Güncellenmiş modlu iso yu nasıl açıp tekrar compile ediyorlar bilen var mıdır ? Kendi modlu yazılımımızı oluştursak süper olurdu...
@Gamdanoterdam
V4 linkinde ilgili programları paylaşmıştı. Ama iso yu açınca iş bitmiyor ki. Açmak paketlemek sorun değil. Sorun o bütünlük içinde istediğin değişikliği yapmak çalıştırmak bütünlüğüde bozmamak . yani stabiliteyi sağlamak.
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
@Gamdanoterdam
V4 linkinde ilgili programları paylaşmıştı. Ama iso yu açınca iş bitmiyor ki. Açmak paketlemek sorun değil. Sorun o bütünlük içinde istediğin değişikliği yapmak çalıştırmak bütünlüğüde bozmamak . yani stabiliteyi sağlamak.
Bir yerlerden başlamak lazım ama. Likler mevcutsa verebilirmisiniz acaba...
PM attım...
.
quote:
Orijinalden alıntı: zgtrkr
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
@Gamdanoterdam
Bir yerlerden başlamak lazım ama. Likler mevcutsa verebilirmisiniz acaba...
güzel haberlerini bekliyoruz : )
birde bana ftp den cihaza bağlı olan harici hdd yi nasıl görüntüleyeceğimi biri anlatabilir mi ?
samba yeteince hızlı niye ftp ile uğraşıyorsunuzki??
Aslında R6A-II tam da Gamdanoterdam'a göre Ancak ye yazık ki , jübileyi yaptığını duydum ...
yazılım geliştirme hakkında Gamdanoterdam hocanın yazdıkları;
"Yazılımda 2011 TEKNOLOJİ FORMATI LZMA KULLANARAK .SQUASH FORMATI KULLANDIK. 500 MBLİK DOSYAYI 120MBLERE KADAR SIKIŞTIRMAKTADIR.
install.img dosyası unpack edilir,içerisinde bayağı bir dosya var sonra karşınıza yaffs2.img dosyası çıkar buda unpack edilir 20000e yakın dosya bulunuyor bunları tek tek incelemeniz gerekiyor bunlar busy boxdan tutunda yamjlar,çekirdek yazılımlar ,scriptler,root kökler,hersa fera,hersa tera pulcukları,analiz dosyalar,megatetra dosyaları,hex editör dosyaları ,php dosyaları gibi sayısız formatta dosyalar var.
Yani aklınıza gelen herşeyi script hazırlayarak script hazırlamayı bilirseniz ozaman işiniz kolay istediğinizi yapabilirsiniz.
Ben kısaca yazılım nasıl hazırlanır yoğun pmler den gelen mesajlar için anlattım.Fakat detayına girersek anlatıma kalksam burda yıllarımızı alır."
Herşeyi değiştirmeye kalksak gerçekten çok uzun zaman alır ama çok yazılım bilmeden script ve linkleri modlayarak en azından yerli TV kanallarını eklemek mümkün olabilir diye düşünüyorum...
Bu cihazın firmware'inden yaffs2.img dosyası çıkmadı. Fikri olan varmıdır??
Merhabalar, bir şeyi merak ediyorum. Kürdanla basarken kumandadan açıyoruz, peki kürdanla ne kadar süre basıyoruz? Ekran gelene kadar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: oezel
Merhabalar, bir şeyi merak ediyorum. Kürdanla basarken kumandadan açıyoruz, peki kürdanla ne kadar süre basıyoruz? Ekran gelene kadar mı?
birkaç saniye yeterli...
quote:
Orijinalden alıntı: popcornhour
Popcornhour bu hangi firm, ozellikleri nedir?
Aynı firm Skin4 seçilmiş sadece. Bence skin3 daha hoş duruyor.
Cihazı internete wifi ile bağlayanlar dns ayarlarını değiştirmek istiyorsa , ağdaki pc den ip girerek gelen web sayfasındaki network bölümünden yapılabiliyor. Açılmayan (x vs..) sayfalarda faydalı olabilir. Google dns 8.8.8.8 girebilirsiniz...