Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

kumanda olayı hakkında bilen bilir klon dreamboxlardada kumanda sorunu vardı kumandanın içini açıp jelatin sarılıyordu daha etkili olsun diye bu kumandada geçerli olurmu acaba bu yöntem

Nereye , jelatin sarılıyordu ?

http://tinyurl.com/7mj723o şu yöntem

Vallaha artık yeter dedim üşenmedim akşam aldım tornavidayı bantı.Hanımada dedim getir fırında tavuk pişirirken üstüne sardığın jelatinden.Kumandanın üzerinde vida yok.Arka tarafından ince saatçi tornavidayı soktum tırnaklarınından kurtardım.Kartın önündeki ledin ayakları kısa devre olmasın diye bantladım.jelatinide 2 kat katladım ve ön tuşlara deymeyecek şekilde bantladım ve kapattım.İnan öyle bir olduki salonun ışığına tutsan artık çekiyor.Mükemmel oldu.Ama asıl üşenmiceksin bu işlem yerine ledi söküp yerine piyasadan daha güçlü led bulup takacaksın oda olur.Şuan memnunum bakalım.

• Bende kumandayı fazla kafama takmadığımdan denemedim.

Ama forumdaki sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bu akşam
    incelerim yazarım demiştim.

sen benden önce denemişsin.

Emeğine sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oezel

Merhaba, dünden bu yana "Live tv - Ohlulz.com" a girilemiyor. Devamlı "404 not found" veriyor. Yabancı kanallar, bilhassa Almanya kanallarının (HD kanallar da dahil) çokça bulunduğu bir yerdi burası. Bu konuda bir şey yapılabilinir mi, geçici midir? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Cihazımda 2.5.0.2 yüklü.

Ustalardan tekrar rica ediyorum, bu konuda yardımcı olabilecek yok mu?
  • hd dvd oynatıyormu iso olarak folder olarak
  • Kumanda için en iyi çözüm, Egreat büyük kumanda satın almak...
    Ben R6A için gittigi....dan aldım bir tane.. Kumanda'nın kasası ve tuşları beklediğimden çok daha kaliteli çıktı.. (R6A ve R6A-II modellere uyumlu)
    Tabi en önemlisi algılama hassasiyeti çok süper.. tavana veya yere doğru bile tutsan komut ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Ocak 2012; 23:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Bende kumandayı fazla kafama takmadığımdan denemedim.

Ama forumdaki sıkıntı yaşayan arkadaşlar için bu akşam
    incelerim yazarım demiştim.

sen benden önce denemişsin.

Emeğine sağlık..

bende frux gibi gg den alacaktim.nasilsa elimde kalacak dedim ve sansimi denedim.inan bu kadar iyi olacagini ben bile tahmin etmemistim ne yalan soyleyim.artik yeni almakdan kurtuldum.hassasiyeti cok iyi oldu.tavsiye ederim.))))))))
  • Kumanda sorununun en ideal çözümü carrefourdan 18'90 TL ye alacağınız Fav L828 akıllı öğrenen kumanda olacaktır. 10 farklı cihazı kumanda edebiliyor. Evimdeki 3 adet tv, 5,1 ses sistemi,d-smart hd receiver, müzikçalar, Egreat R6a ii, dvd player hatta vantilatör/klima yani uzaktan kumandalı ne varsa hepsini tek kumandayla kontrol edebiliyorsunuz. 1 yaşındaki oğlum kumandalarla oynamaya bayılıyordu şimdi bütün kumandaları ona verdim oynasın diye bana sadece bu yetiyor. sinyal gücü çok yüksek bırakın ters göstermeyi hiç göstermesenizde oda içerisinde kumanda edebiliyor. Sırf egreat için 25 Tl daha ilave masraf yapmaktansa bunu alıp kumanda karmaşısına son vermek çok daha mantıklı. Kumanda fiyatının uygunluğu yanı sıra oldukçada kaliteli ve ergonomik ele çok güzel oturuyor..
    32'' philips ambilight lcd tv min kumandasından çok daha kaliteli. Kumandayı evrensel kodlarla programlayabildiğiniz gibi öğrenme özelliği ile diğer kumandanın istediğiniz tuşunu bu kumandanın istediğiniz tuşuna programlayabiliyorsunuz. hatta ses kontrolünü egreat ve d smart yerine direk tv den yapmak istediğimden egreat modundaki ses tuşlarına tv nin ses sinyallerini yükledim. 179 Tl Egreat r6a ii için uygun bir fiyat ancak wireless adaptör 35 tl, kumanda 25 tl kargo 6 tl derken maliyeti 250 TL yi buluyor.

Superonline fiber modem salonda egreat yatakodasında arada bir duvar var %85 ile wifi bağlantı kuruyorum. salondaki tv de dlna media player özelliği var bu şekilde harddiski egrat e bağlayarak wireless üzerinden hem laptop umla hemde salondaki tv ile harddisk içeriğine erişebiliyorum. 720p brrip ac3 kodekli filmleri bu şekilde akıcı olarak izleyebiliyorum. 1080p wireless ağ için biraz fazla geliyor kaldırmıyor. Bunu aşmak içinde 11n standardında belki modemde denedim ancak herhangi bir performans artışı olmadı. Forex r6a wifi adaptöre extra 5dbi, 7 dbi, 8 dbi anten takarak denediğimde çok fazla bir fark olmadığını gördüm sadece %2-3 bir iyileşme oluyor. Şu anda 1,3 mbps hızında veri akatarımı yapabiliyorum. Kablolu bağlanırsamda 2 mbps gibi bir hıza çıkıyor yani çok kabloyla uğraşmaya değecek bir durum yok.

Yazılım olarak cs modlu xtreamer kullanıyorum 2.5.02 ye göre çok daha kullanışlı estetik ve stabil. Bunun üzerine türkçe hdd mini links leri kurdum biraz zor oldu ama oldu. Şİmdi mükemmel. Egraet ten önce smart media hd vision denemiştim inanın bu cihazla kıyas edilemeyecek kadar kalitesizdi. Bazı formatları oynatamadığı gibi performansı çok kötüydü ve korkutucu düzeyde ısınma vardı. ağ bağlantısıda çok zayıfı wifi üzerinden film izlemek mümkün değildi. Egreatte daha oynatılmayan format görmedim.

Egreat e usb mouse ve klavyede bağlanabiliyor ancak internet browser çok yorucu. İnternet dışında youtube ve yerli yabancı iptv kanalları akıcı bir şekilde izlenebiliyor. Altyazı ile her türlü ayarı yapmak mümkün siyah çerçeveli yada farklı renkli, büyük puntolu veya ekran altyazı yerleşimini değiştirme zaman kaydırma gibi her türlü opsiyon mevcut. Altyazı için türkçe dili varsayılan olarak kaydedebiliyorsunuz. Ancak cihazın menü dili ingilizce Türkçe seçenek yok bu yazılımda. xtreamer ile gelen bence en güzel özellik video boyutunu ekrana göre ayarlayabilmeniz. benim gibi film seyrederken alt ve üstteki siyah şeritleri sevmiyorsanız piyasada pek çok cihazda bulamayacağınız harika bir özellik.

• ultra 16 bu geniş açıklamandan dolayı çok teşekkürler özellikle türkçe hdd mini links leri başka cs modlu yazılımlarla kullanabileceğimi öğrenmek iyi oldu sırf bu yüzden yazılım değiştirmeyi göze alamıyordum...
  • türkçe hdd mini linkleri farklı yazılımlarla da kullanabilirsiniz.
  • Valla benim kumanda yine sapıttı. Canı isterse çalışıyor istemezse çalışmıyor.
  • Arkadaslar bu network media player ile sadece torrent mi indirebiliyoruz yoksa file hosting site linklerinden dosya cekebiliyor muyuz? Merak ettim acikcasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Arkadaslar bu network media player ile sadece torrent mi indirebiliyoruz yoksa file hosting site linklerinden dosya cekebiliyor muyuz? Merak ettim acikcasi.

hosting siteleri genelde flash arayüzü kullanıyor. Mümkün olduğunu sanmıyorum...
    torrenti de kendi başına kullnamıyoruz. Ağa baplı pc den yardım almak gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Arkadaslar bu network media player ile sadece torrent mi indirebiliyoruz yoksa file hosting site linklerinden dosya cekebiliyor muyuz? Merak ettim acikcasi.

hosting siteleri genelde flash arayüzü kullanıyor. Mümkün olduğunu sanmıyorum...
    torrenti de kendi başına kullnamıyoruz. Ağa baplı pc den yardım almak gerekiyor...

Cevap icin tesekkur ederim.
  • kullanan arkadaslara sormak istedigim bir sorum var
    gg de bu ürünün ilanındaki acıklamasında Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir.
    dahili bd-rom sata girisinden takınca tanıyıp okuyabiliyormu yoksa illa harici usb den mi tanıyor aydınlatırsanız sevinirim simdiden tesekkurler
  • Öncelikle Sa arklar bnm size bir iki sorum olucak bende LG'nin 42LW4500 Serisi 3D TV var.Tv den film izlemek sorun oldugu için bende orta halli bir MP almak istiyorum bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var.

EGREAT R6A-II Himedia HD900A Bu 2 ürün hakkında az cok birşeyler okudum şimdi kullanıcılarına biraz sorularım olucak.

Öncelikle EGREAT R6A-II 'den başlamak istiyorum.Bu MP de

1.3D HALF SBS Film izleyebiliyormuyuz full iso blurey de gözüm yok
    2.herhangi bir donma kasma veya 3D'yle alakalı bir sorun yaratıyormu veya normal Flimlerde.
    3.Görüntü kalitesi indirdiğimiz flime baglı yksa Mp ninde bunda bir etkisi varmı.
    4.Ses sorunu hakkında fazla bi bilgim yok şimdiden k.b DTS ses formatlı bir film direk usb den weya hdd den takınca sesi dışarı verirmi ses sistemi mi lazım.
    5.3D Filmlere Alt yazı gömebiliyormuyuz.Gömüncde yazılar sbs oldugundan birbirine giriyormu.
    6.Flimlere harici ses dosyası ekleyebiiyormuyuz.
    7.Fan varmı varsa ses cıkarıyormu.
    8.Sürekli güncel yazılım cıkıyormu.ve destek konusunda tatminkarmı
    9.Tr olarak kullanabiliyormuyuz ve kullanıslımı
    10.özelliklerinde HDMI v1.3 Bağlantısı yazıyor.1.4 1.3 arasındaki fark nedir.Bazı araştırmalarımda 1.4mp ler 3d oynatabiliyor yazıyordu
    11.İçinden hdm kablosu cıkıyormu.Cıkarsa bu kablo yeterlimi veya daha iyisinimi almalıyım

• LG televizyonunuz varsa egreat almanıza bence gerek yok. tamam LG nin oynatamadığı mkv ler olabiliyor, dts desteklemiyor ancak ses siisteminiz yoksa dts'e ihtiyacınızda yok demektir. ac3 ses kodekli filmleri idirin yoksada dts'i ac3 e çeviren programlar mevcut.

Egreat lg ye göre çok daha hantal ve kullanışsız bir cihaz. LG yada Samsung tv si olanların bu cihazı almasına gerek yok.

Benimde salonumda lg tv var egreat i yatakodasında kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaBoSe

Öncelikle Sa arklar bnm size bir iki sorum olucak bende LG'nin 42LW4500 Serisi 3D TV var.Tv den film izlemek sorun oldugu için bende orta halli bir MP almak istiyorum bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var.

EGREAT R6A-II Himedia HD900A Bu 2 ürün hakkında az cok birşeyler okudum şimdi kullanıcılarına biraz sorularım olucak.

Öncelikle EGREAT R6A-II 'den başlamak istiyorum.Bu MP de

1.3D HALF SBS Film izleyebiliyormuyuz full iso blurey de gözüm yok
    2.herhangi bir donma kasma veya 3D'yle alakalı bir sorun yaratıyormu veya normal Flimlerde.
    3.Görüntü kalitesi indirdiğimiz flime baglı yksa Mp ninde bunda bir etkisi varmı.
    4.Ses sorunu hakkında fazla bi bilgim yok şimdiden k.b DTS ses formatlı bir film direk usb den weya hdd den takınca sesi dışarı verirmi ses sistemi mi lazım.
    5.3D Filmlere Alt yazı gömebiliyormuyuz.Gömüncde yazılar sbs oldugundan birbirine giriyormu.
    6.Flimlere harici ses dosyası ekleyebiiyormuyuz.
    7.Fan varmı varsa ses cıkarıyormu.
    8.Sürekli güncel yazılım cıkıyormu.ve destek konusunda tatminkarmı
    9.Tr olarak kullanabiliyormuyuz ve kullanıslımı
    10.özelliklerinde HDMI v1.3 Bağlantısı yazıyor.1.4 1.3 arasındaki fark nedir.Bazı araştırmalarımda 1.4mp ler 3d oynatabiliyor yazıyordu
    11.İçinden hdm kablosu cıkıyormu.Cıkarsa bu kablo yeterlimi veya daha iyisinimi almalıyım

1. Half SBS gösteriyor , sorun yok.
    2. Herhangibir kilitlenme yaşamadım
    3. İndirdiğiniz ripler kaliteliyse kaliteli görüntü alırsınız.
    4. Hem DTS hem de DTS-HD desteği var.
    5. Sorun yok
    6. Sorun yok
    7. Fan yok ve çok az ısınıyor
    8. Kendi yazılımının haricinde , modifiye yazılım desteği oldukça geniş
    9. Türkçe menü ve altyazı desteği sorunsuz
    11. içinden hdmi kablosu çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ultra16

LG televizyonunuz varsa egreat almanıza bence gerek yok. tamam LG nin oynatamadığı mkv ler olabiliyor, dts desteklemiyor ancak ses siisteminiz yoksa dts'e ihtiyacınızda yok demektir. ac3 ses kodekli filmleri idirin yoksada dts'i ac3 e çeviren programlar mevcut.

Egreat lg ye göre çok daha hantal ve kullanışsız bir cihaz. LG yada Samsung tv si olanların bu cihazı almasına gerek yok.

Benimde salonumda lg tv var egreat i yatakodasında kullanıyorum.

Ozmn hangi Mp yi önerirsin orta hali internete fln grk yk.3d half sbs ve normal filmlerde sorun yaratmıcak.Şeytan dior wer 350tl git bitane himedia hd900 serisi al^^
  • Merhaba,
    Cihaz ile ilgili yorumları ve incelemeleri okudum. Öncelikle emeği geçen ve deneyimleri paylaşan herkese teşekkür ederim. Ben de bu cihazdan almak üzereyim. Yalnız sizlere sormak istediğim bir konu var. 4 yaşındaki çocuğum da kendi filmlerini izlemek için cihazı kullanacak. Okuma bilmediği için şu an dvd player a dvd takarak film izliyor. Bu durumda harici DVD rom desteği benim için önemli konu oluyor. İncelediğim kadarıyla harici dvd & blueray rom desteği var. Divx ve mkv uzantılı filmler kullanıyoruz. Bunun için spesifik özellikleri olan bir dvd rom modeli gerekli midir yoksa piyasada bulunan dvd okuyabilen herhangi bir harici dvd rw olur mu? Burası yeri olur mu bilmiyorum ama eğer spesifik özellikli dvd rom gerekli ise öneri alabilir miyim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritmenguc

Merhaba,
    Cihaz ile ilgili yorumları ve incelemeleri okudum. Öncelikle emeği geçen ve deneyimleri paylaşan herkese teşekkür ederim. Ben de bu cihazdan almak üzereyim. Yalnız sizlere sormak istediğim bir konu var. 4 yaşındaki çocuğum da kendi filmlerini izlemek için cihazı kullanacak. Okuma bilmediği için şu an dvd player a dvd takarak film izliyor. Bu durumda harici DVD rom desteği benim için önemli konu oluyor. İncelediğim kadarıyla harici dvd & blueray rom desteği var. Divx ve mkv uzantılı filmler kullanıyoruz. Bunun için spesifik özellikleri olan bir dvd rom modeli gerekli midir yoksa piyasada bulunan dvd okuyabilen herhangi bir harici dvd rw olur mu? Burası yeri olur mu bilmiyorum ama eğer spesifik özellikli dvd rom gerekli ise öneri alabilir miyim? Teşekkürler.

merhabalar 3 mesaj once bende bunu sormustum

kullanan arkadaslara sormak istedigim bir sorum var
    gg de bu ürünün ilanındaki acıklamasında Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir.
    dahili bd-rom sata girisinden takınca tanıyıp okuyabiliyormu yoksa illa harici usb den mi tanıyor aydınlatırsanız sevinirim simdiden tesekkurler

fakat daha bir cevap alamadım ama cihazda dvd veya bdrom icn power cıkısı bulunmamaktadır ve orjinal yabancı sitesinde orjinal bd ve dvd cdlerini oynatmadıgı yazmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.