Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Seko92 , pişman olmazsın.
    Az önce modlu yazılımın linklerini güncelleştirdim ve bir dünya HD kanal geliyor.
    SMP8910 dan önce bu ara model sanırım seni üzmez

Ben birçok kanalı açamadım Xxx kanallarıni hele hiç açamadım,

XXX ler için şifre girmelisin.

Şifre : 1325

Açamadığın kanallar hangisi ?

xxx kanallar bölümüne girdiğimde bende ara butonu çıkıyor harfler ve sayılar diyor ara butonu var anlamadım nasıl gireceğimi bilemiyorum

• orada sayılar kısmında 1 3 2 5 e tıklayıp ENTER butonu ile giriş yapacaksınız.
    Ayrıca şimdilik ONLINE UPDATE yapmayınız , zira R6S için online UPDATE şimdilik sorun çıkarıyor.
  • 1325 yazıp girdim bir dolu kutucuk var ama sadece p..n tv açtı orda da 4 kanal var. Öbür kutucuklara girince hiçbir şey çıkmıyor next page dedikçe hiçbirşey değişmiyor.

Ekleme:
    Hd tv kanalları yeni gözüme çarptı gerçekten birçok seçenek var. Türk kanallarına denk gelmedim şuan için işi yarar epey kanal var gibi gözüküyor yalnız tek sorun internet bağlantınız ! Ben 8 mbit kullanıyorum nadiren de olsa takılmalar olabiliyor. Ama history channel, discovery, animal planet ve eurosport gayet seri diğerlerine göre.

Birkaç ekran görüntüsü

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

Bunlar kanal listesinden birkaç screenshot daha devamı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeste -- 5 Mart 2012; 19:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

1325 yazıp girdim bir dolu kutucuk var ama sadece p..n tv açtı orda da 4 kanal var. Öbür kutucuklara girince hiçbir şey çıkmıyor next page dedikçe hiçbirşey değişmiyor.

DNS ayarı ile alakalı bir durum. Büyük ihtimalle.

Dns yi ulra surf , google dns gibi hızlı ve yasaklı sitelere erişime izin
    veren dns ile değiştirirsen film sitelerini de açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

1325 yazıp girdim bir dolu kutucuk var ama sadece p..n tv açtı orda da 4 kanal var. Öbür kutucuklara girince hiçbir şey çıkmıyor next page dedikçe hiçbirşey değişmiyor.

Bilgisayarımda hemen hemen bütün yasaklı sitelere giriş yapabiliyorum ama bazı siteler sorun çıkarıyor demek ki dns güncelleme zamanım gelmiş : )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Bilgisayarımda hemen hemen bütün yasaklı sitelere giriş yapabiliyorum ama bazı siteler sorun çıkarıyor demek ki dns güncelleme zamanım gelmiş : )

bilgisayar ile alakası yok.

cihazın dns sini değiştirmen lazım.

• Bu cihaz neredeyse ip tv cihazi gibi calisiyor resimdeki listeye bakinca tabii bunun surekliligi tamamen destege bagli yayin aldiklari linkler hep degisiyordur

Dikkat ederseniz uyducular da receivera ip tv koyma derdinde cunku sifre cozmekten kolay
    Gelecek ip tvde
  • sayın popcornhour "Egreat R200S HD Network Media Player" için beklemedeyiz, bu ürünün ithalatını yapacak mısınız?
  • Yazılımlar da; HD Tv'lerin server değiştirme özelliği var (2 tuşu ile)
    R6A - R6A-II ve R6S için yapılmış CS modlu yazılımların hepsinde bu özellik eklenmiş..
  • Benimkini az evvel kargodan aldım, akşama denerim. Hızlı kargo için teşekkürler.

İşin garibi, dün akşam bu cihaz gelecek diye bazı DVD'lerimi ISO yaptım ve normalde ISO oynatmada sıkıntılı olan S1A herhalde kendisine yol gözüktüğünü anlayıp biri hariç hepsini oynattı. Hatta önceden takılıp kendini dışarı attığı FLAC seslendirmeli 1080p bir filmi de sorunsuz açtı. Ama benim için çok önemli olan bir DVD'yi yine açamadı (R6B açıyor). S1A'yı da isteyen olursa, R6S'ten memnun kalırsam satacağım.
  • ben buldum ben buldum :) dark mini klavyeyi usb e taktım tanıdı hem klavye hem mouse kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı hemen yükseltmişler; gg:299 havaleye de 270 tl diyorlar.. iki gün önce 50 tl daha ucuzdu.. bu durumda insanın hevesi kaçıyor...
  • kardeş iyi de adam yazdı zaten tanıtım fiyatı dedi hatta ben dedim niye himediadan daha ucuz aynı ürün diye o da tanıtım fiyatı bir kaç güne kadar 299 tl olacak dedi

sürpriz değil ki lazımsa hemen atlayacaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

ben buldum ben buldum :) dark mini klavyeyi usb e taktım tanıdı hem klavye hem mouse kullanılıyor

bende dark wirless aparatı vardı onu taktım modemi gördü
  • işlemcide pasif soğutucu varmı acep,eklesek garantiyi etkilermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işlemcide pasif soğutucu varmı acep,eklesek garantiyi etkilermi

var,yan ızgaralardan bakınca gözüküyor soğutucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

ben buldum ben buldum :) dark mini klavyeyi usb e taktım tanıdı hem klavye hem mouse kullanılıyor

bende dark wirless aparatı vardı onu taktım modemi gördü

birçok markanın klavye ve mauseunu destekliyor

realtek çipsetli birçok wirelles adaptörüde destekliyor,dark media playerlarda realtek çip kullandığından onunda wirelles adaptörlerinin çoğu çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Bu cihazla ilgili 2 sorum var...

1- Philips tv almayi dusunuyorum ve tvde 3D'de sağ sol değişimi yapılamıyor sadece sağ/sol ve alt/üst secenekleri var. Bu cihaz ile sağ/sol değişimi yapabilir miyim?
    2- Böyle bir cihaz almak yerine 3D filmleri bluray.iso veya mkv olarak bilgisayardan GOM Player ile acip HDMI 1.4 ile tv'ye göndersem alacağım goruntu kalitesi ile bu cihaz ile alacağım goruntu kalitesi farklı olur mu?

.
  • Cihazımı bugun aldım.)umarım sorunsuz çalışır ve yazan seyleri oynatir.ayrica garantinizi bu cihazda nasil atıyorum bozuldu 4-5 ay sonra nasil olacak sonuçta yurt dısı cihazi arkasında duracak mı sancak bilgisayar yorumlarınızı bekliyorum
  • İyi ki almışım, medya oynatmaktan daha çok tv kanallarını beğendim bir nevi uydu alıcısı aldık sanki :) Youtube, last fm ve dünyanın bütün radyo kanallarını sunması büyük güzellik. Şuan için sorunlarım harici olarak hoparlörden ses alamıyorum. Bir de dün ne güzel tv kanalları normal gösteriyordu şimdi biraz zoomlu gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim ?

Şu şekilde zoomlu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.