Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tarz 3D filmleri bu media player oynatırmı acaba.

"Toy.Story.2.3D.1999.1080p.BluRay.Half.SBS.DTS.x264-HDMaNiAcS.mkv"
  • merhabalar.

Bu ürün kullanan arkadaşlardan ve sayın popconrhourdan yardım rica edicektim

konu hd sesi alabilme:

bluray ev sinema sistemim (1 hdmi çıkış 2 hdmi girişe) sahip egreati ses sitemimem hdmi dan bağlarsam dts hd ma&true hd sesli filmlerden hd ses alabilirmiyim.

saygılar..
  • Selamlar;
    Gamdanoterdamın oluşturduğu türkçe linkleri cihaza atıp ilk modlu türk firmware ı oluşturdum :))
    Aslında tam olarak mod sayılmaz daha çok mini linkleri değiştirdim. Denemek isteyenler için link;

http://www.mediafire.com/?afqeadclupf57cu

AMATÖRCE ve HOBİ AMAÇLI çalışma olup bozulma vs vs. gibi hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

1. Bu linkteki CS 0.9.6 .modlu firm ware i kürdan yöntemiyle kurun (bkz. kürdan yöntemi).

http://www.mediafire.com/?37z1xodtkagka7w

2. Kişisel ayarlarınızı tamamladıktan sonra hdd mini link leri "setup/misc" bölümünden açınız.

3. Usb wifi veya ethernetten online olun.

4. Linkten çıkan Scripts.zip ve scriptsc.sh dosyalarını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

5. internet (en soldaki)tabından system tools (en sağ alttaki) a girin

6. Update script , Update script (USB/HDD scriptsc.sh) seçiniz.

7. Bir süre sonra cihaz yeniden başlar.

8. İyi günlerde kullanın...

wifi free dns yapmak için;

1. Cihazın ip numarasını ("192.168.2.2" gibi) ağa bağlı PC nin web broser adres satırına yazın.

2. Üstteki tablarda "network" ü seçiniz.

3. Gelen sayfanın sol üstündeki kutucuğa "8.8.8.8" (google dns) veya tercih ettiğiniz free dns ipsini girip enter layın

4. Daha önce açılmaya özellikle xxx kanallar açılacaktır.

Kürdan yöntemi;

1. indirdiğiniz install.img doyasını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

2. Cihaz kapalıyken usb belleği cihaza takın.

3. Cihazın sağ yanındaki küçük delikteki dğmeye basılı tutarken kumandanın power(açma) tuşuna basın.

4. 3-4 sn sonra basılı düğmeyi bırakabilirsiniz.

5. Cihaz 3-5 dk içinde yüklemeyi tamamlayacaktır...

• Egreat Eg-R6A-II - Egreat R6A - Egreat R6B bu ürünleri türkiye de nerede bulabilirim acaba arkadaşlar.
  • zgtrk denedim , çok güzel olmuş.
    Eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

alırsın

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/40-indirimli-egreat-eg-r6a-ii-48582830

Yahu fiyat iyice dusmus ben ekstra GG %8 indirim ile 183 tl e almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

zgtrk denedim , çok güzel olmuş.
    Eline sağlık.

iyi günlerde kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Egreat Eg-R6A-II - Egreat R6A - Egreat R6B bu ürünleri türkiye de nerede bulabilirim acaba arkadaşlar.

R6A-II gittigidiyor da , R6B yi ise electroworld satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

alırsın

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/40-indirimli-egreat-eg-r6a-ii-48582830

Yahu fiyat iyice dusmus ben ekstra GG %8 indirim ile 183 tl e almistim.

Az sayıda şanslı kişi bu fiyatlardan ürün alabilecek.
    Ayrıca bu satışta kargo ücreti alıcıya ait. ( ortalama 6TL )
    Neticede bu partide ürün alanlar hemen hemen sizin verdiğiniz fiyata ürünü almış olacaklar.

• Valla geçen hafta sanalpazar üzerinden 199'a aldım şimdi büyük indirim olmuş. Ama çok memnunum fiyat/performans oranı gerçekten iyi.
  • Arkadaşlar
    amazondan "wd live streaming" siparişi vermek üzereyken gg'de egreat indirimini gördüm egreat alırsam 80 lira kar ediyorum.
    tabiki wd'de dahili wireless var.
    wd mi alayim egreatmı?
  • Arkadaşlar bu üründe wifi desteği var mı ?
    Kablosuz ağ üzerinden Bilgisayarıma veya Modeme bağlanabilirmiyim bağlanabilir miyim ?
    Teşekkür ederim şimdiden cevap verecek olan arkadaşlara.
  • evet wi-fi desteği var.

ancak dahili wi-fi yok. haricen usb dongle alman gerekiyor..
  • Ereat II R6-A gitti gidiyorda 179 tl aldım kampayada alacak arkadaşlara duyurulur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: acanl

Ereat II R6-A gitti gidiyorda 179 tl aldım kampayada alacak arkadaşlara duyurulur....

Egreat R6A-II olacak
  • Arkadaslar yazılarınızı okudum , Ürün hakkında gerçekten çok bilgi içermekte ve büyük emek var. Bilgi veren herkese sonsuz tesekkür ederken ,Genel bilgisizliğimden kaynaklı bir iki şey kafama takıldı.

1- Avi ve Mkv formatında anime izlemekteyim, indirdiğim dosyaların içerisinde altyazıları mevcut bulunmakta , ayrı bir dosya olarak gelmemekte alt yazıları , Xbox360 ve LCD televizyonun media playerlarında bu dosyaların altyazıları gözükmemekte ve bundan dolayı PC başında kalmaktayım. EGREAT 6RA-II bu tür dosyaların alt yazılarını gösterebilmekte midir?

2-Eğer gösterebilmekte ise ürünü satın aldıktan sonra mutaka güncelleme yapmam gerekli midir?

Cevaplayan arkadaşlara çok tesekkür ederim
  • 1) Gömülü alt yazı desteği var ancak , gömülü dosyanın türü önemli.
    2) Güncelleme yapmak zorunda değilsin ancak , modifiye yazılım kurup ardından zgtrkr arkadaşımızın eklediği scrpti kurarsanız cihaz şaha kalkıyor :)
  • quote:

@popcornhour
    merhaba,

ilanınızdaki aşağıdaki yazıda hata var.
    daha önceki r6a ilanlarında da dikkatimi çekti ancak yazmadım

yazı şöyle
    quote:

eSATA Bağlantısı:2.5”,3.5” SATA HDD,DVD ROM, BD ROM cihazlarını ekstra elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıya bağlayabilirsiniz.

bu yazıdaki
    ekstra elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan
    kısmı yanlış. sanırım yurtdışından çevirisi yanlış . Çünkü e-sata ekstra elektrik bağlantısına ihityaç duyar. satada öyle.
    ve bu ekstra elektrik bağlantısı ihtiyacını cihaz karşılamaz.

Yani e-sata bağlayacaksanız HDD yi ekstra dan elektriğe bağlamanız gerek..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.