Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: popcornhour

gittigidiyor üzerinden yapılan Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı - 249TL kampanyası sona ermiştir.

Kampanyayı kaçıranlar için , sanalpazar üzerinden son bir defa kampanyalı satış yapılacaktır.

Ayrıca donanımhaber kullanıcıları , sipariş verdiği ürün için özelden ad-soyad bilgilerini bildirdikleri takdirde,
    bu siparişlerin kargo ücreti tarafımızdan karşılancaktır.

İlan detayı :http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici-__isp2876816

ücretsiz kargo için pm attım, siparişide onayladım tşk

• quote:

gittigidiyor üzerinden yapılan Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı - 249TL kampanyası sona ermiştir.

Kampanyayı kaçıranlar için , sanalpazar üzerinden son bir defa kampanyalı satış yapılacaktır.

Ayrıca donanımhaber kullanıcıları , sipariş verdiği ürün için özelden ad-soyad bilgilerini bildirdikleri takdirde,
    bu siparişlerin kargo ücreti tarafımızdan karşılancaktır.

İlan detayı :http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici-__isp2876816

Bende pm attım teşekkürler..

• merhabalar,

ürün güzel bir ürüne benziyor yorumlardan anladığım kadarıyla. kafamı kurcalayan tek konu wd gen 2 sahibi olduğum için sigma chiplere alıştım, realtek işlemcinin görüntü kalitesiyle sorun yaşar mıyız acaba? bir arakdaş altyazılardan şikayet etmiş ama görüntü kalitesi ile ilgili eleştiri/yorum yapan olmadı herhalde?
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar bu cihaz media player değil mi? Konuyu yeni fark ettim. Media Player ise, uydu kanallarını (mesela Hustler HD) nasıl gösteriyor? Bu kanal şifreli bir kanal. Bu kanalları izlemek için ekstra ücret var mı? Uydu cihazlarında server satın alınıyordu. Bunda nasıl oluyor o iş. Ayrıca, bende LG'nin 42" 3D olmayan lcd tv'si var. Bu cihazı alsam 3D filmleri tv'm desteklemediği halde LG'nin 7 tane verdiği gözlüklerden alsam bu cihaz ile izleyebilir miyim? Yada şöyle sorayım mevcut lcd tv'lerde (eski nesil, 3D desteği olmayan) 3D filmleri izlemenin bir yolu var mı ? Son birşey daha bu cihazın tüm özelliklerini ilk mesajda yazarsanız benim gibi bilmeyenler için çok faydalı olur.

Merhaba Arkadaşlar , açıkçası bende de biraz kafa karışıklığı oldu. Bu alet nedir film oynatmaktan ziyade bir receivermış gibi izlenim kaldı bende. Evde hd kutu var bu cihazı ek olarak alsak ikisi aynı anda çalışır mı? Full internete mi bağlı olması lazım. Şu anda tv internete bağlı ama dnslerden dolayı zaten çok az sayıda siteye giriyor. Bu alet üzerinden internete çıkma imkanı var mı tvnin? Bir arkadaş dns ayarlıyorsun alette demiş cihazın hem bir modem hem receiver hem player olma ihtimali var mı?

• Bu cihaz hybrid ( melez ) bir cihaz.
    Medya oynatıcı olarakta kullanırsınız , internetten IPTV kanallarını da seyredebilirsiniz.
    Bunlara HD ve XXX kanallar da dahil.
    Artı gerçek 3D desteği vardır. ( 3D Bluray ve 3D ISO oynatabilir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

merhabalar,

ürün güzel bir ürüne benziyor yorumlardan anladığım kadarıyla. kafamı kurcalayan tek konu wd gen 2 sahibi olduğum için sigma chiplere alıştım, realtek işlemcinin görüntü kalitesiyle sorun yaşar mıyız acaba? bir arakdaş altyazılardan şikayet etmiş ama görüntü kalitesi ile ilgili eleştiri/yorum yapan olmadı herhalde?

altyazılarda bence bir sıkıntı yok,font seçimi bile yapılabiliyor,okunabilirlik gayet iyi,aynı şekilde görüntü kalitesi de iyi

quote:

Orijinalden alıntı: plazmania

Merhaba Arkadaşlar , açıkçası bende de biraz kafa karışıklığı oldu. Bu alet nedir film oynatmaktan ziyade bir receivermış gibi izlenim kaldı bende. Evde hd kutu var bu cihazı ek olarak alsak ikisi aynı anda çalışır mı? Full internete mi bağlı olması lazım. Şu anda tv internete bağlı ama dnslerden dolayı zaten çok az sayıda siteye giriyor. Bu alet üzerinden internete çıkma imkanı var mı tvnin? Bir arkadaş dns ayarlıyorsun alette demiş cihazın hem bir modem hem receiver hem player olma ihtimali var mı?

bu alet ağ destekli bir media player,ayrıca custom yazılımla internet üzerinden stream ederek bir çok yerli-yabancı tv kanalı HD yada SD olarak izlenebiliyor,HD kanallar için 8mbit kotasız bir internet şart,HTML 5 tarayıcısı ve android chrome tarayıcısı var,klavye ve mouse da takılabiliyor,web browser ile flash destekli oyunları oynayamaz ve flash destekli filmleri izleyemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

@Konsol-Games hocam, hazırlamış olduğun uygulamayı Live tv menüsüne ekledim harika oldu.. R6A ve R6A-II da full çalışıyor..
    Emeğine sağlık..

İşte aradığım soruya cevap gelmiş,akşam deneyeceğim.@Konsol-Games hocam emeğine sağlık...
  • quote:

sanalpazardan dün itibariyle bir adet egraet r6s alışverişim oldu tarafınızdan, durumu kargo bekleniyor olarak görünüyor da acaba kargoya verebildiniz mi yada şu anki durumuyla ilgili bir bilgi verebilir misiniz, birde bir kaç mesaj yukarda bahsettiğiniz bu son modlu şekilde göndereceksiniz değil mi?
    sabırsızlığımı mazur görün, yapım gereği biraz tez canlıyım ama r6s in de bir an önce elime geçmesini sabırsızlıkla beklemedeyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

DTS HD ,true HD destekli bir avr almayı düşünüyorum (Sony STR-DH520) R6S vs. avr üzerinden geçiş yapacak tv ye,özelliklerinde ;
    yanlız avr nin kılavuzunda şöyle bir açıklama var ;

Not every HDMI equipment supports all
    functions that are defined by the specific
    HDMI version. For example, equipment that
    support HDMI, version 1.4, may not support
    Audio Return Channel (ARC).
    • Refer to the operating instructions of each
    connected equipment for details.

3D oynatımında sıkıntı çıkarır mı bu avr ?

Burada her 1.4 hdmi porta sahip cihazda ARC destegi olmayabilir demek istemis, ARC baska bi olay.

Anfinin hdmi portlari 1.4 destekli ise tabii ki sorun cikarmaz.

avr üzerindeki hdmi portların 1.4 olduğuna dair bir ibare yada kılavuzda yazı yok

"3D video desteği - Bir Blu-ray™ oynatıcı/kaydedici veya PlayStation®3 ile 3D uyumlu bir TV'yi bağlayarak 3D ev sinemasının keyfini yaşayın"

gibi bir ibare var sony nin sitesinde,teredütte kaldım

• İnternet için dongle adaptör mü almak lazım yoksa içinde dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gersayin

İnternet için dongle adaptör mü almak lazım yoksa içinde dahil mi?

Ayrı alacaksın hocam ama realtek çipsetli almak gerekiyormuş sanırım uyması için...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

DTS HD ,true HD destekli bir avr almayı düşünüyorum (Sony STR-DH520) R6S vs. avr üzerinden geçiş yapacak tv ye,özelliklerinde ;
    yanlız avr nin kılavuzunda şöyle bir açıklama var ;

Not every HDMI equipment supports all
    functions that are defined by the specific
    HDMI version. For example, equipment that
    support HDMI, version 1.4, may not support
    Audio Return Channel (ARC).
    • Refer to the operating instructions of each
    connected equipment for details.

3D oynatımında sıkıntı çıkarır mı bu avr ?

Burada her 1.4 hdmi porta sahip cihazda ARC destegi olmayabilir demek istemis, ARC baska bi olay.

Anfinin hdmi portlari 1.4 destekli ise tabii ki sorun cikarmaz.

avr üzerindeki hdmi portların 1.4 olduğuna dair bir ibare yada kılavuzda yazı yok

"3D video desteği - Bir Blu-ray™ oynatıcı/kaydedici veya PlayStation®3 ile 3D uyumlu bir TV'yi bağlayarak 3D ev sinemasının keyfini yaşayın"

gibi bir ibare var sony nin sitesinde,teredütte kaldım

1 haftadır ses sistemi inceliyorum sizin dediğiniz amfiyide 2 gündür inceliyorum,amfili ses sistemi kursam çok pahalıya gelecek,logitech z906 alsam veya Sony dv740 modelini mı alayım kararsızım, eğer amfiyi alirsaniz yorumlarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Divxplanet.com'dan indirdiğim altyazılar not defteri şeklinde alet bunu görmüyor çok denedim ama nafile. Bu altyazı işini nasıl çözebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

1 haftadır ses sistemi inceliyorum sizin dediğiniz amfiyide 2 gündür inceliyorum,amfili ses sistemi kursam çok pahalıya gelecek,logitech z906 alsam veya Sony dv740 modelini mı alayım kararsızım, eğer amfiyi alirsaniz yorumlarmisiniz

önce elimde bulunan Sony STR-DE685 AVR yi elimden çıkarmam lazım,değiştirme sebebimde DTS destekliyor fakat yeni nesil DTS HD,True HD formatları desteklemiyor,isteyen olursa verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Divxplanet.com'dan indirdiğim altyazılar not defteri şeklinde alet bunu görmüyor çok denedim ama nafile. Bu altyazı işini nasıl çözebilirim ?

Altyazı ismi uzantısı hariç film ile aynı olmalı.
  • quote:

Divxplanet.com'dan indirdiğim altyazılar not defteri şeklinde alet bunu görmüyor çok denedim ama nafile. Bu altyazı işini nasıl çözebilirim ?

o adresten inen altyazılar genelde .srt yada nadiren .sub formatında,yani destekler

altyazının adını filmin adıyla aynı yaptınız mı ?

yada

gibi
  • biraz off topic olacak ama, bana 3d iso larla ilgili adres önerebilir misiniz??
  • Altyazı olayını yukarıda bahsedilen yönteme göre denedim yine olmadı. Böyle saçma sapan bir alet olduğunu bilsem en baştan almazdım 4 filmde de durum aynı. Acaba sorun divxplanet mi ? İnen dosyalar not defteri şeklinde.
  • quote:

Altyazı olayını yukarıda bahsedilen yönteme göre denedim yine olmadı. Böyle saçma sapan bir alet olduğunu bilsem en baştan almazdım 4 filmde de durum aynı. Acaba sorun divxplanet mi ? İnen dosyalar not defteri şeklinde.

indirdiğiniz altyazıları mediafire a yükleyip link verin kontrol edelim,sürekli divxplanetten indiriyorum altyazıları hiç sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 8 Mart 2012; 13:49:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.