Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

egreat R6S ile denediğim 13GB lık 3D avatar.mkv ile BD.iso arasında görüntüdeki kalite farkı belli ediyor kendini,3 boyut efektlerinde daha önce de tahmin ettiğim gibi farklılık yok,daha fazla dışa çıkma yada derinlik hissini varmı diyen soran arkadaşlara bu bilgiyi verebilirim,ama şu var,dışa çıkan objelerdeki netlik daha fazla olduğundan görsel keyif zevki daha bir başka

ayrıca normal .srt altyazıyıda 3D yapıyor R6S

eski nesil media playerlar half sbs oynatıyordu,çoğunluğu over-under olanları ekrana tam oturtmmuyordu,ayrıca altyazıyı 3dsubtitler ile uygun hale getirmek gerekiyordu yoksa altyazıyı yarım yamalak eksik gösteriyordu,3D film izlerken media player menusune girildiğinde menuyu yarım yamalak görüyordunuz vs,R6S ile bu sorunların hiçbiri yok

tek kafama takılan soru,işyerinde avatar 3D.iso yu normal tv de izlerken iler geri sarmadan sonra en ufak takılma oluşmuyordu,eve geldiğimde 3D tv de izlerken ileri geri sarmalardan sonra takılma yaşadım,sanırım benim usb hdd den kaynaklı bir durum,kapatıp sil baştan açıp ileri geri sarma yapmazsam hiçbir takılma yapmıyor

3D İso görüntü için Ayrıntılar detaylarda gizlidir diyorsun okey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nâyî

Ayrıca PC'den bağlantı yapıp Full SBS denemenizi merakla bekliyorum. Ben de hiç denemedim, denemek hiç aklıma gelmedi aslında. Sonucu ben de merak ediyorum.

netbook çok ufak takılmalarla oynatı bahsettiğim videoyu,fakat görüntü tv ye oturmadı,ayrıca ekran kartı 1920x1080p desteklediğinden video ekrana tam oturmadı ve 3d de sağlıklı çalışmadı çift görüntüler oluştu
  • Arkadaşlar gerçekten güzel bir özelliğini arkadaşlar da ifade ediyordu çok hoşuma gitti. Biraz önce Hugo Normal altyazı indirdim HUGO 3D H-SBS 1080p denedim süper ayrıca altyazı da 3d göstermeside artı puan aldı. 3D altyazı aramaya son verdi cihazNormal altyazıları 3d yapıyor ve bize sunuyor ama bazı yerlerde türkçe karekterler biraz değişik çıkıyordu o da zamanla yazılımla düzelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

Arkadaşlar gerçekten güzel bir özelliğini arkadaşlar da ifade ediyordu çok hoşuma gitti. Biraz önce Hugo Normal altyazı indirdim HUGO 3D H-SBS 1080p denedim süper ayrıca altyazı da 3d göstermeside artı puan aldı. 3D altyazı aramaya son verdi cihazNormal altyazıları 3d yapıyor ve bize sunuyor ama bazı yerlerde türkçe karekterler biraz değişik çıkıyordu o da zamanla yazılımla düzelir diye düşünüyorum.

türkçe karakterlerde hiçbir sıkıntı yok bende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

Arkadaşlar gerçekten güzel bir özelliğini arkadaşlar da ifade ediyordu çok hoşuma gitti. Biraz önce Hugo Normal altyazı indirdim HUGO 3D H-SBS 1080p denedim süper ayrıca altyazı da 3d göstermeside artı puan aldı. 3D altyazı aramaya son verdi cihazNormal altyazıları 3d yapıyor ve bize sunuyor ama bazı yerlerde türkçe karekterler biraz değişik çıkıyordu o da zamanla yazılımla düzelir diye düşünüyorum.

türkçe karakterlerde hiçbir sıkıntı yok bende

Bir şekilde başka bir altyazı ile değiştirilir en iyi altyazı filmle izlenir. Önemli olan sıradan altyazıyı 3D ye çevirmesi ve oynatması. Başka türlü acaba 3d altyazı ne zaman çıkar diye bekleyip duruyorduk. Benim için çok güzel bir özellik bir de 3D Blu-ray İso Torrentten indiriyorum 3D Blu--ray İSO filmide izlersem benim için çok güzel iyi bir fiyat/performans cihaz olacak.

Çok beğendiklerim:

1. Bazı filmlerde filmde filmin özelliğinden dolayı alt üst siyah şeritler oluyor ama cihazda x2 zoom yaparak tam ekran izlemem ayrıca kendi adıma görüntü kaybıda hissetmedim.

2. Normal filmler için çıkan altyazıları 3D ye çevirmesi ve 3D altyazı aramamıza son vermesi. (3D SBS 1080p filmler için )

3. Her türlü DTS ses dosyasını imzamda bulunan 3D tv. den alabiliyorum.

4. 3D Blu-ray İSO göstermesi ( Bir kaç gün içinde onuda deneyip teyit edeceğim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 3 Mart 2012; 22:57:37 >

• peki 3d blu ray isolara dısarıdan normal srt altyazı eklediğimizde onda da altyazı 3d olluyor mu bunu deneyen var mı?

ömerçip1 half sbs de denemis anladıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

peki 3d blu ray isolara dısarıdan normal srt altyazı eklediğimizde onda da altyazı 3d olluyor mu bunu deneyen var mı?

avatar3d.iso da denedim,harici srt altyazı 3b boyutlu olarak çıktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

peki 3d blu ray isolara dısarıdan normal srt altyazı eklediğimizde onda da altyazı 3d olluyor mu bunu deneyen var mı?

avatar3d.iso da denedim,harici srt altyazı 3b boyutlu olarak çıktı

Biraz açıklık getirebilirmisin. 3D Blu-ray İSO dosyasında bulunan altyazımı, yoksa herhangi bir altyazıyı indirip ekleyerek mi izledin.
    3D Bluray İSO dosyasında Sonradan harici ekleyip izlediysen süper bir özellik daha.
  • harici srt altyazı diye yazmıştım zaten yukarda,iso içindeki bd nin kendi altyazısına müdahele şansımız olmuyor, altyazı büyütme,renk değiştirme vs gibi,harici altyazı bü yüzden daha iyi
  • Yani şunumu anlıyoruz, yeni çıkan 3D Bluray İSO dosyalarında bazen Türkçe ses ve altyazı olmuyor. Şimdi bundan sonra harici altyazı ile bunu aşıyormuyuz. oley süper olmuş teyit edebilirmisin.
  • yenisi eskisi genelde yabancı torrentlerden indirilen bluraylerde tr ses yok,bölge farkından dolayı,çok nadiren altyazı oluyor,ama genelinde tr ses ve altyazı yok

çok abartılacak bişey değil isolarda harici altyazı desteklemesi,buna inanamıyorsunuz mübalağanız da bu yüzden sanırım evet teyit ediyorum
  • Arkadaşlar R6S için 1.4 hdmı kablo önerebilirmisiniz....
  • Teşekkürler süper oldu acaba 3D Bluray İSO dosyası indirirken torrentten TR. ses ve altyazı varmı diye hiç tereddütüm olmayacak. çünkü harici altyazı destekliyor. Cihazımı sevmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

Arkadaşlar R6S için 1.4 hdmı kablo önerebilirmisiniz....

Teknosadan Silver serisi örgülü tabir edilen SONOROUS marka 1.4c HDMI kablo aldım. fiyatıda uygundu 20.00TL. civarı çoğu markalardan iyi ilgili markanın sitesini ziyaret edebilirsin, fiyat performans olarak önerebilirim. kendim kullanıyorum.
  • ses ve görüntü aktarımı nasıl? R6S cihazı 1.3 hdmı kabloda denedik görüntüde tkılmalar meydana geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan44 -- 3 Mart 2012; 23:29:07 >
  • Ben memnunum 3D Half SBS 1080p de hiç bir sıkıntı yaşamadım, halen Bluray 3D iso denemedim, kablonun görüntü aktarımı güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan44

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/kablolar/892/110270916/eyeq_eq14vhdmi20_altin_uclu_2m_siyah_hdmi_kablo

bu ürün nasıl?

Teknosa en azından merdiven altı üretim ve kalitesiz ürün satmaz diye düşünüyorum. tabiki bu HDMI Kabloda güzel 1.4v teyit ettikten sonra alabirsiniz.

• Arkadaslar birsey sorcam kafam cok karıştı.egreat r6s ile normal media player arasında ki farklar nedir.r6s kanallar varmış birde 50 gb lik bi tek film izlemiyormuş .onun haricinde normal media ile ayniymis dogrumu.zaten ben 50gb yi bir ayda indirirm.ayrica normal media da 3d film izlenmiyor mü.yani atıyorum şirinler 3d blurey cok net içindeymişsin gibi gene izlenmez mı:)yardım:(
  • Egreat R6S malüm usb 3.0 destekliyor acaba harici HDD 3.0 ile film izleyenimiz varmı usb 2.0 ile arasında akıcılık olarak bariz bir fark varmı. Harici hardisk ihtiyacı ortaya çıkmış bulunmakta Malüm 3D Bluray İSO filmlerin ebatları yüksek olduğundan. Harici HDD Usb 3.0 ile İzleyen arkadaşların yorumlarına ihtiyaç duymaktayım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.