Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

hmm. evet öyle düşününce de insan ne alacağını şaşırıyor..

tv niz 3d mi? eğer değilse dune tv 301 i bekleyin derim.. 3d ise tabii bu tür cihazlara yönelmeniz gerekiyor. gerçi belki dune da uygun fiyatlı 8910 çipliler çıkarır...
  • Aslında ben de Dune 301'e niyetliydim ama sonra düşününce Dune'u 2 sene kullanıp elden çıkarmaya kalksak bu 3D olayı yüzünden ve fiyatından kimse almayacak. O yüzden şimdi bunu alayım diyorum, hem Android desteği de var internete girmesi daha rahat olur sonra 8910 veya daha iyi Relatek modelleri çıkarsa onlardan birine geçerim. O zamana kadar TV'yi de 3D yaparım. Yani her türlü benim için geçiş modeli olacak o yüzden fiyatı da uygun birşey olsun diyorum.

Benim S1A'dan iyi olduğuna eminim ama olur da beğenmezsem hemen satıp Dune'u alacağım.
  • o zaman ben sizin yerinizde olsam bu cihazı alırım.. yapabildiklerine göre fiyatı çok iyi bana göre.. tek eksi yönü bluray iso alrdaki menü seçeneği.. o da benim gibi menüye de takıntılıysanız..
  • transmision torrent olayını bilen bir arkadaş yardımcı olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

transmision torrent olayını bilen bir arkadaş yardımcı olsa

r6s'de nasıl yüklenir bilmiyorum ama transmission cihaza hariçten yüklenen bir torent programı.
    ben m34a'da transmission kullanıyorum. "NMTCommunityInstallerPortable" programı nmt cihazlara çeşitli programlar vs yükleyip kaldırmaya yarıyor.
    Benzeri birşeyle r6s'e (belki aynı programdır, bilmiyorum) transmission programını yüklemeniz gerek.
  • Az önce Gittigidiyor'dan siparişi verdim. İlk Realtek işlemcili medya oynatıcım olacak, memnun kalacağımı umuyorum.

@system failure,

Transmission şöyle oluyor, medya oynatıcının transmission sayfasında bir IP no'su olacak, mesela 192.168.x.x:9091 gibi. Onu ev ağına bağlı bir bilgisayara giriyorsun (adres çubuğuna), girince medya oynatıcının transmission arayüzüne bağlanılıyor. Oradan dosya yükleme işaretine tıklayıp internetten indirdiğin torrent dosyasını gösteriyorsun ve indirmeye başlıyor. Sonra bilgisayarı kapatabilirsin ama ilerleme durumunu görebilmek için tekrar bilgisayarından medya oynatıcısına bağlanman gerekecek. Yoksa indirmenin ilerleyip ilerlemediğini medya oynatıcısı göstermiyor. Bağlanmak için bilgisayar dışında tablet, cep telefonu vs de kullanabilirsin. İnternete girebilen her cihaz bağlanabilir. Bir de indirmeden önce medya oynatıcısının ilgili sayfasından indirme diskini göstermen gerekebilir, onu da unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

hayırlı olsun

3d tv alana ya da uygun fiyatlı 8910 çplilere kadar sizi memnun edecektir..
  • Seko92 , pişman olmazsın.
    Az önce modlu yazılımın linklerini güncelleştirdim ve bir dünya HD kanal geliyor.
    SMP8910 dan önce bu ara model sanırım seni üzmez
  • Son yüklediğimiz modlu yazılımın daha yenisi şuan mevcut mu ? Umarım saçma sapan haber kanalları yoktur, ağırlıklı xxx kanalları olursa kullanıcı tam tatmin olur.
  • ulen keşke egreat alsaydık biz de modlu yazılım filan yok himediada, ollyp diye bir arkadaş bir şeyler yaptı sonra o da ortadan kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ulen keşke egreat alsaydık biz de modlu yazılım filan yok himediada, ollyp diye bir arkadaş bir şeyler yaptı sonra o da ortadan kayboldu

üstad size bundan sonra dune 8910 çipli cihaz yakışır artık ona da yadis kurarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Seko92 , pişman olmazsın.
    Az önce modlu yazılımın linklerini güncelleştirdim ve bir dünya HD kanal geliyor.

linkler nerede acaba ?
  • Online Video & TV Kanalları ve Uygulama Linkleri Güncelleştirme

Modlu yazılım kurulumu yaptıktan cihazın internet bağlantısını yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip edin :

1) Ana Ekrandan İMS ( App ) ye girin.
    2) System Tools
    3) Update Script
    4) Update Script ( HDD Links - Video Online )
    5) Update HDD Script Links from İnternet ( Scripts.zip )
    6) İşlem bitince , yeniden başlat çıkacaktır , kabul edin.
  • techraven'nin sorduğu soru üzerine bir işlemi denedim ve sonucu buradan sizlere ulaştırayım istedim.

Techraven sorduğu soruda Egreat R6S 3d bluray.iso dosyasını oynatırken Lg LW serisinde 3d seçeneklerinde 5.mode Frame Sequential açılıyor mu diye sormuştu.

Bu zamana kadar bu modun hiç seçilebilir olarak aktif görmediğimden aklıma gelmemişti, hemen denemek istedim.

Egreat ayarlarında 3d görüntüleri otomatik olarak çevir açık olduğundan 3d bluray.iso dosyası hemen televizyonda 3d modunda açılıyor. LG nin kumandası üzerinden 3d tuşu sadece 3d - 2d değişimi sağlıyor. Modlar açılmıyor.

Fakat egreat üzerinden filmi 2d moduna aldığınızda LG üzerinden 3d tuşu ile modlar açılıyor. İşte o zaman 5. seçenek aktif oluyor. Bu mod temel olarak FPR de Aktive Shutter sistemi gibi çalışıyor. Ben orjinal 3d ve bu modlar arasındaki farkı tam tanımlayamayacağım. Ben orjinal 3d seçeneğinin daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum.

Denemek isteyenler olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: system failure

quote:

linkler nerede acaba ?

http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c

2. Sayfa kanoo' dan alıntı.

• quote:

Ben birçok kanalı açamadım Xxx kanallarıni hele hiç açamadım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyi de yaptım, eklenen tv kanalları bi halta yaramaz. Çok şey beklemeyin derim.
  • Bu cihazla ilgili 2 sorum var...

1- Philips tv almayi dusunuyorum ve tvde 3D'de sağ sol değişimi yapılamıyor sadece sağ/sol ve alt/üst secenekleri var. Bu cihaz ile sağ/sol değişimi yapabilir miyim?
    2- Böyle bir cihaz almak yerine 3D filmleri bluray.iso veya mkv olarak bilgisayardan GOM Player ile acip HDMI 1.4 ile tv'ye göndersem alacağım goruntu kalitesi ile bu cihaz ile alacağım goruntu kalitesi farklı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ulen keşke egreat alsaydık biz de modlu yazılım filan yok himediada, ollyp diye bir arkadaş bir şeyler yaptı sonra o da ortadan kayboldu

üstad size bundan sonra dune 8910 çipli cihaz yakışır artık ona da yadis kurarsın

hacı yolu gözler gibi gözlüyoruz ama nerede sigma burnundan kıl aldırmıyor nokia gibi olacak sonu android v.s. derken diğer chipler burnunu sürtecek

ev nmt çöplüğü olacak bu hafta bir tane de hd900b alınca 3 tane olacak oynatıcı artık egreat s2 ile hd900a yı satacağım bir şekilde çünkü bayağı kalabalık oldu tv standının üstü hdd 1 tane olunca egreat s2den sök hd900a ya tak v.s. olmuyor

s2yi satınca hd900ayı da satmam lazım çünkü usb slave portu yok benim modem alt katta olduğu için ağ da kuramıyorum

bakalım necatiyi dün hiç online görmedim yoksa p.m. gönderecektim ön sipariş v.s. diye koyun hd900leri axesse %10 chip para var gittigidiyorda diye ama olmadı online ara ara baktım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Ben birçok kanalı açamadım Xxx kanallarıni hele hiç açamadım,

XXX ler için şifre girmelisin.

Şifre : 1325

Açamadığın kanallar hangisi ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.