Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: feritmenguc

quote:

Orijinalden alıntı: tilsim1984

quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

Orijinalden alıntı: feritmenguc

Merhaba,
    Arkadaşlar dün Egreat R6a-II cihazı sipariş verdim. Kargolanmasını bekliyorum. Buna ek olarak Asus SDRW-08D2S-U DVDRW Ext. Siyah Slim cihazı da sipariş ettim. Esata lı dvd cihaz göremedim. Usb den alacağım enerjiyi artık. 1 adet usb yi enerji için boşa harcayacağım. Cihazlar gelince konu hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
    Bu arada Egreat yurtdışı sitesini kontrol ettim, Egreat R6a-II için 2012 de çıkmış bir güncelleme olduğunu hatta değişikliklerde menü diline Türkçe seçeneğinin de eklendiğini okudum. Yükleyen yada kullanan oldu mu?

türkçe menü yerine xtreamer modlu fw tavsiye ederim çok daha güzel...

www.mediafire.com/xtreamer

büyük cs modlu olan...

bu modlu yazılım da ne gibi özellikler vardı?

bir arkadaş xtreamer modu ile tam ekran modu kazandırabiliyoruz tarzında bişe solemişti yani bunu yapınca
    alttaki siyah kuşaklar arınmış oluyoruz haliylen. biraz görüntü kalitesinde oynama olsa da güzel bir özellik tam ekran yapma özelliği. o arkadaşın yazdığı mesajı bulabilirsem de paylaşırım burada.

xtreamer modu, yüklediğimiz cs modlardan farklı olarak bize ne kazandırır bilen var ise söyleyebilirmi?

Bildiğim kadarıyla en büyük artısı altyazıya çerçeve eklyebilmek. Böylece arka fon ne olursa olsun yazı net bir şekilde okunuyor. Bir de videolar ile ilgili bilgi veriyor sanırım.

Altyazi , daha guzel arayuz ,(ing) altyazi film bilgisi ve afis indirebilme , fakat stanil degil kitlenebiliyor bazi app duzgun calismiyor vs tam ekran olayida x,y kordinatlariyla boyut zoom oluyor ama goruntu kaybi cok olabiliyor

• takip
  • Bilen ivedi yanıtlasın, yardım etsin lütfen.
    Egreat R6A-II almıştım 4 Aralık 2011'de. Aralık sonunda da LG 47"LW650S tv aldım. TV'nin DTS sorunu var. DTS sesleri veremiyor. O zaman Egreat'ı devreye sokuyorum. Fakat 3D DTS filmlerde ne yaparsam yapayım (Egreat üzerinden) altyazıları yarısı solda yarısı solda görüyorum. TV.nin 3D sistemi SBS olduğu için tam yarıdan ikiye bölüyor yazıyı. Yarısı sağa bitişik, yarısı da sola bitişik. Yazıyı mı birleştireceğim filmi mi seyredeceğim derken fıtık ile ülser arası sıkıntı yapıyorum. Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whyhighone

Bilen ivedi yanıtlasın, yardım etsin lütfen.
    Egreat R6A-II almıştım 4 Aralık 2011'de. Aralık sonunda da LG 47"LW650S tv aldım. TV'nin DTS sorunu var. DTS sesleri veremiyor. O zaman Egreat'ı devreye sokuyorum. Fakat 3D DTS filmlerde ne yaparsam yapayım (Egreat üzerinden) altyazıları yarısı solda yarısı solda görüyorum. TV.nin 3D sistemi SBS olduğu için tam yarıdan ikiye bölüyor yazıyı. Yarısı sağa bitişik, yarısı da sola bitişik. Yazıyı mı birleştireceğim filmi mi seyredeceğim derken fıtık ile ülser arası sıkıntı yapıyorum. Bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

gayet normal öyle olması.

3d filmler için normal altyazıları kullanamazsınız.
    "3D Subtitle" gibi program kullanarak normal altyazıyı 3d'ye çevirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Orijinalden alıntı: whyhighone

Bilen ivedi yanıtlasın, yardım etsin lütfen.

gayet normal öyle olması.

3d filmler için normal altyazıları kullanamazsınız.
    "3D Subtitle" gibi program kullanarak normal altyazıyı 3d'ye çevirebilirsiniz.

bunu bilmiyordum. teşekkür ederim. araştıracağım.

• Bu hafta 42LW4500 alıyorumda.Cihazın yanına Egreat R6A-II almama gerek varmı? Film izlerken tv hangi codecleri görmez. Bi süre sonrada ses sistemi almayı düşünüyorum ama hemen değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Bu hafta 42LW4500 alıyorumda.Cihazın yanına Egreat R6A-II almama gerek varmı? Film izlerken tv hangi codecleri görmez. Bi süre sonrada ses sistemi almayı düşünüyorum ama hemen değil...

Sanırım LG TV ler, DTS sesleri çözmüyor onun içim media player aqlmanız daha iyi olacaktır.
  • ben egreat r6a yı aldıktan sonra hemen phılıps 42PFL7406K led aldım inanın daha tv nin media özelliğini kullanmış değilim sadece deneme amaclı kullandım
  • buradaki olumlu yorumlar sonunda bende gittigidiyor üzerinden aldım ürünü, yalnız tek şikayetim var, kutunun içinden kumandası için pil çıkmadı ve akşam vakti dısarı çıkıp pil aramak zorunda kaldım. Sancak Bilgisayara eksi puan.
  • arkadaşlar satın almak istiyorum bu chiazı siteden satan var mı ?
  • custom fw yukleyemedim, cs mod olanı indirdim, img dosyasını hdd içine attım olmadı.. nasıl yapıcam yardım lüütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

custom fw yukleyemedim, cs mod olanı indirdim, img dosyasını hdd içine attım olmadı.. nasıl yapıcam yardım lüütfen.

BKZ: Kürdan Yöntemi,

link
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Bu hafta 42LW4500 alıyorumda.Cihazın yanına Egreat R6A-II almama gerek varmı? Film izlerken tv hangi codecleri görmez. Bi süre sonrada ses sistemi almayı düşünüyorum ama hemen değil...

42LW4500 3D film izleyebileceğin bir televizyon. R6A-II ile 3D filmleri izleyemezsin.
  • Egreat R6S

Realtek 1186 çipsetli 3D desteği mecut (HDMI 1.4)
    Bazı android uygulama ve oyunları eklenmiş...

http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&subcatid=51474&pdtid=589087&private=
  • R6S modelini paypal ile satın alsam, kayıtlı kargo ile gönderirler mi? Bir de; fiyatını düşük göstermeleri lazım.. Yoksa gümrüğe takılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

R6S modelini paypal ile satın alsam, kayıtlı kargo ile gönderirler mi? Bir de; fiyatını düşük göstermeleri lazım.. Yoksa gümrüğe takılır.

Normalde 75 euro yada 98 dolar gibi bir sınır var. Ben buradan alırken benim pakete 40 dolar yazmışlardı ama sonuçta gümrük memurunun insafına kalıyorsunuz. Ekstra 5 dolar indirim için w2comp-turkey kodunu kullanabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

R6S modelini paypal ile satın alsam, kayıtlı kargo ile gönderirler mi? Bir de; fiyatını düşük göstermeleri lazım.. Yoksa gümrüğe takılır.

Adamlar işin çakalı olmuşlar sen hiçbirşey söylemeden gerekenleri yapıyorlar zaten.

Benim kargoyu 40dolar olarak gösterip kişiden kişiye normal posta ile göndermişlerdi sorun olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

EGREAT R6A-II ANA KONU

Brand Egreat
    Model R6A-2
    Release Date September 2011
    Brand Country China
    Mean World Price US$
    Price $ US
    Price €
    Price £
    Multi-format Rating 4
    On-Demand Rating 2
    iboum Rating 3
    Max Resolution 1080p [Full-HD]
    Chipset Manufacturer Realtek
    Chipset Family Realtek 1xx5 (2011)
    Chipset Model Realtek 1185
    Chipset Mhz 500
    Memory 256MB FLASH 256MB DDR2
    Operating System
    User Interface
    Internal HDD
    HDD Num
    USB (Host) 2
    USB (Slave)
    USB Version 2.0
    SD
    eSATA
    Other Storage External SATA
    File Systems FAT, NTFS
    UPnP
    DLNA
    Network Protocols
    Wired Network Ethernet 100
    Wireless Network Optional Wi-Fi(n)
    HDMI 1
    Component Video 1
    Composite Video 1
    HDMI Version 1.3
    Audio/Video Other
    Stereo L/R Audio 1
    S/PDIF TOSLink 1
    S/PDIF Coaxial 1
    AV Recording
    AV Inputs
    Video Formats (Codecs) MPEG1, VCD1.0/2.0, SVCD( up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), HD MPEG2 MP/HL, ISO, IFO, VOB, TS(up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), HD MPEG4 SP/ASP, Xvid(up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), H. 264 BP@L3, MP@L4.1, HP@L4.1 (up to 1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), WMV9, VC-1 AP@L3( up to 1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P) DIVX3/4/5( up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), XVID SD/HD( up to 1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), RM/RMVB 8/9/10( up to 1280*720@30P)
    Video Extensions (Containers) RM/RMVB, MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H. 264), MP4, RMP4, IFO, DVD-ISO, BD-ISO, MINI BD, BD-9, BD25, RBD, D5, D9, DVD, CD
    Audio Formats (Codecs) MPEGILayer 1/2/3(2-CH)MPEGII1/2(Multi-Channel), LPCM, ADPCM, FLAC, AAC, WAV, OGG, Dolby Digital, RA1/RA-cook/RA-Lossless
    Audio Extensions (Containers) AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, OGG, FLAC, APE
    Image Formats JPEG, BMP, PNG, GIF
    Subtitle Formats MicroDVD [. Sub], SubRip [. Srt], Sub Station Alpha [. Ssa], Sami [. Smi] Idx+sub, PGS embedded subtitle
    3D SBS
    3D Top Bottom
    3D Frame Packing No
    3D Frame Sequential No
    Blu-Ray 3D No
    DVD ISO Yes (original menus)
    Blu-Ray ISO Yes. Simple (BD-Lite)
    Dolby Digital Downmix Yes
    Dolby Digital Passthrough Yes
    Dolby Digital Plus Downmix Yes
    Dolby Digital Plus Passthrough Yes
    Dolby TrueHD Downmix Yes
    Dolby TrueHD Passthrough Yes
    DTS Downmix Yes
    DTS Passthrough Yes
    DTS-HD HR Downmix Yes
    DTS-HD HR Passthrough Yes
    DTS-HD MA Downmix Yes
    DTS-HD MA Passthrough Yes
    Internet Radio
    Web Services Loads
    On-Demand USA
    On-Demand UK
    On-Demand Other
    Bittorrent Yes
    Web Browser Yes
    Browser Detail
    Flash
    DVB-T
    DVB-T2
    Fan No
    Front LCD No
    Power 5V 2A
    Power Usage Standby
    W (mm) 134
    D (mm) 102
    H (mm) 28
    Volume (litre) 0.38
    Weight (kg)
    W (inches) 5.3
    D (inches) 4.0
    H (inches) 1.1
    Weight (lb)

arkadaşlar bende bu cihazı dün aldım ve test etmeye çalıştım ama şu sorunlarla karşılaştım

1. Avi ve mp3 formatlarda problem yaşadım. Avi filmleri bilinmeyen kod hatası ile göstermedi , mp3 formatlı müziklede başlarken bozuk ses çıkartarak başlıyor
    2. Torrent dosyasını usbye attım sonra cihazdan dosya yöneticisinden girdiğimde dosya gözükmedi ve indirmeyi başlatamadım

Şuan içinde 3.0.1.5 yüklü aslında yeni cihazı alır almaz filmleri başlatmadan bu sürüme yükselttim sorun mu yarattı ?

• arkadaşlar bende bu cihazı dün aldım ve test etmeye çalıştım ama şu sorunlarla karşılaştım

1. Avi ve mp3 formatlarda problem yaşadım. Avi filmleri bilinmeyen kod hatası ile göstermedi , mp3 formatlı müziklede başlarken bozuk ses çıkartarak başlıyor
    2. Torrent dosyasını usbye attım sonra cihazdan dosya yöneticisinden girdiğimde dosya gözükmedi ve indirmeyi başlatamadım

Şuan içinde 3.0.1.5 yüklü aslında yeni cihazı alır almaz filmleri başlatmadan bu sürüme yükselttim sorun mu yarattı ?

3. Lan kablosunu takmama rağmen bilgisayardaki dosyaları göremiyorum yoksa böyle bir özellik yok mu ?
  • arkadaşlar tekrar başınızı şişirdim avi dosyaları 2.5 inclik harddiskte sorun yarattıyor usb flash da hiç bir problem yaratmadı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.