Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suskun556070

ya arkadslar kumadan uzaktan almıyor mu dibine kadar girmek mi gerekir.birde ısınma oluyor mu sizdede

Yok ya ne dibi uzaktan alıyor lakin paralel tutmak gerekiyor ama çok ta öyle denk getirecem diye uğraştırmıyor zamanla belki algı sorunu olabilir diğer cihazlarda olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoo

Kasada değilde arkadaki plastik kısımda 1.3 yazıyor ve sanırım sizin dediğiniz gibi R6 serisi için kullanılan standart parça olsa gerek.

Ancak cihazin 1.4 oldugu kesin.

Aynen bende öyle tahmin etmiştim ama sormak istedim ellerindeki kasayı bunda kullanmışlar doğal olarak baskıya müdahele etmemişlerdir.
  • Aklıma takılan bi iki şey daha, ilk sayfalardaki modlu yazılımda eleman yanlış hatırlamıyorsam mouse ile kullanıyordu nasıl oluyor bu, birde tarayıcıda hangi siteye girmeye çalıştıysam forced to shutdown yazıyor yani kapatmaya zorlandı neden aceba kablo ile bağlı nete?
  • O eleman dolphin browser kullaniyordu siz de mi onda denediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torrent denedim çok iyi değildi,torrent film indirirken aynı zamanda film izlemeyin cihazı kasıyor filmleri kesik kesik geliyor çok geç açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

torrent denedim çok iyi değildi,torrent film indirirken aynı zamanda film izlemeyin cihazı kasıyor filmleri kesik kesik geliyor çok geç açıyor

bunun önüne geçmek için , transmision kullanmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

arkadaşlar buluray 3d iso belgesel The Universe-7 Wonders of the Solar System 3D 2010 1080p Blu-Ray AVC DTS-hd MA 5.1 iso tarafımdan denenmiştir. DTS-HD ses tv.den aldım ve 3D Bluray İSO 3D olarak izledim. Ben şunu söylüyorum nasıl sesin kralı DTS HD ise Bence de videonun kralı Bluray 3D iso videosuymuş. Half-SBS 3D 1080p ler hikaye oldu benim için şimdi indirmek bile istemiyorum. Bluray 3D iso dosyalarını gördükçe. Berrak görüntü cezbetti beni. Bu cihazı Egreat R6S kumanda ve sıcaklık ikinci plan diyorsanız almanızı önerim ama en azından Marka önemli değil BLURAY 3D iso gösteren player şiddetle öneririm.

Ayrıca R6S 1.4 versiyon, çünkü DTS-HD sesi tv.den aldım ve Bluray 3D İso dosyasını 3D olarak izledim.

Bence kasa R6 serisi kasası olduğu için demekki stokta çokmuş, tüketici anlamaz biz ne üretirsek bizimi dediğimiz olur demişler galiba ayrıca bu kasayı da değerlendirelim mantığı uygulamışlar bizim uyanık çekik gözlüler. bu kasaya 1186DD+ işlemci eklemişler ( bir de ısınmasına çare bulsalarmış çabuk satışa sunmuşlar ) tabiki doğal olarak kasada 1.3 HDMI yazısı kalmış.

Arkadaşım 3D iso kalitesini, aynı filmin half sbs si ile mi kıyaslıyorsun. Bunu şunun için soruyorum; elimde 4-500 kadar BDMV ve iso formatında full blu-ray film var 30-40-50 mbit veri akışı var., aynı filmlerin mkv lerini de indirdiğim oldu, bunlarda 10-20 mbit arası. Bu filmleri, full hd projeksiyon dan 2.21 cm perde de izlememe rağmen, görüntüde anlamlı bir fark göremedim, teorik olarak ise çok büyük fark olması gerek.

3D olayına gelirsek; Şu anda 3D iso oynatacak media oynatıcım olmadığından, bende Half- sbs mkv leri izliyorum, deniyorum yani. Örnek verecek olursam;

Final.Destination.5.3D.2011.1080p.BluRay.Half.SBS.DTS.x264-HDMaNiAcS
    Transformers.Dark.of.The.Moon.3D.2011.1080p.BluRay.Half-SBS.DUAL.DTS x264-LTRG

gibi 3 boyutlu çekilmiş filmelerin görüntüsü müthişti, derinlik, efektler harik idi, eğer bunların mkv si böyle ise sizin dediğiniz gibi hsbs ile iso bu kadar fark varsa, tahmin edemiyorum...........
    Bunun yanında 2012.2009.BluRay.1080p.3D.H-SBS.DUAL.x264.TURG 2d 3d rası bir fark göremedim.

Siz kıyaslamayı bu anlamda yapabilir misiniz. Yarın gelecek benim Himedia 900B, ben o zaman yapabilirim gerçek yorumu..

• İso icin altyazı yı nereden bulacağız yada normal mkv lerin altyazısınımı indireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

torrent denedim çok iyi değildi,torrent film indirirken aynı zamanda film izlemeyin cihazı kasıyor filmleri kesik kesik geliyor çok geç açıyor

bunun önüne geçmek için , transmision kullanmanız gerekiyor.

Ben Dune HD Duo ile izlerken de öyle oluyordu.. Transmisyon dediğiniz nedir, nasıl yapılır?
  • Google amcaya, filmin adını yazdığında seçenek olran veriyor zaten, altyazı diye, çook sayıda bolursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

arkadaşlar buluray 3d iso belgesel The Universe-7 Wonders of the Solar System 3D 2010 1080p Blu-Ray AVC DTS-hd MA 5.1 iso tarafımdan denenmiştir. DTS-HD ses tv.den aldım ve 3D Bluray İSO 3D olarak izledim. Ben şunu söylüyorum nasıl sesin kralı DTS HD ise Bence de videonun kralı Bluray 3D iso videosuymuş. Half-SBS 3D 1080p ler hikaye oldu benim için şimdi indirmek bile istemiyorum. Bluray 3D iso dosyalarını gördükçe. Berrak görüntü cezbetti beni. Bu cihazı Egreat R6S kumanda ve sıcaklık ikinci plan diyorsanız almanızı önerim ama en azından Marka önemli değil BLURAY 3D iso gösteren player şiddetle öneririm.

Ayrıca R6S 1.4 versiyon, çünkü DTS-HD sesi tv.den aldım ve Bluray 3D İso dosyasını 3D olarak izledim.

Bence kasa R6 serisi kasası olduğu için demekki stokta çokmuş, tüketici anlamaz biz ne üretirsek bizimi dediğimiz olur demişler galiba ayrıca bu kasayı da değerlendirelim mantığı uygulamışlar bizim uyanık çekik gözlüler. bu kasaya 1186DD+ işlemci eklemişler ( bir de ısınmasına çare bulsalarmış çabuk satışa sunmuşlar ) tabiki doğal olarak kasada 1.3 HDMI yazısı kalmış.

Arkadaşım 3D iso kalitesini, aynı filmin half sbs si ile mi kıyaslıyorsun. Bunu şunun için soruyorum; elimde 4-500 kadar BDMV ve iso formatında full blu-ray film var 30-40-50 mbit veri akışı var., aynı filmlerin mkv lerini de indirdiğim oldu, bunlarda 10-20 mbit arası. Bu filmleri, full hd projeksiyon dan 2.21 cm perde de izlememe rağmen, görüntüde anlamlı bir fark göremedim, teorik olarak ise çok büyük fark olması gerek.

3D olayına gelirsek; Şu anda 3D iso oynatacak media oynatıcım olmadığından, bende Half- sbs mkv leri izliyorum, deniyorum yani. Örnek verecek olursam;

Final.Destination.5.3D.2011.1080p.BluRay.Half.SBS.DTS.x264-HDMaNiAcS
    Transformers.Dark.of.The.Moon.3D.2011.1080p.BluRay.Half-SBS.DUAL.DTS x264-LTRG

gibi 3 boyutlu çekilmiş filmelerin görüntüsü müthişti, derinlik, efektler harik idi, eğer bunların mkv si böyle ise sizin dediğiniz gibi hsbs ile iso bu kadar fark varsa, tahmin edemiyorum...........
    Bunun yanında 2012.2009.BluRay.1080p.3D.H-SBS.DUAL.x264.TURG 2d 3d rası bir fark göremedim.

Siz kıyaslamayı bu anlamda yapabilir misiniz. Yarın gelecek benim Himedia 900B, ben o zaman yapabilirim gerçek yorumu..

Ben izlediğim The Universe-7 Wonders of the Solar System 3D 2010 1080p Blu-Ray AVC DTS-hd MA 5.1iso dosyası için verdim bende aynısının H-SBS 1080p de vardı ikisinin arasındaki görüntüyü karşılaştırdım. çok temiz ve berrak bir görüntü vardı 3D Bluiray İSO da. genel çerçeveleri aynı idi derinlik vb. Bende izlenimlerimi verirsem bazen 3d efekti kaçan bir h-sbs filmde burda kaçırmıyorsunuz çünkü kayıpsız 3D Bluray cd.sinin birebir dosyasını playerla izliyorsunuz. H-SBS 3D Ripleme hatalarından da kurtulmuş oluyorsunuz.Yani kısacası biraz daha filme veya belgesele adapte ediyor içindeymiş hissine daha çok yaklaşıyorsunuz. görüntünün HD si diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

O eleman dolphin browser kullaniyordu siz de mi onda denediniz

yok normal browser ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Kumanda 2 metre öteden rahat çalışıyor sadece alete nişan alın. Bence kumanda gayet yeterli. Ama fantezi olsun diye yorgan içinden çeken, kumandanın ucunu duvara verip öyle çalıştırmak isteyen veya alet masaüstünde eliniz sandalyenin ayakları hizasında şeklinde kullanmak isteyen gitsin alsın akıllı kumandasını.

• arkadaslar 3d iso fılm sıtesı bılen warmı saglam olsunda beklyıorum:D
  • Bahsettiğim videolar bunlar bariz mouse kullanımı var,
    http://www.youtube.com/watch?v=hqPfEWe9Sic
    http://www.youtube.com/watch?v=_SfwIquDOwo

Buda romence si iyi olanlar için
    http://tibi78.dyndns.org/wordpress/2012/02/egreat-r6s-3d-review-pret-forum-pareri-recenzi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 4 Mart 2012; 18:09:28 >

• arkadaslar avatar 3d iso buldum suan torrent dan ınıyor pc me.46 gb kacgune ıner ya:S hızlı ındıren bır sıte warmı acaba?birde torrent kullanmayalı baya oldu.eger olurda elektrık gıderse pc yi tekrar actıgımda devam edıyor bılıyorum.fılme sıkıntı olurmu kopma yavaslama olurmu acaba?
  • R6s için kendi yaptığım bir kaç background,ana menu için

ayarlamak için zipten çıkan resimleri mybg.png olarak değiştirin,hdd nin ana dizinine atın,sonra ayarlar menusunden diğer kısmında alltan ikinci seçenekten seçin

http://www.mediafire.com/?r5jxeb39ct2styg
  • Arkadaşlar R6S nin film bitiminde elimi kapağın üstüne koyduğumda güzel bir sıcaklık hissi veriyor elime.ısınması normalmi. [ işlemcimi yol açar yoksa Rem mi yol açar ısınmaya.] İşlemci diyelim şu anda en yüksek işmecisini kullanıyor 1186DD+ , rem diyelim şu anda en yüksek remlerinden birini kullanmış bu cihazda 512mb. Bir anlam veremedim ısınmasına acaba işlemci ile rem in bir uyuşmazlığımı var. Yurtdışı forumlarını takip eden arkadaşlar bu konuya hiç değinilmişmi, değinilmemişse yoksa Türkiye ye AR-GE çalışması tamamlanmayan ürün mü gönderiyorlar çekik gözlüler.
  • quote:

Arkadaşlar R6S nin film bitiminde elimi kapağın üstüne koyduğumda güzel bir sıcaklık hissi veriyor elime.ısınması normalmi. [ işlemcimi yol açar yoksa Rem mi yol açar ısınmaya.] İşlemci diyelim şu anda en yüksek işmecisini kullanıyor 1186DD+ , rem diyelim şu anda en yüksek remlerinden birini kullanmış bu cihazda 512mb. Bir anlam veremedim ısınmasına acaba işlemci ile rem in bir uyuşmazlığımı var. Yurtdışı forumlarını takip eden arkadaşlar bu konuya hiç değinilmişmi, değinilmemişse yoksa Türkiye ye AR-GE çalışması tamamlanmayan ürün mü gönderiyorlar çekik gözlüler.

Valla benide düşündürmüyor değil sıcaklık

• himedia 900a var bende benimki de ısınıyor sıcaklık muhtemelen 45-50 derece vardır ama takmıyorum ben

sanırım himedia 900b de fan var onlarda ısınma daha azdır
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.