Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
4
Favori
45.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertyavas

quote:

Orijinalden alıntı: feritmenguc

Merhaba,
    Cihaz ile ilgili yorumları ve incelemeleri okudum. Öncelikle emeği geçen ve deneyimleri paylaşan herkese teşekkür ederim. Ben de bu cihazdan almak üzereyim. Yalnız sizlere sormak istediğim bir konu var. 4 yaşındaki çocuğum da kendi filmlerini izlemek için cihazı kullanacak. Okuma bilmediği için şu an dvd player a dvd takarak film izliyor. Bu durumda harici DVD rom desteği benim için önemli konu oluyor. İncelediğim kadarıyla harici dvd & blueray rom desteği var. Divx ve mkv uzantılı filmler kullanıyoruz. Bunun için spesifik özellikleri olan bir dvd rom modeli gerekli midir yoksa piyasada bulunan dvd okuyabilen herhangi bir harici dvd rw olur mu? Burası yeri olur mu bilmiyorum ama eğer spesifik özellikli dvd rom gerekli ise öneri alabilir miyim? Teşekkürler.

merhabalar 3 mesaj once bende bunu sormustum

kullanan arkadaslara sormak istedigim bir sorum var
    gg de bu ürünün ilanındaki acıklamasında Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir.
    dahili bd-rom sata girisinden takınca tanıyıp okuyabiliyormu yoksa illa harici usb den mi tanıyor aydınlatırsanız sevinirim simdiden tesekkurler

fakat daha bir cevap alamadım ama cihazda dvd veya bdrom icn power cıkısı bulunmamaktadır ve orjinal yabancı sitesinde orjinal bd ve dvd cdlerini oynatmadıgı yazmaktadır.

Evet bu soruyu bende merak ediyorum.Acaba external dvd playerı satadan bağlayıp kullanabilirmiyiz?Popcourndan bu konuda cevap bekliyoruz.O baya iyi tanıyor cihazı.

• Merhaba,
    Arkadaşlar dün Egreat R6a-II cihazı sipariş verdim. Kargolanmasını bekliyorum. Buna ek olarak Asus SDRW-08D2S-U DVDRW Ext. Siyah Slim cihazı da sipariş ettim. Esata lı dvd cihaz göremedim. Usb den alacağım enerjiyi artık. 1 adet usb yi enerji için boşa harcayacağım. Cihazlar gelince konu hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
    Bu arada Egreat yurtdışı sitesini kontrol ettim, Egreat R6a-II için 2012 de çıkmış bir güncelleme olduğunu hatta değişikliklerde menü diline Türkçe seçeneğinin de eklendiğini okudum. Yükleyen yada kullanan oldu mu?
  • quote:

Merhaba,
    Arkadaşlar dün Egreat R6a-II cihazı sipariş verdim. Kargolanmasını bekliyorum. Buna ek olarak Asus SDRW-08D2S-U DVDRW Ext. Siyah Slim cihazı da sipariş ettim. Esata lı dvd cihaz göremedim. Usb den alacağım enerjiyi artık. 1 adet usb yi enerji için boşa harcayacağım. Cihazlar gelince konu hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
    Bu arada Egreat yurtdışı sitesini kontrol ettim, Egreat R6a-II için 2012 de çıkmış bir güncelleme olduğunu hatta değişikliklerde menü diline Türkçe seçeneğinin de eklendiğini okudum. Yükleyen yada kullanan oldu mu?

türkçe menü yerine xtreamer modlu fw tavsiye ederim çok daha güzel...

www.mediafire.com/xtreamer

büyük cs modlu olan...

• quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

büyük cs modlu olan...

Tavsiyelerinize kulak verip xtreamer fw ile güncelleyeceğim.
    Cihaz gelince resmi en son güncellemeyi yapmadan bu xtreamer fw güncellemesini yapsam sıkıntı olmaz değil mi?
  • Egreat Eg-R6A-II almayı düşünüyorum
    özelliklerinde HDMI v1.3 Bağlantısı: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı HDMI arabirimi sayesinde sorunsuz video ve ses aktarımı yaparak size Full HD bir görüntü netliği ve dijital berrak bir ses sağlar yazıyor.Fazla alakam yok bu konularla
    HDMI 1.3 KABLO OLUYOR SANIRIM.
    bn 1.4 kablo alsam çalışırmı
    sanırım cok saçma bir soru oldu ^^
  • çalılşır rahat ol süper bir cihaz
  • quote:

quote:

büyük cs modlu olan...

Tavsiyelerinize kulak verip xtreamer fw ile güncelleyeceğim.
    Cihaz gelince resmi en son güncellemeyi yapmadan bu xtreamer fw güncellemesini yapsam sıkıntı olmaz değil mi?

firmware lerin hepsi birbirinden bağımsız. Yandaki küçük düğmeyi kürdanla basarak yüklerseniz hiç sorun olmaz...

• Arkadaşlar xtreamer modlu fw nin indirme linki çalışmıyor başka bi linkt verebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  • Linkler Çalışıyor.

Şimdi denedim.
    cs xtramer ve
    xtramer sorun yok.
  • Bu alette sadece şu klasörleri tara diyebiliyor muyuz?
    Mesela film için C:\filmler diyebiliyormuyuz sadece?
    MP4 leri film olarak mı müzik olarak mı görüyor?
    IMDB den database indirip. Resimleri ile konuları ile vsvs görebiliyormuyuz XBMC gibi?
    R6B'ye göre eksisi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Bu alette sadece şu klasörleri tara diyebiliyor muyuz?
    IMDB den database indirip. Resimleri ile konuları ile vsvs görebiliyormuyuz XBMC gibi?

Sadece hdd tara yada tarama seçeneği var.
    mp4 leri denemedim ama bir arkadaş müzik sekmesine attığını söyledi.
    (Pratikte klasör görünümü kullanmak daha iyi. Ayrıca benim gibi 1 tb dolu disk takarsanız cihaz arşivi kataloglayacak diye kafayı yemesin)
    filmlerin info ve alt yazısı sadece xtreamer modlu yazılımda mevcut.Ayrıca preview ve poster görünüm seçenekleri mevcut...
  • quote:

quote:

(Pratikte klasör görünümü kullanmak daha iyi. Ayrıca benim gibi 1 tb dolu disk takarsanız cihaz arşivi kataloglayacak diye kafayı yemesin)
    filmlerin info ve alt yazısı sadece xtreamer modlu yazılımda mevcut.Ayrıca preview ve poster görünüm seçenekleri mevcut...

Cevaplar için teşekkürler. Düzgün taratamadığım bir hdd için IMDB'ye bağlanmasını gereksiz görüyorum.
    DTS sadece ses dosyası linki paylaşabilirmisiniz? Bu alette çalışan.
    R6B'den şu andaki tek artısı sata gözüküyor. O da çok önemli değil bana göre. Bir de altyazılarda çerçeve.
    r6B'ye devam kararı aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

quote:

Merhaba,
    Cihaz ile ilgili yorumları ve incelemeleri okudum. Öncelikle emeği geçen ve deneyimleri paylaşan herkese teşekkür ederim. Ben de bu cihazdan almak üzereyim. Yalnız sizlere sormak istediğim bir konu var. 4 yaşındaki çocuğum da kendi filmlerini izlemek için cihazı kullanacak. Okuma bilmediği için şu an dvd player a dvd takarak film izliyor. Bu durumda harici DVD rom desteği benim için önemli konu oluyor. İncelediğim kadarıyla harici dvd & blueray rom desteği var. Divx ve mkv uzantılı filmler kullanıyoruz. Bunun için spesifik özellikleri olan bir dvd rom modeli gerekli midir yoksa piyasada bulunan dvd okuyabilen herhangi bir harici dvd rw olur mu? Burası yeri olur mu bilmiyorum ama eğer spesifik özellikli dvd rom gerekli ise öneri alabilir miyim? Teşekkürler.

gg de bu ürünün ilanındaki acıklamasında Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir.
    dahili bd-rom sata girisinden takınca tanıyıp okuyabiliyormu yoksa illa harici usb den mi tanıyor aydınlatırsanız sevinirim simdiden tesekkurler

fakat daha bir cevap alamadım ama cihazda dvd veya bdrom icn power cıkısı bulunmamaktadır ve orjinal yabancı sitesinde orjinal bd ve dvd cdlerini oynatmadıgı yazmaktadır.

Evet bu soruyu bende merak ediyorum.Acaba external dvd playerı satadan bağlayıp kullanabilirmiyiz?Popcourndan bu konuda cevap bekliyoruz.O baya iyi tanıyor cihazı.

Merhaba,
    Bugün siparişlerim geldi ve şimdi deneme fırsatı bulabiliyorum. DVD Romu belirttiğim gibi çift USB bağlantısı ile cihaza bağladım ve direk cihaz dvd rom u gördü. Sorunsuz izleme yapabildim. Samba prosesi ile cihaza takılı HDD ye PC den ulaştım ve içine dosya attım.
    Şimdilik bir sıkıntı yok gibi.
    Bu arada bu cihazda pc nin ekranını tv ye verme gibi bir özellik var mıdır?
    Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba,
    Bugün siparişlerim geldi ve şimdi deneme fırsatı bulabiliyorum. DVD Romu belirttiğim gibi çift USB bağlantısı ile cihaza bağladım ve direk cihaz dvd rom u gördü. Sorunsuz izleme yapabildim. Samba prosesi ile cihaza takılı HDD ye PC den ulaştım ve içine dosya attım.
    Şimdilik bir sıkıntı yok gibi.
    Bu arada bu cihazda pc nin ekranını tv ye verme gibi bir özellik var mıdır?
    Teşekkürler.

güzel dvd calıstı ozaman benimde urun elime ulastı simdi USB to ide Sata Hdd Dvd Cd Çevirici ısmarladım dahili bir bd-rom denicem ayriyetten
    tüm gece mod yukleyerek geçirdim izlenimlerimi aktarıyım
    xtream modu cok güzel fakat makine film dısındaki olanaklarda sapıtabiliyor kitleniyor resetliyor

cs 2.5 modu cok daha iyi çalısıyor sorunsuz diyenbilirim tavsiye

cs 3.15 modu cıkmıs son fw guncellemesiyle ama bir sorun var baslangıcta menu ayarı yapıyorsun makine kapanıp tekrar acılınca sıfırlıyor kendini boyle bir sorun olustu bilgilerinize

uzaktan kumanda sorununa cozum bir weirles lı kablosuz klavye alın derten kurtulun ben oyle yapıyorum

• quote:

quote:

Benimkinede 1 tb full dolu hdd bağlı.Taramayı aç yaparsan filmleri tarayacağım diye kafayı yiyor.Ben kapalı tutuyorum sadece bana ekranda bir uyarı yazısı çıkarıyor takılı depolama aygıtı var diye.okey diyorum ve çalışmaya başlıyor cihaz.2 hdd takılıyken birinden diğerine mkv film taşımasıda çok güzel ve hızlı.ben işyerinde torrent filmleri indirip 2.5inç hdd ile eve taşıyorum.sabit 3.5 luğa bu cihaz üzerinden kopyalama yapıyorum.

• Modifiye CS yazılım + zgtrk arkadaşın verdiği link dosya güncelleştirilmesi yapılmış cihazın menüsünden bir kaç görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 2 Şubat 2012; 13:02:11 >

• Egreat'in diğer ürünlerinide getirmeyi düşünor musunuz? Özellikle R150 modelini.

http://tinyurl.com/6q3ycbh

Türkçe altyazı desteğide varmış hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 2 Şubat 2012; 13:07:21 >
  • Arkadşalar,
    Cihazı kumandadan kaptma tuşuna basarak kapatıyorum. Cihazın ledi kırmızıya dönüyor. Fakat ekranda menü kalıyor. Sanki cihaz kapanmıyor ama cihazın üstündeki mavi led, kırmızıya dönüyor.
    Normalde kapatma tuşuna basınca ekrandaki menü görüntüsü de gitmiyor mu?
  • quote:

quote:

Merhaba,

büyük cs modlu olan...

bu modlu yazılım da ne gibi özellikler vardı?

bir arkadaş xtreamer modu ile tam ekran modu kazandırabiliyoruz tarzında bişe solemişti yani bunu yapınca
    alttaki siyah kuşaklar arınmış oluyoruz haliylen. biraz görüntü kalitesinde oynama olsa da güzel bir özellik tam ekran yapma özelliği. o arkadaşın yazdığı mesajı bulabilirsem de paylaşırım burada.

xtreamer modu, yüklediğimiz cs modlardan farklı olarak bize ne kazandırır bilen var ise söyleyebilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tilsim1984

quote:

quote:

Merhaba,

büyük cs modlu olan...

bu modlu yazılım da ne gibi özellikler vardı?

bir arkadaş xtreamer modu ile tam ekran modu kazandırabiliyoruz tarzında bişe solemişti yani bunu yapınca
    alttaki siyah kuşaklar arınmış oluyoruz haliylen. biraz görüntü kalitesinde oynama olsa da güzel bir özellik tam ekran yapma özelliği. o arkadaşın yazdığı mesajı bulabilirsem de paylaşırım burada.

xtreamer modu, yüklediğimiz cs modlardan farklı olarak bize ne kazandırır bilen var ise söyleyebilirmi?

Bildiğim kadarıyla en büyük artısı altyazıya çerçeve eklyebilmek. Böylece arka fon ne olursa olsun yazı net bir şekilde okunuyor. Bir de videolar ile ilgili bilgi veriyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.