Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gökhan44

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kablolar/892/110270916/eyeq_eq14vhdmi20_altin_uclu_2m_siyah_hdmi_kablo

bu ürün nasıl?

hocam ben bu kabloyu aldım ama ses alamadım görüntü geldi ses yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

Arkadaşlar R6S için 1.4 hdmı kablo önerebilirmisiniz....

Teknosadan Silver serisi örgülü tabir edilen SONOROUS marka 1.4c HDMI kablo aldım. fiyatıda uygundu 20.00TL. civarı çoğu markalardan iyi ilgili markanın sitesini ziyaret edebilirsin, fiyat performans olarak önerebilirim. kendim kullanıyorum.

bu kabloyu öneririm 3D Half-SBS 1080P ses ve görüntüde bir sıkıntı yaşamıyorum. ayrıca teknosa kabloyu yeni aldıysanaz iade alır herhalde çünkü kablo da ses aktarım sorunlu görünüyor. sadece 3D Bluray İSO dosyasında denemedim oda bugünlerde denenmiş olur.

• quote:

quote:

quote:

Teknosadan Silver serisi örgülü tabir edilen SONOROUS marka 1.4c HDMI kablo aldım. fiyatıda uygundu 20.00TL. civarı çoğu markalardan iyi ilgili markanın sitesini ziyaret edebilirsin, fiyat performans olarak önerebilirim. kendim kullanıyorum.

bu kabloyu öneririm 3D Half-SBS 1080P ses ve görüntüde bir sıkıntı yaşamıyorum. ayrıca teknosa kabloyu yeni aldıysanaz iade alır herhalde çünkü kablo da ses aktarım sorunlu görünüyor. sadece 3D Bluray İSO dosyasında denemedim oda bugünlerde denenmiş olur.

Bende sizin dediğiniz kabloyla degisim yaptım,bimeks kablo degisimi yapmadı zar zor elimdekini yenisine değiştirdi onda da görüntü gelmedi ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 4 Mart 2012; 1:27:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

quote:

quote:

Bende sizin dediğiniz kabloyla degisim yaptım,bimeks kablo degisimi yapmadı zar zor elimdekini yenisine değiştirdi onda da görüntü gelmedi ......

Ben kablomdan çok memnunun biraz önce buluray iso denememde başarıyla tamamlandı DTS-HD ses ve görüntüyü tv. me başarıyla aktardı. Bilinmeyen bir arıza olabilir

• The Universe-7 Wonders of the Solar System 3D 2010 1080p Blu-Ray AVC DTS-HD MA 5.1 iso Torrentten indirdiğim 3D buluray İSO dosyasını başarıyla gösterdi ayrıca iso dosyasını tekrar rardan çıkartarak içerisinde bulunan denemek için çıkarttığım M2TS dosyasını da gösterdi. film (belgesel) özelliklerinden mi anlamadım ama altyazıyı 3D olarak vermiyordu. Ayrıca 3D Blu-ray İSO dosyamı tv. direk 3D algılıyor herhangi bir 3D ye geçiş için ayar yapmama gerek bırakmadı. H-SBS 1080p için ise 3D geçiş ayarı yapıyorum.

Çok beğendiklerim:

1. Bazı filmlerde filmde filmin özelliğinden dolayı alt üst siyah şeritler oluyor ama cihazda x2 zoom yaparak tam ekran izlemem ayrıca kendi adıma görüntü kaybıda hissetmedim.

2.1080P H-Half SBS filmler için çıkan Normal altyazıları 3D ye çevirmesi ve 3D altyazı aramamıza son vermesi.

3. Her türlü DTS-HD ses dosyasını imzamda bulunan 3D tv. den alabiliyorum.

4. 3D İle ilgili film belgesel izlerken U.Kumandada bastığımız tuşların menüleri 3d çıkıyor çok güzel bir özellik.

5. 3D Blu-ray İSO göstermesi

Eksileri.

Biraz ısınması ve kumandanın tam olarak R6S ye tutulması gerekiyor algılama sorunu olabiliyor.

Modlu yazılım kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 4 Mart 2012; 10:23:56 >

• Cihaz benimde elime dün geçti dikkatimi bişey çekti hdmi çıkışının altında 1.3 kutunun üstünde 1.4 yazıyor. Isınma olayı kafama takıldı biraz film izledim kurcaladım elimi vurduğumda hissetiğim ısı hiç te hoş gelmedi bana umarım bişey olmaz ısıdan dolayı yada normal mi benmi abartıyorum çünkü daha önce player kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Cihaz benimde elime dün geçti dikkatimi bişey çekti hdmi çıkışının altında 1.3 kutunun üstünde 1.4 yazıyor. Isınma olayı kafama takıldı biraz film izledim kurcaladım elimi vurduğumda hissetiğim ısı hiç te hoş gelmedi bana umarım bişey olmaz ısıdan dolayı yada normal mi benmi abartıyorum çünkü daha önce player kullanmadım.

1.4 Bluray 3D İSO görüntüsünde akıcılık ve DTS-HD ses aktarımında sorun yaratmıyor. Isınmanın önünme geçmek için arka arkaya 3-4 veya daha fazla film izlememek soğumasını beklemek gerekir. Yazılımla bunun önüne geçilirmi bilmiyorum.
  • Yorumlara bakılırsa Egreat'ten yine killer bir cihaz gelmiş. Fiyatı da 3D Bluray.iso oynatan cihazlara göre çok uygun görünüyor.
    Elimdeki R6B'yi satıp (-ki para etmiyor artık sıfırı 85TL) yerine bunu almak istiyorum. Ancak kumandadaki sıkıntılar aynen devam ediyor anlaşılan.
    Bu arada USB 2.0 olan Harici HDD ile 3d Bluray iso larda sorun oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 4 Mart 2012; 12:49:46 >
  • Gittigidiyorda dün ve bugün axesse %10 chip para var böylece oynatıcı 225 tlye geliyor
  • quote:

Cihaz benimde elime dün geçti dikkatimi bişey çekti hdmi çıkışının altında 1.3 kutunun üstünde 1.4 yazıyor. Isınma olayı kafama takıldı biraz film izledim kurcaladım elimi vurduğumda hissetiğim ısı hiç te hoş gelmedi bana umarım bişey olmaz ısıdan dolayı yada normal mi benmi abartıyorum çünkü daha önce player kullanmadım.

Bizde sorduk hocam 1.3 yazıyor diye ama oralı olan olmadı maalesef.

Bu arada usb 3.0 hdd bağlı bende cihazda,ilk geldiği gün akşam kurcaladım biraz,gördüğüm noktaları yazdım 1-2 sayfa öncesinde.2 gündürde elimi bile sürmedim daha internetimde açılmış olmasına rağmen.
  • ya arkadslar kumadan uzaktan almıyor mu dibine kadar girmek mi gerekir.birde ısınma oluyor mu sizdede
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Yorumlara bakılırsa Egreat'ten yine killer bir cihaz gelmiş. Fiyatı da 3D Bluray.iso oynatan cihazlara göre çok uygun görünüyor.
    Elimdeki R6B'yi satıp (-ki para etmiyor artık sıfırı 85TL) yerine bunu almak istiyorum. Ancak kumandadaki sıkıntılar aynen devam ediyor anlaşılan.
    Bu arada USB 2.0 olan Harici HDD ile 3d Bluray iso larda sorun oluyor mu?

R6b yi lg lw tv topiciğinde arayan arkadaşlar var, satabilirsin sıfırı artık piyasada kalmadı.
  • Kumanda 2 metre öteden rahat çalışıyor sadece alete nişan alın. Bence kumanda gayet yeterli. Ama fantezi olsun diye yorgan içinden çeken, kumandanın ucunu duvara verip öyle çalıştırmak isteyen veya alet masaüstünde eliniz sandalyenin ayakları hizasında şeklinde kullanmak isteyen gitsin alsın akıllı kumandasını.
  • Akıllı kumanda dediğin nedir tw nin degil dimi.egreat şa ne kadar fiyati nerdn alırız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

quote:

Bu arada usb 3.0 hdd bağlı bende cihazda,ilk geldiği gün akşam kurcaladım biraz,gördüğüm noktaları yazdım 1-2 sayfa öncesinde.2 gündürde elimi bile sürmedim daha internetimde açılmış olmasına rağmen.

su romanyalı elemana göre kutuya yanlışlıkla 1.3 hdmi yazılmıs. aslında 1.4, tabii bu biraz komik olmus
    adamlar cihazın en onemli ozelliğini yanlıs yazmıslar..

zaten hdmi 1.3 olsa cihaz 3d bluray iso cozemez, frame packaging 1.3 de calısmaz.

biri hdmi 1.3 kablo baglayıp 3d iso acmaya calıssın bakalım olacak mı? böylece anlasılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 4 Mart 2012; 13:40:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

su romanyalı elemana göre kutuya yanlışlıkla 1.3 hdmi yazılmıs. aslında 1.4, tabii bu biraz komik olmus

zaten hdmi 1.3 olsa cihaz 3d bluray iso cozemez, frame packaging 1.3 de calısmaz.

biri hdmi 1.3 kablo baglayıp 3d iso acmaya calıssın bakalım olacak mı? böylece anlasılır

1.3 hdmi kablo ile denedim ben iso açılıyor 3d devreye girmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

1.3 hdmi kablo ile denedim ben iso açılıyor 3d devreye girmiyor

anladım yani 3d olmuyor di mi.
    frame packaging yani acması icin 1.4 hdmi gerek.

bu da cihazın 1.4 oldugunun kanıtı.

nasıl ki 3d ozelliği olmayan bluray oynatıcılara 3d bluray takınca 2d olarak oynatıyor aynı hesap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 4 Mart 2012; 13:57:31 >

• arkadaşlar buluray 3d iso belgesel The Universe-7 Wonders of the Solar System 3D 2010 1080p Blu-Ray AVC DTS-hd MA 5.1 iso tarafımdan denenmiştir. DTS-HD ses tv.den aldım ve 3D Bluray İSO 3D olarak izledim. Ben şunu söylüyorum nasıl sesin kralı DTS HD ise Bence de videonun kralı Bluray 3D iso videosuymuş. Half-SBS 3D 1080p ler hikaye oldu benim için şimdi indirmek bile istemiyorum. Bluray 3D iso dosyalarını gördükçe. Berrak görüntü cezbetti beni. Bu cihazı Egreat R6S kumanda ve sıcaklık ikinci plan diyorsanız almanızı önerim ama en azından Marka önemli değil BLURAY 3D iso gösteren player şiddetle öneririm.

Ayrıca R6S 1.4 versiyon, çünkü DTS-HD sesi tv.den aldım ve Bluray 3D İso dosyasını 3D olarak izledim.

Bence kasa R6 serisi kasası olduğu için demekki stokta çokmuş, tüketici anlamaz biz ne üretirsek bizimi dediğimiz olur demişler galiba ayrıca bu kasayı da değerlendirelim mantığı uygulamışlar bizim uyanık çekik gözlüler. bu kasaya 1186DD+ işlemci eklemişler ( bir de ısınmasına çare bulsalarmış çabuk satışa sunmuşlar ) tabiki doğal olarak kasada 1.3 HDMI yazısı kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 4 Mart 2012; 15:05:27 >

• Kasada değilde arkadaki plastik kısımda 1.3 yazıyor ve sanırım sizin dediğiniz gibi R6 serisi için kullanılan standart parça olsa gerek.

Ancak cihazin 1.4 oldugu kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce satılan Bluray 3D İSO gösteren HİMEDİA 900 A-B kullan varmı aramızda ısınma onlarda da oluyormuydu merak ettim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.