Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün gece modlu yazılımı yükledim,bi dünya tv kanalı çıktı ve adultların bir kısmı hariç çoğu kanalı açıyor cihaz.Çok nadir görüntülerde takılma oluyor ama internet bağlantımdanda kaynaklanıyor olabilir bunlar.Daha önce bahsettiğim sorunları modlu yazılımdan sonra denemek için zamanım olmadı,(Pazar günü 1.4v kablo aldım ama eve getirdiğimde kullandığım kablo ile birebir aynı olduğunu gördüm ama kullandığımın kutusunu attığımdan 1.4 olup olmadığına emin olamıyorum),onları bu akşam tekrar test edeceğim.

Şimdi aklıma takılan 1-2 şeye cevap arıyorum;

1) Bu cihazda bulduğumuz tv kanallarını (Animal Planet,Discovery vs..)Türkçe olarak seyretme gibi şansımız var mı?

2) Ben bulduğum kanallar içinde yerli kanalları göremedim,acaba yok mu yoksa ben mi bulamadım?Eğer onlar olsaydı DSmart cihazımı emekli edecektim.

3)Elimde 2+1 ve 5+1 analog Creative ses sistemi mevcut,bunlardan herhangi birini bu cihaza veya TV me bağlamam mümkün olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurNesPc -- 7 Mart 2012; 12:38:52 >

• Şu an yeni birşey keşfettim , Egreatin Kumandasıyla Ses Seviyesini 1 de tutuyorum.
    0'a getirdiğimde amphi'nin sesini de kısıyor , bu özellik güzelmiş
  • biraz linux bilgisi olan bir arkadaş modlu yazılıma tr tv kanallarının scriptlerini koyabilir,egreatin başka bir modelinde yapmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Şu an yeni birşey keşfettim , Egreatin Kumandasıyla Ses Seviyesini 1 de tutuyorum.
    0'a getirdiğimde amphi'nin sesini de kısıyor , bu özellik güzelmiş

diğer forumlara öksüz muamelesi yapma

bir soru sordum online değilsin
  • Valla haklısın , taşınma telaşı yeni gelen ürünler , gelmiş ürünler.
    İnan başımızı kaşıyacak vaktimiz yok.
    APK kurulumundan bahsediyorsan , onun için usb mouse ile yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Mart 2012; 13:06:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Dediğim gibi geç gelme durumu AAC dışındaki AC3 veya DTS olmayan seslerde oluyor, neyse o kısmı çok önemli değil. Benim S1A'da detaylı ses ayarları var, cihaza diyorum ki AC3 veya DTS geldiğinde aynen gönder, diğerlerini çözüp yolla. Bu şekilde her seferinde aç kapa yaparak zahmetli bir iş.

Dediklerinden sonra modlu yazılım ile bazı denemeler yaptım.

1) alttazı gömülü mkv lerde altyazıyı gösteriyor , sadece subtitle ayarı altında UTF8 seçmen gerekiyor.
    2) Denon 1911 ile Bluray ISO , MKV , DTS , DTS-HD AC3 ile 4-5 tane denem yaptım , herhangibir ses gecikmesi veya aynen gönderme sorunu yok.
    Kullandığın Amphi nedir ve sesi optikten mi yoksa HDMI dan mı alıyorsun ?
    3) Elimde 2 tane DVD.ISO var ve bunların her ikisini de sorunsuz gösteri. ( Ama bunlar Menüsüz )

Anladım, ses ayarını auto yapmak gerekiyor.

Altyazı gösterimi için UTF8 seçip o şekilde hepsini gösterecekse sorun yok ama her seferinde duruma göre bir UTF8 bir Türkçe yapacaksak malesef bana uymaz. Kiminin problem olarak gördüğü şey kimine göre önemli değildir ancak bu nokta benim için örneğin bir DTS sesi TV'den verip vermeme probleminden çok daha önemli. 8 sayfadır cihaz hakkında konuşulurken bunun belirtilmesi gerekirdi.

Ses gecikmesi problemi zaten DTS, DTS-HD, AC3 gibi çok kanallı seslerde olmuyor. Ses ayarı raw modunda iken iki kanallı ses açarsanız meydana geliyor. Ayrıca ses ayalarını kurcalayıp bir o videoyu bir bu videoyu açtığınızda seslerde kesilmeler, atlamalar, geç başlama gibi sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor. Bunların hepsi optik kablo ile ses aldığınızda oluyor. Hatta bir filmde DTS ses, ses sistemi ile TV hoparlörü aynı anda açıkken eko yapıyordu. Yani sesler senkron değildi. Kulandığım amphi Sherwood Newcastle R871, ses yukarıda da yazdığım gibi optikten geliyor.

DVD ISO'larda çeşitli sorunlar yaşadım. Birinde yanlış bölümden başladı, bir diğeri (Eğreti Gelin filmi), menüye girince receiver dolby digital yazdı ve sonra bir dolby digital bir dolby prologic gidip gelmeye başladı. Sanırım akışta kesilmeler oluyordu; bu arada kullandığım kablo Hama marka iyi bir kablo. bir diğer DVD ISO menüsünde de bölümü seçip OK tuşuna basında sanki film oynuyormuş gibi pause işareti çıkıyor, bölümü başlatmyordu. Bu ISOların hepsini (bu pause problemi olan hariç) orjinal DVD'lerden aynı yazılımla kendim yaptım.

• Seko92 , neticede bu cihaz daha çok yeni ve ilk çıkan yazılımı ile kullanıyorsun.
    R6A-II nın yazılımı şu an nasıl oturdu , R6S içinde biraz zaman gerekecek.
    Zaten 1-2 hafta sonra üretici yeni yazılımı çıkaracağını söyledi.

Dune TV-301 geldiği zamanda öyle 4x4 gelmeyeceğini sende biliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Mart 2012; 13:25:27 >
  • UTF 8 sorunu egreat R6A _II'de yok mu ?
  • Arkadaşlar bu cihaz media player değil mi? Konuyu yeni fark ettim. Media Player ise, uydu kanallarını (mesela Hustler HD) nasıl gösteriyor? Bu kanal şifreli bir kanal. Bu kanalları izlemek için ekstra ücret var mı? Uydu cihazlarında server satın alınıyordu. Bunda nasıl oluyor o iş. Ayrıca, bende LG'nin 42" 3D olmayan lcd tv'si var. Bu cihazı alsam 3D filmleri tv'm desteklemediği halde LG'nin 7 tane verdiği gözlüklerden alsam bu cihaz ile izleyebilir miyim? Yada şöyle sorayım mevcut lcd tv'lerde (eski nesil, 3D desteği olmayan) 3D filmleri izlemenin bir yolu var mı ? Son birşey daha bu cihazın tüm özelliklerini ilk mesajda yazarsanız benim gibi bilmeyenler için çok faydalı olur.
  • Arkadaslar alt yazı dosyasını filmin yanına eklediğimizde gösteriyor, peki türkce ses dosyası eklediğimizde görecek sekilde cihaz programlanabilir mi?sordugum şey çok mu fanteziye kaçar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar bu cihaz media player değil mi? Konuyu yeni fark ettim. Media Player ise, uydu kanallarını (mesela Hustler HD) nasıl gösteriyor? Bu kanal şifreli bir kanal. Bu kanalları izlemek için ekstra ücret var mı? Uydu cihazlarında server satın alınıyordu. Bunda nasıl oluyor o iş. Ayrıca, bende LG'nin 42" 3D olmayan lcd tv'si var. Bu cihazı alsam 3D filmleri tv'm desteklemediği halde LG'nin 7 tane verdiği gözlüklerden alsam bu cihaz ile izleyebilir miyim? Yada şöyle sorayım mevcut lcd tv'lerde (eski nesil, 3D desteği olmayan) 3D filmleri izlemenin bir yolu var mı ? Son birşey daha bu cihazın tüm özelliklerini ilk mesajda yazarsanız benim gibi bilmeyenler için çok faydalı olur.

custom yazılımda scriptler mevcut bu şekilde izleniyor xxx ve diğer kanallar,ip adresi üzerinden stream ediyor r6s,extra br ücreti yok,sınırsız internetiniz olmasın lazım (malum kota sorunu) ve en az 8mbit olması lazımki takılma-donma yaşamayın.3D olmayan tv lerde 3 boyutlu film göstermez ne yazık ki bu cihaz,mevcut tv nizle çok eski nesil 3d anaglyph izleyebilirsiniz (mavi kırmızı gözlükle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 7 Mart 2012; 14:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Arkadaslar alt yazı dosyasını filmin yanına eklediğimizde gösteriyor, peki türkce ses dosyası eklediğimizde görecek sekilde cihaz programlanabilir mi?sordugum şey çok mu fanteziye kaçar :)

niye fantezi olsun dune oynatıcılar bunu yapıyor (sigma 864X chipset)

realtekliler de yapar yeter ki üstüne eğilen bir yazılımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Arkadaslar alt yazı dosyasını filmin yanına eklediğimizde gösteriyor, peki türkce ses dosyası eklediğimizde görecek sekilde cihaz programlanabilir mi?sordugum şey çok mu fanteziye kaçar :)

Şimdilik zor gibi görünüyor dediğim özellik eklenmesi keske sigma işlemci alsaymistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Şimdilik zor gibi görünüyor dediğim özellik eklenmesi keske sigma işlemci alsaymistim

sigma 3d bluray iso oynatan cihazlar bu kadar ucuz olmayacak ama.. ve ne zaman geleceği de belli değil..

• gittigidiyor üzerinden yapılan Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı - 249TL kampanyası sona ermiştir.

Kampanyayı kaçıranlar için , sanalpazar üzerinden son bir defa kampanyalı satış yapılacaktır.

Ayrıca donanımhaber kullanıcıları , sipariş verdiği ürün için özelden ad-soyad bilgilerini bildirdikleri takdirde,
    bu siparişlerin kargo ücreti tarafımızdan karşılancaktır.

İlan detayı :http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici-__isp2876816

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Mart 2012; 17:53:30 >
  • android telefon ve R6S arasında dosyalara ulaşma oynatma yada remote kontrol gibi şeyler yapabiliyormuyuz ? yapıyorsak nasıl ? mesela WD TV nin android markette yazılımını görümüştüm geçenlerde
  • RTD1186 serisi için uyumlu android uygulamaları

http://www.mediafire.com/download.php?ev4xef4k684yxe4

http://www.mediafire.com/download.php?6xg5ggg4f2mg4ec

http://www.mediafire.com/download.php?aehb1fy8f15y8tg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Mart 2012; 18:24:57 >

• Az önce tekrar ayarlarla oynadım. Öncelikle ses ayarları için yukarıda bahsedilen "auto" seçeneği sadece HDMI bağlantı için var. Dolayısıyla ben optik çıkış kullandığımdan benim için sonuç değişmiyor. Elimdeki kliplerin %90'ında ses alamıyorum.

Altyazı ayarlarını da UTF8 yaptım ama birşey değişmedi. Herhalde sizdeki gömülü altyazı dosyaları da UTF8 olacak ki Türkçe karakter sorunu çıkmıyor.

Cihazın video oynatma kabiliyeti gerçekten üst düzey ancak ses ve altyazı konusunda aynı şeyi söylemeyeceğim.
  • quote:

gittigidiyor üzerinden yapılan Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı - 249TL kampanyası sona ermiştir.

Kampanyayı kaçıranlar için , sanalpazar üzerinden son bir defa kampanyalı satış yapılacaktır.

Ayrıca donanımhaber kullanıcıları , sipariş verdiği ürün için özelden ad-soyad bilgilerini bildirdikleri takdirde,
    bu siparişlerin kargo ücreti tarafımızdan karşılancaktır.

İlan detayı :http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici-__isp2876816

Hocam o sitede urun 2.el olarak gozukuyo r yanlislik degil mi

• evet , ilanda yanlışlık vardı ve düzeltildi.
    Ürünler sıfır , faturalı ve 2 yıl garantilidir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.