Şimdi Ara

Egreat R6A-II Detaylı İncelemesi (Bol Resimli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
11.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar tekrardan üstadlardan yardım istemeye geldim. Ne yaparsam yapayım Yamj'ı bir türlü kuramadım. Konuyu bilen birisi tam olarak yazarsa çok memnun olucam.

- Öncelikle ne yaptığımı anlatayım ona göre daha iyi yardımcı olabilirsiniz.

- Harddiskim cihaza e-sata üzerinden bağlı. xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ fw yi kullanıyorum.

- C:\YAMJ olarak klasörümü oluşturdum ve son çıkan snapshot YAMJ sürümünü bu klasöre extract ettim. (JAVA kuruldu)
    - MediaInfo içersine CLI sürümü atıldı.
    - Yamj Gui 0.51 aynı klasöre atıldı.
    - Network drive olarak Z:\ sürücüsüne cihaz üzerindeki Disk gösterildi.

Yamj Gui'de video dosyaları olarak.

Z:\Video

Nerden bağlı olduğuna ise

On the NMT'S hard disk seçtim. aşağıdaki satır çıkıyor.
    file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/

Jukebox store'da Z:\Video seçiyorum.

Son olarak Yamj isntall directory olarak C:\Yamj yolunu gösteriyorum.

Tarama yapıyor ve 10 dkka sonra işlem sürüyor.

Egreatte Menu configurationdan Video da YAMJ (DMD) seçiyorum ancak Jukebox bulunamadı diyor.

- Hatanın file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/ olabileceğini düşünüyorum. Çünkü ftp ile bağlandığım zaman cihazda böyle bir yol bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

• xtreamer 3.0.12 yazılımı çıkmış. cihazın menüsünden update olduğunu buluyor ve internetten indiriyor. (yaklaşık 146MB) update çalıştır dediğinde ise ekran kararark hiçbirşey olmadan kalıyor. uzunca bir süre bekledim 3-4 dak. hiç birşey olmadığı için kumandadan kapatma düğmesine basarak tekrar çalıştırıyorum. Herhangi bir yükleme olmuyor.
    Sanırım image olarak kürdan yöntemine ve tabii ki 3.0.12'nin Egreat R6A-II için olan image dosyasına ihtiyaç var. Bulanınız olur ise paylaşmanızı rica ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: runonur

xtreamer 3.0.12 yazılımı çıkmış. cihazın menüsünden update olduğunu buluyor ve internetten indiriyor. (yaklaşık 146MB) update çalıştır dediğinde ise ekran kararark hiçbirşey olmadan kalıyor. uzunca bir süre bekledim 3-4 dak. hiç birşey olmadığı için kumandadan kapatma düğmesine basarak tekrar çalıştırıyorum. Herhangi bir yükleme olmuyor.
    Sanırım image olarak kürdan yöntemine ve tabii ki 3.0.12'nin Egreat R6A-II için olan image dosyasına ihtiyaç var. Bulanınız olur ise paylaşmanızı rica ederim..

buradaki dosyaları deneyebilirsiniz...

www.mediafire.com/r1-ii
    www.mediafire.com/xtreamer

• external usb dvd bağlarsanız , kullanabilirsiniz.
    external usb bluray bağlarsanız , kopya bluray'leri çalıştırır ancak orijinal bluray'leri çalıştırmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

external usb dvd bağlarsanız , kullanabilirsiniz.
    external usb bluray bağlarsanız , kopya bluray'leri çalıştırır ancak orijinal bluray'leri çalıştırmaz.

ülke kodu gibi saçma bir kilit yüzündenmi acaba çalıştırmaz orjinal bluerayları
  • Lisanslama ile alakalı.
  • Bu üründen alcaktım internette 180 tl ye satıyorlardı ama kalmamış büyük şanssızlık oldu. Temin edilebilcek ucuz neresi var ? Ebay ile uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Bu üründen alcaktım internette 180 tl ye satıyorlardı ama kalmamış büyük şanssızlık oldu. Temin edilebilcek ucuz neresi var ? Ebay ile uğraşmak istemiyorum.

Bu hafta tekrar , gelecek.
  • R6S de gelecek mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

R6S de gelecek mi hocam ?

Evet , R6S de geliyor.
  • Egreat r6a 2 iyi gibi gözüküyor.İşlemcisi en baba 1080p videoları çok kısa sürede takılmadan açıyorsa r6s'e gerek yok gibi ? Ben 3 boyutlu film falan izlemem sadece yüksek çözünürlük versin + kusursuz altyazı olanağı sunan + bol format sağlayan birşey istiyorum kararsız kaldım, bir yanım r6a2 diğer yanım almışken iyisi olsun diyor.
  • bana göre hiçbirşeyin en iyisi yoktur teknoloji yi takip etmek kolay ama yakalamak zor r6a2 şuan fazlasıyla iyi
  • Bu arada R6A-II ler geldi.
  • r6a2 ile mi internette dolaşmak daha rahat yoksa r6s ile mi ? R6a2 de nette dolaşırken çince yazıların çıktığı söyleniyordu o yüzden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tajima

Selamlar tekrardan üstadlardan yardım istemeye geldim. Ne yaparsam yapayım Yamj'ı bir türlü kuramadım. Konuyu bilen birisi tam olarak yazarsa çok memnun olucam.

- Öncelikle ne yaptığımı anlatayım ona göre daha iyi yardımcı olabilirsiniz.

- Harddiskim cihaza e-sata üzerinden bağlı. xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ fw yi kullanıyorum.

- C:\YAMJ olarak klasörümü oluşturdum ve son çıkan snapshot YAMJ sürümünü bu klasöre extract ettim. (JAVA kuruldu)
    - MediaInfo içersine CLI sürümü atıldı.
    - Yamj Gui 0.51 aynı klasöre atıldı.
    - Network drive olarak Z:\ sürücüsüne cihaz üzerindeki Disk gösterildi.

Yamj Gui'de video dosyaları olarak.

Z:\Video

Nerden bağlı olduğuna ise

On the NMT'S hard disk seçtim. aşağıdaki satır çıkıyor.
    file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/

Jukebox store'da Z:\Video seçiyorum.

Son olarak Yamj isntall directory olarak C:\Yamj yolunu gösteriyorum.

Tarama yapıyor ve 10 dkka sonra işlem sürüyor.

Egreatte Menu configurationdan Video da YAMJ (DMD) seçiyorum ancak Jukebox bulunamadı diyor.

- Hatanın file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/ olabileceğini düşünüyorum. Çünkü ftp ile bağlandığım zaman cihazda böyle bir yol bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

Yok mu konu hakkında bilgili birisi?

• hdd leri cihazdan önce eject tusuyla cıkarsamda , bilgisayara bagladıgımda " son kullanımınızda güvensiz kapatmıssınız , taratın " gibi bir uyarı verıyor ??? bu sorunu nasıl çözebilirim ? yada benzer sekılde sorun yaşayan varmıdır ?
  • bu konu bitmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

hdd leri cihazdan önce eject tusuyla cıkarsamda , bilgisayara bagladıgımda " son kullanımınızda güvensiz kapatmıssınız , taratın " gibi bir uyarı verıyor ??? bu sorunu nasıl çözebilirim ? yada benzer sekılde sorun yaşayan varmıdır ?

Harici depolama birimini çıkartırken; eject tuşu ile durdurup, cihazı kapatıyorum sonra hdd'i çıkartıyorum.. pc'de sorun olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

hdd leri cihazdan önce eject tusuyla cıkarsamda , bilgisayara bagladıgımda " son kullanımınızda güvensiz kapatmıssınız , taratın " gibi bir uyarı verıyor ??? bu sorunu nasıl çözebilirim ? yada benzer sekılde sorun yaşayan varmıdır ?

Harici depolama birimini çıkartırken; eject tuşu ile durdurup, cihazı kapatıyorum sonra hdd'i çıkartıyorum.. pc'de sorun olmuyor...

Teşekkür ederim, birde öyle deniyeyım ..
  • Bu cihazın BD iso filmleri orjinal menüleriyle oynatabildiğini onaylabilecek biri var mı acaba?Yarın almayı düşünüyor bir arkadaşım,tek soru işaretimiz bu kaldı.Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.