Şimdi Ara

Egreat R6A-II Detaylı İncelemesi (Bol Resimli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
11.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer iso dosyalarının profil yapısı Version1 ise , menülü oynatabiliyor.
  • arkadaslar ben flash bellege 3d film yükleyip lg lw4500 tv min usb girişine takaarak film izleyen biriyim ama her filmi desteklemediği için 3-4 saat önce netten r6a-2 siparişi verdim 149 tlden.
    benim sorum r6a-2 yetermi bana 3d dublaj ve altyazılı filmleri izlemek için.yoksa illede r6s mi almalıydım. hangisi daha iyidir???
  • Bende Egreat R6A-II ürününü Popocornhour arkadaşın sancak bilgisayar isimli firmasından aldım. dün akşam 17 de sipariş verdim bugün öğlen 13.00 da elimde idi. Gerçekten çok ilgili alakalı bir arkadaş sağ olsun sorduğum tüm sorulara sıkılmadan cevap verdi mağdur etmiyor. Bu tarz alışverişlerimde kendisini tercih edeceğim ve herkese tavsiye edeceğim.
  • FreeAgent: USB 2.0 External hdd ..vb mi takamayacak mıyız şimdi buna ?
  • Bu cihaz SATA hdd desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egreat R6b kullanıyorum ve cihazdan gayet memnundum ki yeni tv alana kadar..
    Yeni aldığım neo plazma'da filmlerde altyazının altında kalan hareketli görüntülerde Intelligent frame creation denen özellik açık olduğunda (ki bu özellik görüntünün akıcı olmasını sağlayan özellik) altyazılarda bir titreme bozulma oluyor.

örnek (bu kadar kötü olmasa da benzer bir durum var):http://www.youtube.com/watch?v=dFbU3gELf80

Eski başka bir marka mkv oynatıcımı takıp bir deneyeyim dedim,onda bu sorun olmadı çünkü onda altyazılar daha dolgun beyaz.
    Cihazın son sürümü de kurdum,ancak sorun yine de devam ediyor..

R6A-II de altyazılar ile ilgili yazınızı okuduğumda Xtreamer_SW2_3.0.12a_for_EG-R1-II_R6-II yazılımında altyazılar ile ilgili bir sürü ayarlamanın yapılabildiğini iletmisiniz (altyazı cercevesi gibi),bahsettiğiniz özellikler acaba bu sorunun üstesinden geliyor mu?

Detaylı araştırmanız için Teşekkürler

• Deneme yapmadan cihazı da değiştirmek istemiyorum,sonuçta birisini satıp diğerini almak gerekiyor.

Egreat'i de satan tek büyük market electroworld olsa gerek ki onda da şu an satılmıyor gibi,internet sitesinde egreat çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordeniz

Bu cihazın BD iso filmleri orjinal menüleriyle oynatabildiğini onaylabilecek biri var mı acaba?Yarın almayı düşünüyor bir arkadaşım,tek soru işaretimiz bu kaldı.Saygılar.

oynatamıyor profil 1 leri basit menülü olanları açar sadece onlarda genelde en tırt filmler olur...Tüm büyük bütçeli hollywood yapımlarının blurayleri java destekli profil 2 oluyor o yüzden hiç buna güvenerek aleti alma.
  • selam.
    1. Önceki sayfalarda 3D filmler için altyazı sorunum olduğunu söylemiştim. ama yeni yazılımlarla bu sorunu çözmüşler. Şimdiki en büyük problemim makinenin kendi kendine restart yapması. daha önce de yaptı. Sancak Bilgisayar'a gönderdim. Oradan almıştım. Sağolsunlar hemen ilgilenip aynı gün kargoyla geri gönderdiler. Gelen kargo ücretini bile ödemişler. o derece alakalı ve sözlerinin arkasında duran insanlar. ama alet yine aynı hastalığa yakalandı. dün Exit Humanity (1080p., öbür odadaki pc üzerinden salondaki LG 650S'de) seyrederken ortalarda bi yerde küüüt diye gitti. Hastalığı bildiğimizden eyvah dedik. Bugün Sancak Bilgisayar'ı aradım. Yine aynı duyarlılıkla yaklaştı. Bu sorunla karşılaşan var mı? sonuç ne oldu?
    2. Alet bozulmadan önce 3d bluray iso'yu oynatamadığı yani 3d oynatamadığını gördüm. 2d oynatıyor ama. navigator açılıyor, 3d seçiyorsun ama sonuç 2d. bu da büyük sorun. dikkat etmeden indirmiştim. 21 gb falan. yazık... 3D bluray iso'larda hiç mi şansım yok?
    3. forumlara baktım. Sancak'ta tavsiye ediyor : Dune HD marka player. harici diskim olduğu için veya network üzerinden pc.yi gördüğüm için diskli istemiyorum. DTS sesleri mutlak çözmeli zira tv çözemiyor. Bluray iso 3d gibi extrem destekleri olmalı. ne dersiniz? kullanan ya da bilen varsa hangi Dune HD modelini tercih etmem gerekir lütfen söylesin.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

Bu cihaz SATA hdd desteklemiyor.

Meraba cihaz sata hdd desteklemiyor demişsiniz ama cihazın üstünde e sata girişi var dışında usb girişi gibi,buna ben normal hard disk takamammı yani,eğer takamazsam bu ne işe yarıyor?pekte bilgim yok açıkçası
  • Arkadaşlar selam,

Egreat R6A-II cihazımda kullanmak üzere altta linki yer alan wi-fi adaptörden aldım ancak henüz egreat ile wifi adaptörün birbirini görebilmesini sağlayabilmiş değilim, açıkcası bu işlere biraz uzağım. Acaba ben mi yapamadım yoksa bu adaptör bu cihazla kullanılamıyor mu ??

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • xEgreat-II_3.1.1.0_CSv0.9.9b-DMD-XLCZv4.4 bu yazılımı yükledim başarılı bir şekilde fakat bu yazılımda harici altyazıları nereden göstereceğim harici altyazıları browse edemiyorum ?
  • Arkadaşlar Egreat R6A-II arıyorum .Satmak isteyen olursa talibim...
  • Buldum teşekkür ederim.
  • YOK MU HAREKET:)
  • slm bu alette ben browserdan digiturkplaye girdim.ama kumandanan bi turku siteye logın olamıyorum.yanı kumand alogın olacak yere gelmiyor.acaba yardımcı olabilirmisiniz*tşkler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.