Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihaz Half SBS filmler için hazırlanan 3D altyazıları gösteriyor mu?
  • arkadaşlar bugün aldım bu playerı ama hdd mi taktığımda filmler sekmesinde filmi seçtiğimde 3 4 saniye açıcak gibi oluyor sonra önceki menüye geri dönüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar bu cihaz Half SBS filmler için hazırlanan 3D altyazıları gösteriyor mu?

Evet gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

arkadaşlar bugün aldım bu playerı ama hdd mi taktığımda filmler sekmesinde filmi seçtiğimde 3 4 saniye açıcak gibi oluyor sonra önceki menüye geri dönüyor?

Yazılımını güncelleyin ve Dosya Yöneticisinden filmi açmayı deneyin.
  • Bu arada az sayıdaki teşhir ürünler 12 taksit ile 128.90 TL 'den satışa sunulmuştur.
    Ürünler temiz , faturalı ve garantilidir.

http://www.sanalpazar.com/Distributorden-57-Indirimli-Egreat-Eg-r6a-ii__isp2034873

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 15 Şubat 2012; 12:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

arkadaşlar bugün aldım bu playerı ama hdd mi taktığımda filmler sekmesinde filmi seçtiğimde 3 4 saniye açıcak gibi oluyor sonra önceki menüye geri dönüyor?

Yazılımını güncelleyin ve Dosya Yöneticisinden filmi açmayı deneyin.

3.0.1.5'i yükledim ama hala aynı sorun var?
  • quote:

Bu arada az sayıdaki teşhir ürünler 12 taksit ile 128.90 TL 'den satışa sunulmuştur.
    Ürünler temiz , faturalı ve garantilidir.

http://www.sanalpazar.com/Distributorden-57-Indirimli-Egreat-Eg-r6a-ii__isp2034873

Yahu 2 ay önce 190 a aldık. Ne çabuk düştü bu kadar.

• Bunlar teşhir ürünler , ama temiz ürünler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

R150'yi getirmeyi düşünmüyor musunuz ? Üzerinde her türlü çıkış var, dahası 4 USB 2.0 ve 1 USB 3.0 port var.

Şimdilik R6S gelecek.

Subat sonunda r6s satisa yetisebilecekmi acaba? Ay sonunda yeni tv ile birlikte birde media player almak istiyorum r6s guzel gibi ama dunelarda kafami kurcaliyor. Ayrica kafamdaki sorulari sormak icin size ulasabilecegim bir telefon numarasi bulamadim sanirim sirket adi sancak bilgisayar ancak telefonunuzu bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baver811

quote:

quote:

R150'yi getirmeyi düşünmüyor musunuz ? Üzerinde her türlü çıkış var, dahası 4 USB 2.0 ve 1 USB 3.0 port var.

Şimdilik R6S gelecek.

Subat sonunda r6s satisa yetisebilecekmi acaba? Ay sonunda yeni tv ile birlikte birde media player almak istiyorum r6s guzel gibi ama dunelarda kafami kurcaliyor. Ayrica kafamdaki sorulari sormak icin size ulasabilecegim bir telefon numarasi bulamadim sanirim sirket adi sancak bilgisayar ancak telefonunuzu bulamadim.

http://www.hdtech.com.tr/site/iletisim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baver811

quote:

quote:

Şimdilik R6S gelecek.

http://www.hdtech.com.tr/site/iletisim

Tesekkurler bende ayni sirket oldugundan emin olamamistim

• Bir arkadaşıma aldıracağım da, Wi-Fi Dongle olarak şu mu uygundur:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/forex-r6a-wi-fi-adaptor-wireless-faturali-52306238

Başka öneri var mı?
  • Linkte ki ürün, Egreat'ın bir çok modeline uygundur. Bir marka daha var piyasa da (antensiz) o da uygun ama kapsama alanı ve çekim gücü pek iyi değil.. Ben de bu antenli olandan kullanıyorum. Gayet sorunsuz bir wifi adaptördür.
  • Amma çok teşhir ürünü R6A-II varmış yav. :)

Demin bir arkadaşa önerdim, o alınca ürün sayısı 4'den 3'e düştü.
    Yarım saat sonra 7'ye çıktı.
  • arkadaşlar 2.5 le başlayan mod lu yazılımı yüklü şimdi ne yapıyorsam yapayım yazılım yüklemiyor ne yeni orjinali nede modlusunu usb deki yazılımı görmüyor sorun nerede ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede147

arkadaşlar 2.5 le başlayan mod lu yazılımı yüklü şimdi ne yapıyorsam yapayım yazılım yüklemiyor ne yeni orjinali nede modlusunu usb deki yazılımı görmüyor sorun nerede ??

Kürdan yöntemi ile yüklemeyi deneyin.. Kürdanı restore switch'e basılı tutarken cihazı kumanda ile açıp, 10 saniye kadar bekleyin ve kürdanı bırakın.. Yazılım kurtarma modunda flash'a yazmaya başlayacaktır.. Yazılım bitince, cihaz kapanıp, açılarak restart yapacak.. Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Şubat 2012; 0:31:37 >
  • Bu cihazla internetten (örneğin diziport'tan) dizi veya film izlemek mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulker98

arkadaşlar satın almak istiyorum bu chiazı siteden satan var mı ?

mesaj attım
  • Arkadaslar selam, bu cihazdan elımde bir tane var. 1 hafta kadar önce aldım ve 2 yada 3 film izledim, en son resmı sürüm yüklü ve sorunsuz. faturalı ve 2 yıl garantili. satın almak isteyen olursa benımle irtibata gecebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: dede147

arkadaşlar 2.5 le başlayan mod lu yazılımı yüklü şimdi ne yapıyorsam yapayım yazılım yüklemiyor ne yeni orjinali nede modlusunu usb deki yazılımı görmüyor sorun nerede ??

Kürdan yöntemi ile yüklemeyi deneyin.. Kürdanı restore switch'e basılı tutarken cihazı kumanda ile açıp, 10 saniye kadar bekleyin ve kürdanı bırakın.. Yazılım kurtarma modunda flash'a yazmaya başlayacaktır.. Yazılım bitince, cihaz kapanıp, açılarak restart yapacak.. Tamamdır.

kürdan yöntemide olmuyor usb upload gibi yazıyla ok işareti çıkıyor öyle kalıyor daha önce böyle yapmamıştı

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.