Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Brand Egreat
    Model R6A-2
    Release Date September 2011
    Brand Country China
    Mean World Price US$
    Price $ US
    Price €
    Price £
    Multi-format Rating 4
    On-Demand Rating 2
    iboum Rating 3
    Max Resolution 1080p [Full-HD]
    Chipset Manufacturer Realtek
    Chipset Family Realtek 1xx5 (2011)
    Chipset Model Realtek 1185
    Chipset Mhz 500
    Memory 256MB FLASH 256MB DDR2
    Operating System
    User Interface
    Internal HDD
    HDD Num
    USB (Host) 2
    USB (Slave)
    USB Version 2.0
    SD
    eSATA
    Other Storage External SATA
    File Systems FAT, NTFS
    UPnP
    DLNA
    Network Protocols
    Wired Network Ethernet 100
    Wireless Network Optional Wi-Fi(n)
    HDMI 1
    Component Video 1
    Composite Video 1
    HDMI Version 1.3
    Audio/Video Other
    Stereo L/R Audio 1
    S/PDIF TOSLink 1
    S/PDIF Coaxial 1
    AV Recording
    AV Inputs
    Video Formats (Codecs) MPEG1, VCD1.0/2.0, SVCD( up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), HD MPEG2 MP/HL, ISO, IFO, VOB, TS(up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), HD MPEG4 SP/ASP, Xvid(up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), H. 264 BP@L3, MP@L4.1, HP@L4.1 (up to 1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), WMV9, VC-1 AP@L3( up to 1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P) DIVX3/4/5( up to1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), XVID SD/HD( up to 1920*1080@30P/60I or 1280*720@60P), RM/RMVB 8/9/10( up to 1280*720@30P)
    Video Extensions (Containers) RM/RMVB, MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H. 264), MP4, RMP4, IFO, DVD-ISO, BD-ISO, MINI BD, BD-9, BD25, RBD, D5, D9, DVD, CD
    Audio Formats (Codecs) MPEGILayer 1/2/3(2-CH)MPEGII1/2(Multi-Channel), LPCM, ADPCM, FLAC, AAC, WAV, OGG, Dolby Digital, RA1/RA-cook/RA-Lossless
    Audio Extensions (Containers) AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, OGG, FLAC, APE
    Image Formats JPEG, BMP, PNG, GIF
    Subtitle Formats MicroDVD [. Sub], SubRip [. Srt], Sub Station Alpha [. Ssa], Sami [. Smi] Idx+sub, PGS embedded subtitle
    3D SBS
    3D Top Bottom
    3D Frame Packing No
    3D Frame Sequential No
    Blu-Ray 3D No
    DVD ISO Yes (original menus)
    Blu-Ray ISO Yes. Simple (BD-Lite)
    Dolby Digital Downmix Yes
    Dolby Digital Passthrough Yes
    Dolby Digital Plus Downmix Yes
    Dolby Digital Plus Passthrough Yes
    Dolby TrueHD Downmix Yes
    Dolby TrueHD Passthrough Yes
    DTS Downmix Yes
    DTS Passthrough Yes
    DTS-HD HR Downmix Yes
    DTS-HD HR Passthrough Yes
    DTS-HD MA Downmix Yes
    DTS-HD MA Passthrough Yes
    Internet Radio
    Web Services Loads
    On-Demand USA
    On-Demand UK
    On-Demand Other
    Bittorrent Yes
    Web Browser Yes
    Browser Detail
    Flash
    DVB-T
    DVB-T2
    Fan No
    Front LCD No
    Power 5V 2A
    Power Usage Standby
    W (mm) 134
    D (mm) 102
    H (mm) 28
    Volume (litre) 0.38
    Weight (kg)
    W (inches) 5.3
    D (inches) 4.0
    H (inches) 1.1
    Weight (lb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 14 Kasım 2011; 17:01:58 >

• Bu cihazı geçen hafta aldım Çinden. Realtek 1185DD çipi ve 256ram/256rom ile uyumlu bir cihaz olmuş. ilk izlenimlere gelince gelen kutu yeterince korumalıydı. Cihaz sağlam geldi :)) Kumandası eski versiyon gibi oldukça küçük. Aldığım sitedeki pakette HDMI kablo yoktu ama çinden yine 5$ gibi bir fiyata aldım. Kargo dahil 95$ fiyata aldım. Cihazı AVR255+HKTS9 sisteme bağladım.HDMI ve optik çıkış seçenekleri mevcut. 1080p 50Hz ve 24fps izleme seçeneklereine kadar geniş bir çıkış seçeneği var. MKV dosyalarını DD ve DTS sesleri 1080p ye kadar hiç sorunsuz oynatıyor ve ısınma olmuyor. Cihazla kullanmak için gg dan 30tl ye forex 300mbps wifi adaptor aldım. Sorunsuz çalışıyor.

Üzerinde gelen yazılımı hemen güncelleme işine girdim. 22eylülde 2.4.5.8 versiyon güncellemesi çıkmış. Cihazın orjinal int. sitesi çok yavaş olduğu için forumlarda bulduğum linklerden indirdim. Bu güncellemeyle Türkçe arayüz de gelmiş. Ama terimler ingilizce daha kolay geldiği için kullanmaya ingilizce devam ediyorum. Alt yazı mkv nin içindeki yada aynı isimli srt dosyaları okuyor. Dual sesleri değiştirebiliyor. Görüntüde true color iyileştirmesi ve seste gece modu seçenekleri mevcut. Renkler oldukça canlı ve dolgun. DTS sesleri almak için RAW çıkış seçeneğiyle kullanıyorum. Altyazı seçenekleri orjinal yazılımda sabit geliyor, değişiklikleri kaydetmiyor. Onun için CH 0.9.5 modifiyeli yazılımı yükledim. Cihazın sağ tarafındaki reset düğmesiyle yükleme yapmak daha iyi oluyor. (HD600 ün,vs yazılımı yükleniyor ama kumandadaki tuşlar çalışmıyor)Yazılımdan güncelleme yapınca bişeyleri eksik yapıyor ve internet vs gibi uygulamalareda hatalar oluşuyor. Modlu yazılım Altyazı font,renk ve boyutunu değiştirip kaydetmenize izin veriyor. Modlu yazılımda ayrıca internet uyguları artırılmış .Vtuner içinde birsürü yerli radyo var. Ayrıca yabancı IPTV ve video linkleri mevcut.

Cihazın internet browser ı HTML 5 desteği sunmasına karşın küçücük kumandayla ve mouse olmadan internette gezinmek kabus gibi geldi bana. Daha google da arama yapıp linklere tıklamayı bile başaramayınca sıkılıp kapattım. (Ürünü öncelikle mkv izlemek için almıştım) PS3 te bile web de gezinmek çok çok daha kolaydı. İnternet uygulamaları bazen dosya oynatılamadı uyarısı veriyor. Neden olduğunu tam anlayamadım doğrusu. Teoride cihaz hemen her dosya türünü oynatıyor olması gerekli.

Torrent indirmek düşündüğümden daha zormuş. Ben prog. içinde bir arayüz beklerken sadece setup/network içinde BT(bittorrent) ve transmission torrent diye bir opsiyonu açmak gerekiyormuş. Sonrasında internetten indirdiğiniz torrent dosyanızı nmt(yani cihaza) internet exp. ile açılan bir menüden göndermeniz gerekecek. Cihaza bağlanmak için ip sini web browserına yazmanız yeterli oluyor. Torrent sekmesini seçtiğinizde bit torrent ve transmission torrent seçebiliyorsunuz(nmt cihazdan açmazsanız görünmez). Sonrasında menüleri takip edip cihaz gönderiyoruz. Transmission torrent arayüzü güzel ve internetten indirilen küçük bir programcık ile kullanılabiliyor ayrıca. Ama bana bit torrent daha stabil geldiği için şimdilik onu kullanmaya karar verdim. Cihaza dosyayı gönderince 1-2 dk içinde indirmeye başlıyor ama bağlantı sayısı daha az ve wifi dan bağlı diye mi bilmem beklediğim hızda bir indirme yapmıyor doğrusu. Cihazı kapatmadan indirmelerinizi durdurmayı unutmayın yoksa Gb lık dosyaları her seferinde baştan kontrol edip cihaz kilitleniyormuş izlenimi oluşabilir. turk forum da bunun yazılım linklerine ulaşabilirsiniz.

İçine ekstra yazılım atmak için NMTCommunityInstallerPortable diye bir program varmış. Cihazı ethernetten bağlayıp yapmak gerekiyor olabilir . Ben çalıştırmayı başaramadım.

Cihazın takılan aygıtları otomatik tarayıp media lib. oluşturma özelliğini ben kapalı tutuyorum . Çünkü 1TB dolu HDD takınca alet kendinden geçiyor. Müzik resim vs zaten file browserdan bulmak daha kolay geliyor bana. Özellikle mp3 ler genelde etiketleri yanlış veya eksik olduğu için media lib. pek işime yaramadı doğrusu.

Cihazın eksik bulduğum yanlarına gelince
    1. Daha önce PS3 için M2TS formatına çevirdiğim HD filmlerin LPCM(DTS) seslerini ne RAW nede LPCM çıkış seslerinde AVR a göndermeyi başaramadı. Sadece cızırtı duyuluyor.
    2. Torrent için PC den bağımsız torrenti bulup indrirebilecek , ayarları yapılabiliecek bir uygulaması yok.
    3. Kumanda küçük(cihazda oldukça küçük aslında), benim gibi dolma parmaklılar tuşları denk getirmede zorlanabilir.
    4. İnternet browser kullanmak çook zor.
    5. İnternet uygulamalarındaki bazı linkleri açamıyor, dosya çalınamadı uyarısı veriyor,(youtube genelde sorunsuz çalışıyor)

Sonuç olarak F/P olarak oldukça iyi ve güzel bir ürün. Yazılımı geliştikçe(Acryan gibi bir arayüz atılırsa güzel olabilir) kullanmak daha da zevkli olur. Tavsiye ederim...

Ürünü aldığım Çin sitesi (95$);
    http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=51479&subcatid=51474&pdtid=549551&private=

Elime 12 günde geçti , sonra alacaklar için sordum promosyon yapacaklarını söylediler. 100 a tamamlarsanız örneğin wifi yada HDMI kabloyla 5$ daha indirim yapacaklarmış :)
    Promotion code is "w2comp-turkey", if customer purchase USD100 or more and we offer USD5 discount.

Aldığım wifi adaptorü;
    http://urun.gittigidiyor.com/Forex-R6A-300-Mbps-WI-FI-USB-Wireless-Adaptor_W0QQidZZ46506795

Güncellemeler için;
    CS 0.9.5 Modlu yazılım;
    http://www.mediafire.com/R1-II

• inceleme gayet detaylı olmuş teşekkür ederim. aklımda olan bazı sorular vardı bunlara cevap buldum. ileride r6a satıp almayı düşünebilirim ancak modlu yazılımlarla sanki daha iyi çalışıyor bu cihaz. bende acryan modlu yazılım kullanıyorum bir ara 3in 1 kullandım orjinal yazılımına göre daha çok verim aldım ve alıyorum. bir kere acryan arayüzü çok daha şekilli duruyor. inşallah II için güzel orjinal yazılımlar çıkarırlar. birde sormak istediğim bişey var r6a da genel bir kumanda sorunuvardı algılamakta zorluklar yaşanıyordu bunda da aynı sorun var mı ?
  • Kumanda da çok büyük sıkıntı görmedim. Ama PS3 ün kumandasına alışınca insanın elini kaldırıp uğraşası da gelmiyor
  • Arkadaşlar şu cihazı normal R6A ile bir mukayese etseniz keşke + ları nelerdir - leri nelerdir gibi aslen bana göre daha aldıgımız chazları dahi kullanmadık yenisi çıktı bu bana birazda ters geliyor elimde yazılımı oturmuş işimi gören bir cihaz zaten var bunu neden almalıyım veya cıhazım yok ıse sadece bu yenı model dıye nıye tercıh edeyım
    ben daha önce 1000 tl likcihazlardan buna geçtim daha memnunum bir üst model bana ne katacak
  • Bayrama özel fırsat: http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sancak_Bilgisayar/
    Not: Ürünler stoklara girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Arkadaşlar şu cihazı normal R6A ile bir mukayese etseniz keşke + ları nelerdir - leri nelerdir gibi aslen bana göre daha aldıgımız chazları dahi kullanmadık yenisi çıktı bu bana birazda ters geliyor elimde yazılımı oturmuş işimi gören bir cihaz zaten var bunu neden almalıyım veya cıhazım yok ıse sadece bu yenı model dıye nıye tercıh edeyım
    ben daha önce 1000 tl likcihazlardan buna geçtim daha memnunum bir üst model bana ne katacak

bende eski modeli yok ama foto ve özelliklerine bakınca kasa aynı kasa çipset değişmiş gibi geldi. 500mhz 256ram/256rom bence yeterli olmuş. .ama gördüğüm kadarıyla şu 3 ü bi arada yazılımda oldukça fazla emek var. Genelde ram sıkıntısından bahseden arkadaşlar için bu cihaz daha iyi gibi. Yazılımda virt. swap özelliğide var ama gödüğüm kadarıyla kullanmasına gerek kalmıyor. Karşılaştırma yapabilecek varsa bende merak ettim doğrusu.

Sancak bilgisayardan popcornhour dan bir karşılaştırma bekliyoruz artık :))

• Egreat R6A -II modelini satın alanlar biraz çoğalsın ona göre karar verip, satın alacağım. Kumanda yine değişmemiş sanırım.. Yine aynı kumanda.. Bari şu yeni modele algılama hassasiyeti daha yüksek ve yakışıklı büyük bir kumanda iyi olurdu.. Bu yeni modelde ısınma olmaz büyük ihtimal!? İslemci ne de olsa 500mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 5 Kasım 2011; 3:00:39 >
  • NMT çipsetler ile ilgili güzel bir inceleme yapılmış. Okumanızı tavsiye ederim...

http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php

Bu incelemeye göre 1055 ve 1185 çipsetlerde özellikle network performansı artmış ve ısınma sorunu çözülmüş gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Cihazlar stokta.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/30-indirimli-egreat-eg-r6a-ii-47540474

siteden ilk alan ben oldum sanırım = )
    inş yarın elimde olurda biraz kurcalarım = )
  • bhdr84 , izlenimlerini paylasirsan sevinirim. Ben Egreat R6A-II ile Dune HD TV-101 arasında kaldım ve secimimi Dune 101 den yana kullandim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

bhdr84 , izlenimlerini paylasirsan sevinirim. Ben Egreat R6A-II ile Dune HD TV-101 arasında kaldım ve secimimi Dune 101 den yana kullandim.

popcorn arkadaşımız kargoya vermiş ürünü muhtemelen bugün elimde olacaktır. Bende 2 ürün arasında kalmıştım fakat dune optik ses çıkışı olmadığından düşünmeden egreat almaya karar verdim (Sony 5+1 850w DTS ses sistemim var). Ürün geldikten sonra en son yazılımını güncelleyip elimdeki filmleri açmayı deneyerek, torrent özelliğine bakacağım. seve seve ürünle ilgili izlenimlerimi paylaşırım.
  • ürün elime ulaştı. kumandasında bir sorun yok. 3 saatlik bir film izledim cihazda ılıklık yok = ) youtube girdim sıkıntı yok.. Fakat benim bir kaç sorum olacak.
    1) Modemi cihaza ethernetden bağladım. İnternet şu an aktive durumda. Youtube fln girip video izleyebiliyorum. Fakat bilgisayarın browserından hangi ip ile cihaza bağlanabilirim ? yani cihazdan ''Dosya yoneticisi'' - ''Networkd'' - ''My_Shortcuts'' klasorune girdigimde içi boş gozukuyor. ben buraya bilgisayardan nasıl dosya atabilirim veya bilgisayardaki dosyayı nasıl tv de oynayabilirim
    2)Ses ayarları kısmında ''HDMI Çıkış'' ve ''SPDİF Çıkış'' ayarları var. Her ikisi içinde 2 seçenek sunulmuş. 1. ''LPCM'' 2. ''RAW'' Burada optik çıkış göremiyorum. Ben sony 850w DTS destekli 5+1 ses sistemine cihazı optik ile bağladım. En iyi sesi hangi seçenek ile alabilirim ?
    3)Yazılım ver: 2.4.5.8 Compile Time: Oct 22 2011 gözüküyor. Daha yeni ve kullanışlı bir sürüm var mı ? Birde modlu yazılım nedemek her yerde böyle yazılar görüyorum. Bana en kullanışlısı hangisiyle yüklemem gereken yazılımı söyleyebilirmsiniz ?
    4) BD-menü de 2 seçenek var. 1. Simple navigation 2. Navigation (HDMV) hangisini seçmem gerekir ve ne işe yarar bu konu hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim. Ben .mkv izliyorum bu özellikle allakalı bir husu var mıdır ?
    5) Eternet ile cihazı modeme bağladığımı söylemiştim. Anlamadığım bir olay kullanım kitapçığında ''Diğer'' kısmında 4 satır var bende sadece 2 satır gözüküyor. Örnek bende sadece ''Versiyon'' ve ''USB yükseltme'' var. Fakat kitapçıkta bu 2 seçeneğe ek olarak ''Online upgrate'' ve ''Network info'' ile birlikte 4 seçenek var. Online update yapılsaydı daha iyi olurdu fakat benım cıhazda seçenek çıkmadı maalesef.
    6) Ben bu cihazı TR nasıl uyarlayabilirim. Yani tv kanalları radio kanalları gibi.. internetde veya sizden temin edebileceğim hazır bir dosya (cihaza tanımlatabilmek için) var mıdır bu şekilde yapılabilir mi ?

Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıtıyorum. Cihaz bugün yeni elime geçtiğinden ve daha önceden de böyle bir cihaz tecrübem olmadığından (WD gen1 kullanıyordum) çok acemi soruları olabilir. Anlayışınız ve ilginize de şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

ürün elime ulaştı. kumandasında bir sorun yok. 3 saatlik bir film izledim cihazda ılıklık yok = ) youtube girdim sıkıntı yok.. Fakat benim bir kaç sorum olacak.
    1) Modemi cihaza ethernetden bağladım. İnternet şu an aktive durumda. Youtube fln girip video izleyebiliyorum. Fakat bilgisayarın browserından hangi ip ile cihaza bağlanabilirim ? yani cihazdan ''Dosya yoneticisi'' - ''Networkd'' - ''My_Shortcuts'' klasorune girdigimde içi boş gozukuyor. ben buraya bilgisayardan nasıl dosya atabilirim veya bilgisayardaki dosyayı nasıl tv de oynayabilirim
    2)Ses ayarları kısmında ''HDMI Çıkış'' ve ''SPDİF Çıkış'' ayarları var. Her ikisi içinde 2 seçenek sunulmuş. 1. ''LPCM'' 2. ''RAW'' Burada optik çıkış göremiyorum. Ben sony 850w DTS destekli 5+1 ses sistemine cihazı optik ile bağladım. En iyi sesi hangi seçenek ile alabilirim ?
    3)Yazılım ver: 2.4.5.8 Compile Time: Oct 22 2011 gözüküyor. Daha yeni ve kullanışlı bir sürüm var mı ? Birde modlu yazılım nedemek her yerde böyle yazılar görüyorum. Bana en kullanışlısı hangisiyle yüklemem gereken yazılımı söyleyebilirmsiniz ?
    4) BD-menü de 2 seçenek var. 1. Simple navigation 2. Navigation (HDMV) hangisini seçmem gerekir ve ne işe yarar bu konu hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim. Ben .mkv izliyorum bu özellikle allakalı bir husu var mıdır ?
    5) Eternet ile cihazı modeme bağladığımı söylemiştim. Anlamadığım bir olay kullanım kitapçığında ''Diğer'' kısmında 4 satır var bende sadece 2 satır gözüküyor. Örnek bende sadece ''Versiyon'' ve ''USB yükseltme'' var. Fakat kitapçıkta bu 2 seçeneğe ek olarak ''Online upgrate'' ve ''Network info'' ile birlikte 4 seçenek var. Online update yapılsaydı daha iyi olurdu fakat benım cıhazda seçenek çıkmadı maalesef.
    6) Ben bu cihazı TR nasıl uyarlayabilirim. Yani tv kanalları radio kanalları gibi.. internetde veya sizden temin edebileceğim hazır bir dosya (cihaza tanımlatabilmek için) var mıdır bu şekilde yapılabilir mi ?

Kusura bakmayın biraz başınızı ağrıtıyorum. Cihaz bugün yeni elime geçtiğinden ve daha önceden de böyle bir cihaz tecrübem olmadığından (WD gen1 kullanıyordum) çok acemi soruları olabilir. Anlayışınız ve ilginize de şimdiden teşekkür ederim.

Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın;

1) Cihaza bağladığınız harddisk içeriğini PC den görmek için Ayarlardan Samba server ı açmanız gerekli. Sonra network olarak cihaza girdiğiniz isimin altında klasörleri görebilirsiniz.

2) Decoderli ses sistemine bağlarken RAW seçeneğini seçmeniz gerekli. Yoksa DD ve DTS olarak ses gitmez. LPCM sanırım tv gibi basit cihazlara bağlarken cihazın kendi decoderini kullanması için kullanılıyor.

3) Ben 2.4.5.8 i kurmuştum. Ama sonra CH 0.9.5 modlu versiyonunu denedim. Kürdanla kurunca güzel çalıştı.
    + ları : Altyazı seçeneklerini kaydetme , İnternet hazır linkler baya fazlalaşmış. MiniHD linkleri güncelleme seçeneğide var. İnternet bağlantı seçeneklerinde birkaç programcık eklenmiş (SFTP, BT, Samba gibi liste uzamış...)

4) BD iso su bende hiç olmadığı için deneyemedim ama Simple nav. seçeneğinde sadece izleme olması lazım. İnteraktif menülü bir BD iso için HDMV gerekebilir.

5) Modlu firmwarede seçenekler daha fazla (altyazı ayarları vs gibi)

6) Modlu firm.de Vtuner programının altında ülkelere göre birçok radyo kanalı var. Beğendiğiniz yerli kanalları favorilere atabilirsiniz. Cihaz M3U destekliyormuş. İnternetten bulduğum winamp linkini (.pls gibi birşeydi) M3U olarak kaydedip denedim ama çalışmadı bende. vtuner den dolayı fazlada uğraşmadım. IPTV olayını bende araştırıyorum. GamdaNoterdam yazılımının IPTV linklerini M3U gibi çalışan bir duruma getirip verebilecek varsa süper olur.

NMT lerle ben de daha yeni uğraşmaya başladım. Umarım işinize yarar.

Güncellemeler için;
    CS 0.9.5 Modlu yazılım;
    http://www.mediafire.com/R1-II

Benim sorunlarım ise;

1) Ben wifi ile bağladım cihazı. Gördüğüm kadarıyla torrent çok ağır işliyor. BT daha stabil gibi ama diğerinin arayüzü çok çok daha iyi. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
    2) Wifi la bağladığımdan mı bilmem özellikle HD linklerin bir çoğu sıkıntılı. RAM daha büyük olduğu için bufferı artırmak sorun olmaması lazım. Bu bufferı nasıl artırcağımızı bilen varmıdır.
    3) NMT Community Installer ‎ı çalıştırmayı başaran oldu mu. Sanırım bu cihazda çalışmıyor?
    4) Turk tv lerin IPTV lerini dört gözle bekliyoruz.
    5) M2TS LPCM(DTS) dosyayı oynatmanın bir yolu yokmudur??

• çok teşekkür ederim. Cihaz baya hoşuma gitti. Yeni birşeyler öğrendikce paylaşım yapalım. Bende henuz baya yeniyim. BT torrent olarak ilk dosyamı indiriyorum %86 olmuş. Fakat bilgisayardan torrent dosyasını bulup web browserdan cihaza bağlanarak dosyayı seçtirmek gerekiyor. Bilgisayara hiç gerek kalmadan cihazın üzerinden bu işlemi yapabiliyor olması gerekirdi diye düşünüyorum = )

Cihazla ilgili yeni paylaşımları bekliyorum = )
  • Modlu yazılımda 3 tane dosya gözüküyor.

0.9.5a FW
    0.9.5b HDlife
    0.9.5c HDlife

FW ve HDlife ne farkı var, sen hangisini kurdun acaba ?
  • C yi kur bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Modlu yazılımda 3 tane dosya gözüküyor.

0.9.5a FW
    0.9.5b HDlife
    0.9.5c HDlife

FW ve HDlife ne farkı var, sen hangisini kurdun acaba ?

Ben yüklerken CS_rev0.9.5a_R1-II_FW_2.4.5.8 vardı sadece. HDlife ları bende bilmiyorum yeni eklenmiş. Deneyip beğenirseniz bende yükleyebilirim b ve c modlarını. Ama 2.4.5.8 için a daha mantıklı gibi...
  • Aralarında ciddi farklar yok ama herzaman en yeniyi yüklemek daha mantıklı.
    Dün 15 dakka kadar R6A-II yi 0.9.5c HDlife modlu yazılım ile deneme fırsatı buldum ve oldukça başarılı bulduğumu söyliyebilirim.
    Dune HD TV-101 ve Egreat R6A-II , 2012 de kendinden çok söz ettireceklerinden emin olabilirsiniz.
    Sebebi de , çok yeni cihazlar olmalarına rağmen çok başarılı cihazlar.
  • evet cihaz güzel ben çok beğendim. Fakat bilgisayardan cihaza bir türlü bağlanamadım. ftp ile bağlantı kurmaya çalıştığımda kullanıcı adı ve şifre istiyor...

bu arada hızlı gönderi için teşekkür ederim aldığım günün ertesi sabahtan hemen elime ulaştı : )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.