Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 89serkank

quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

quote:

Sorun nerde bilmiyorum ama şöyle bi problemim var. Mesela avatar filmini Tv de izliyorum navilerin konuşmalarında altyazı var bu altyazıyı görüntü yanyana iken sorunsuz ama görüntüyü birleştirip 3d e geçince altyazı sağa sola kayıyor okunmaz hale geliyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Aynı filmi bilgisayarda PowerDVD ile izliyorum görüntü birleşip 3d görüntü oluşsa bile altyazıda sorun yok

3D Subtitler adlı programla kolayca halledebilirsin.

Avatar filminde mesela altyazı filme gömülü burda nasıl yapcam :)

Ona yapıcak bişey olduğunu sanmıyorum, altyazısız indirin :)

Peki şöyle bir seçenek varmı? Egreat de varmı böyle bi özellik bilmiyorum da mevcut altyazıyı kapatıp usb deki diğer altyazı seçebilirmiyim?

Altyazı filme gömülüyse mümkün değil ama bazı riplerde 2 3 farklı dil seçeneği oluyor filmde, onu film sırasında kumandadaki subtitle tuşu ile kapatıp değiştirebilirsin.

• @airport Büyük kumandayı gittig.....dan popcornhour'dan satın almıştım.. Şu an stokta var mı bilmiyorum?! Büyük kumanda'nın kasa yapısı, oldukça kaliteli ve komut hassasiyeti çok iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Şubat 2012; 2:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

@airport Büyük kumandayı gittig.....dan popcornhour'dan satın almıştım.. Şu an stokta var mı bilmiyorum?! Büyük kumanda'nın kasa yapısı, oldukça kaliteli ve komut hassasiyeti çok iyi..

Teşekkürler, gg a baktım ancak stokta yok denılmıs. baska herhangi bir yer bulunurmu acaba yada yeniden getirmeyi düşünüyorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

@airport Büyük kumandayı gittig.....dan popcornhour'dan satın almıştım.. Şu an stokta var mı bilmiyorum?! Büyük kumanda'nın kasa yapısı, oldukça kaliteli ve komut hassasiyeti çok iyi..

Teşekkürler, gg a baktım ancak stokta yok denılmıs. baska herhangi bir yer bulunurmu acaba yada yeniden getirmeyi düşünüyorlarmı ?

Bence Büyük kumanda yerine öğrenebilen universal kumanda al.
    17-18 tl civarında FAV olan .

hem tv-dvd-vcd- ... tüm evdeki kumandalı cihazları kumanda edersin.
    hemde media player tuşlarını tanımlarsın kullanırsın.

All in one olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

All in one olur..

bende onu düşündüm önce ama iki şey kafama takıldı ,

birincisi ; orjinal kumanda da bir sürü tuş var, akıllı kumanda da tusları tanıtıyormusuz vs, biraz karısık bir iş gibi geldi bana.

ikinciside buradan yorumları okudum, tam uyum saglanamamıs vs..

senın kullandıgın ve memnun kaldığın bir model varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

098 rev. modlu yazılım çıktı , birde bununla deneyin.

http://www.mediafire.com/download.php?lje46gem79u1xoj

bu yazılımın orjinal yazılıma göre + ları nelerdir ?
  • Uzunca zamandır küçük kumandayı kullanmıyordum; bugün R6A-II de küçük kumandayı denedim, komut hassasiyeti çok güçlü.. inanılmaz ama ters yönden bile komut ediyor.. Cihaz da ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ'' yazılım yüklü.. yazılımla alakalı bir durum mu? bilemiyorum.. (Küçük kumandayı forex R6A da tekrar denedim komut hassasiyeti vasat)
    ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ'' yazılım kullananlar varsa, diğer orjinal yazılım veya CS_r0.1.1b_Xtreamer yazılımları da test ettilerse, kumanda komut hassasiyeti farkı var mı?
  • arkadaslar, orjinal yazılımda renk parlaklık vs acıp kısma ayarlarını bulamadım ? sadece derin renk vs var ?
  • quote:

Uzunca zamandır küçük kumandayı kullanmıyordum; bugün R6A-II de küçük kumandayı denedim, komut hassasiyeti çok güçlü.. inanılmaz ama ters yönden bile komut ediyor.. Cihaz da ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ'' yazılım yüklü.. yazılımla alakalı bir durum mu? bilemiyorum.. (Küçük kumandayı forex R6A da tekrar denedim komut hassasiyeti vasat)
    ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ'' yazılım kullananlar varsa, diğer orjinal yazılım veya CS_r0.1.1b_Xtreamer yazılımları da test ettilerse, kumanda komut hassasiyeti farkı var mı?

bahsettiginiz yazılımın orjinale göre bir + sı varmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

098 rev. modlu yazılım çıktı , birde bununla deneyin.

http://www.mediafire.com/download.php?lje46gem79u1xoj

bu yazılımın orjinal yazılıma göre + ları nelerdir ?

xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ popcornhour'nun tavsiye ettiği bu modlu yazılım da, altyazılar hafzaya alınabiliyor ve ayrıca disk durdurma ''eject'' fonksiyonu çalışıyor.. Bu modlu yazılım sanırım orjinal son çıkan yazılım 3.0.1.5 üzerine modlanmış.. Gayet stabil çalışıyor..
    Yukarıda mesajıma yazdığım gibi, küçük kumanda ile komut hassasiyeti de çok yüksek (Yazılım ile alakalı bir durum mu? bilemiyorum)
    ''CS_r0.1.1b_Xtreamer_SW2_3.0.7_for_EG-R1-II'' yazılımını yüklersem, arada ki farkları yazarım..

• R6A-II Stoklarda kalmamış galiba. R6S ne zaman gelir, bir de onu merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

All in one olur..

bende onu düşündüm önce ama iki şey kafama takıldı ,

birincisi ; orjinal kumanda da bir sürü tuş var, akıllı kumanda da tusları tanıtıyormusuz vs, biraz karısık bir iş gibi geldi bana.

ikinciside buradan yorumları okudum, tam uyum saglanamamıs vs..

senın kullandıgın ve memnun kaldığın bir model varmı ?

FAV Öğrenebilen Kumanda

ben tavsiye ederim.
    fiyatı çok pahalı değil. benim evdeki 2. fav ım kullandığım.
    tamam çok kaliteli ürün değil. ama 1.sini zamanında 8,99 tl ye aldığımı düşün..
    2-2,5 sene her türlü düşmeye maruz kaldı

Tuşa tanımlamaya gelince
    Cihaz kumandasında pekçok tuş var doğru. Tek tek tanımlamak lazım oda doğru.
    Ama

cihaz kumandasındaki numaralı tuşları mesea ben hiç kullanmıyorum.
    Kullanmadığın tuşları tanıtmazsın olur biter.

ayrıca istediğin tuşa istediğini tanımlamak çok avantajlı.
    mesela benim MEDE8ER yazılımında en çok sevdiğim orta tuşun çok
    verimli kullanılmasıydı.

yani orta tuş play-pause
    üst - alt ses açma-kısma
    sağ-sol tuş ileri geri

Acryan yazılımında bu pratiklik yok mesela.,
    Ama öğrenen kumanda ile bu ve benzeri kombinasyonlar yapılabilir.

---
    Ben bu öğrenen kumanda olayını çok seviyorum. Şu aralar evdeki ışıkları & prizleri de
    kumandalı yapmayı düşünüyorum.

Onu da tanımladık mı evdeki herşey tek kumanda olacak.

• BUNDA AFİŞLEME YADA KLASOR RESMİNİ FİLMİN AFİŞİNİ GSTERME YOK MU ACİL BİR CEVAP LÜTFEN
  • yanıtlarınız icin teşekkür ederim, en kısa zamanda inceleyeceğim. su renk ayarlarınında nereden yapıldıgını söylese biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

BUNDA AFİŞLEME YADA KLASOR RESMİNİ FİLMİN AFİŞİNİ GSTERME YOK MU ACİL BİR CEVAP LÜTFEN

aynı dosyanın icine jpeg lerini atarsan ve öngösterim tarzını secersen ekranın yanında görebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

BUNDA AFİŞLEME YADA KLASOR RESMİNİ FİLMİN AFİŞİNİ GSTERME YOK MU ACİL BİR CEVAP LÜTFEN

aynı dosyanın icine jpeg lerini atarsan ve öngösterim tarzını secersen ekranın yanında görebilirsin.

kızmayında bu ön gösterimlerim nasıl açılır nasıl akdif olur
  • CS_r0.1.3_Xtreamer_SW2_3.0.11_for_EG-R1-II
    bunu yüklesemmi yoksa xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ

hangisi afişleme falan yapar görüntü özellikleri daha güzel
  • http://forum.donanimhaber.com/m_55893521/tm.htm

kızacak ne var ? : ) yukarıdaki linkte detaylı anlatılmıs. incele istersen.
  • quote:

yanıtlarınız icin teşekkür ederim, en kısa zamanda inceleyeceğim. su renk ayarlarınında nereden yapıldıgını söylese biri

Video oynarken, "menü" tuşuna basın.. Ekranın sağ tarafında küçük bir ayar menü penceresi açılacak.. En altta ki video ayarları seçeneğinden ışık - kontrast - renk seviyeleri ayarlanabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım r6a II kurdum ama sadece loading ekranını geçiyordu ve siyah ekranda kalıyordu kumanda etki etmiyor
    sonra xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ yazılımını yükledim yine aynı şey
    şimdi R1-II_R100_R180_R200-II_R6A-II_R800_FW_3.0.1.5_20120115 yüklüyorum kürdan yöntemi ile bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.