Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Espiri mahiyetinde söyledim zaten hocam,bulursanız bizimlede paylaşın siz yinede.
  • bugün yeni çıkan CS yazılımda bulunan scriptler üzerinden tekrar çalışıyorum şu an,bu sinema kanallarının sorununu çözersem yeni scripte ekleyip paylaşacağım merak etmeyin
  • Bu kadar kanal üstüne lig tv de olursa hiç şaşırmam. Peki bu kadar kanalı sadece egreat kullanıcıları mı izliyor ? Wd hub, dark, iomega bunları kullananlar ne izliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

bugün yeni çıkan CS yazılımda bulunan scriptler üzerinden tekrar çalışıyorum şu an,bu sinema kanallarının sorununu çözersem yeni scripte ekleyip paylaşacağım merak etmeyin

Eyvallah hocam,emeğine sağlık,ellerin dert görmeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Bu kadar kanal üstüne lig tv de olursa hiç şaşırmam. Peki bu kadar kanalı sadece egreat kullanıcıları mı izliyor ? Wd hub, dark, iomega bunları kullananlar ne izliyor ?

bunlar egreate ozgu birsey değil onemli olan adresi bulmak, yani pcden de izlenir.
    atlanta receiverdan da izlenir.

Bir Türk ugrassa Türk kanalları cogalır, tabii bu is cok saglıklı değil sürekli linkler değisiyor, yenilemek gerek vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Dark adlı fason malların övülmesi bile bir hata! Marka fanboyluğu yapmıyorum ama bu sitede Dark Media Oynatıcı alanların yorumlarını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

çok haklısın MAVİSAKAL 2 kardeşim bende dark markalı ürünlerin yerli malı akortek firması üretiyor diye güvendim dark mini medya player satın aldım bir elektronik firmasının kampanyasından internetten 20 ekim 2011 tarihinde satın aldım aldım dark ürünü deyip güvendiğimden ve işimin yoğunluğundan ama açmadım ürün duruyordu evimde taki geçen haftaya kadar lazım oldu meraktan boş bir vakitte ürünü açtım kurdum çok iyi fakat ürünün kumandası bir türlü tam randımanlı çalışmıyordu sert ve en az 3-4 kere basınca kumanda algılıyordu cihazı kumanda çok hızlı tepki veriyor ama cihaz geç algılıyor şöyle anladım kumandanın üstünde led ışık var tuşa dokunur dokunmaz len yanıyor kumanda iyi ama medyaplayer algılamakta zorlanıyor ilk etapta ürün alıcı gözü arızalı sandım imalatcısı ve ithalatçısı akortek firmasına mail attım bana oradan gelen cevap aynen şöyle ÜRÜN TAŞINABİLİR HDD ÖZELLİĞİ OLDUĞUNDAN KUMANDA ALICI ÖZELLİĞİ ZAYIF ÜRETİLMİŞTİR KUMANDA ANCAK 2 METRE UZAKLIKTAN SONRASINI ALGILAMAZ 2 METRE YAKINDAN KULLANMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. diye maile cevap geldi.ürünün teknobiyotik sayfasına baktım özelliklerinde böyle bir özellik yok kumanda 2 mt den algılar diye ürünü satın aldığım firmanın sayfasındaki ürün özelliklerinde böyle bir özellik yok ben bu ürünü uzaktan kumandalı ve özellikle ses kumanda tuşları var diye aldım ve koltuğuma uzanıp rahat seyyretmek için aldım zaten bende daha önce WD medyaplayer vardı 3 yıl önce aldım sadece kumandasında ses açma kapama özelliği olmadığı için bu ürünü satın aldım.ithalatçı firma bu ürünü üreten böyle üretmim yapacak bişeyimiz yok size yardımcı olamayız dediler teknik servisine bizzat uzun yol gidip götürdüm bana verilen cevap bu sonra satın aldığım firmanın müşteri temsilcisiyle görüştüm bu ürün üstünde ve tanıtımında hatta kataloğunda yazmayan özelliği olduğundan ve mağdurum bu ürün ayıplı ve eksik özellikte üretildiğinden ürünü iade etmek istiyorum dedim müşteri temsilcisine aynen verdiği cevap her ürünün her özelliği tanıtım kataloğonda yazmak zorunda değildir ve belirtmek zorunda değildir diye sanki kendi üretimi gibi ürünü savundu bu yüzden ürün arızalı ve ayıplı değildir sizin dediğiniz özellik eksik ve hatalı değildir ürünü iade alamıyoruz diye cevap verdi firma adı yazılmaz ama söylemeden geçemeyeceğim satın aldığım firmada darty firması en azından benden sonraki alışveriş yapacak insanlara bilgisi olması için yazdım ben firmayı kötülemiyorum sadece bana yapılan haksızlığı ve mişteriye davranış şekillerini beğenmiyorum ürün çok pahalı değil içine 2.4 inç hdd takabiliyorsunuz sd kart girişi var usb girişi var ama ürünün kumandası 2 mt den fazla algılamıyor en azından bunu belirtselerdi ben bu ürünü almazdım.şimdi ancak hdd kutusu olarak kullanacağım 25 tl hdd kutusu ama ben 99 tl ye hdd kutusu satın almış oldum.dark marka ürün almamın karşılığı bu oldu

çok uzun oldu ama kusura bakmayın diyeceğim o ki MAVİSAKAL 2 arkadaş çok doğru bir tesbitte bulunmuş gerçek fason üretim yapan dark markasıdır kesinlikle hem hatalı üretim hemde kabul etmiyorlar bu yüzden egreat markası dark markasında kat kat kaliteli ve üstündür bunu artık herkez kabul etmelidir.SAYGILARIMLAben artık bundan sonra asla dark markalı ürün kullanmak istemiyorum

• Ben dosya destegi acisindan coka memnun kaldim bu cihazdan,beklentim dosyalari kaliteli acmasiydi acior,ek olarak online kanal izleme vs var,browser var,youtube var...yani bugun 6 saat konser izledim,shakira,queen vs...youtube da dizi izledim...

Birtek cihaz in shh acik olmasina ragmen ip sini pc yazdigimda hata veriyor,once baglanir gibi oluor,sonra web interface die ufak bir link geliyor,sonra otomatikman error verior,varmi benim gibi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

gittigidiyor üzerinden yapılan Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı - 249TL kampanyası sona ermiştir.

Kampanyayı kaçıranlar için , sanalpazar üzerinden son bir defa kampanyalı satış yapılacaktır.

Ayrıca donanımhaber kullanıcıları , sipariş verdiği ürün için özelden ad-soyad bilgilerini bildirdikleri takdirde,
    bu siparişlerin kargo ücreti tarafımızdan karşılancaktır.

İlan detayı :http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici-__isp2876816

pm attım

• Full sbs deneyen var mı? Oynatıyor mu? 3840X...... 1080 veya 960 gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

quote:

Kimse sormamış, şu xxx kanallarının sadece en başta olan 4 kanalını izlenebiliyor. Peki diğer xxx hizmeti sunan uygulamalara hangi dns numaralarını yazarak giriyorsunuz ?

Valla çıkanlar bize yetiyo hocam
    Ben 8.8.8.8 kullanıyorum,bazılarını açıyor içi boş,bazılarında liste var dosyayı oynatamıyor diyo.Ama kaçı açık kaçı değil saymadım açıkçası.

Açıkçası çok ilgilenmiyorum xxx kanallarıyla ama hepsinin hazır çalışır olduğunu bilmek hoş bir duygu olurdu. Umarım süper hızlı bir dns bulurum.

oeste , bizde çok ilgilenmiyoruz
    modlu yazılımı yapan arkadaşların ilgilendiği bir konu olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 9 Mart 2012; 11:01:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

Full sbs deneyen var mı? Oynatıyor mu? 3840X...... 1080 veya 960 gibi

Şimdilik FullSBS Mkv oynatımıyor , zaten oynatan bir cihaz da yok.
    Belki çıkacak Sigma 8910 lar , o da muamma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

Full sbs deneyen var mı? Oynatıyor mu? 3840X...... 1080 veya 960 gibi

3840x2160 full sbs pipes.mkv denedim oynatmadı
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

quote:

Kimse sormamış, şu xxx kanallarının sadece en başta olan 4 kanalını izlenebiliyor. Peki diğer xxx hizmeti sunan uygulamalara hangi dns numaralarını yazarak giriyorsunuz ?

Valla çıkanlar bize yetiyo hocam
    Ben 8.8.8.8 kullanıyorum,bazılarını açıyor içi boş,bazılarında liste var dosyayı oynatamıyor diyo.Ama kaçı açık kaçı değil saymadım açıkçası.

Açıkçası çok ilgilenmiyorum xxx kanallarıyla ama hepsinin hazır çalışır olduğunu bilmek hoş bir duygu olurdu. Umarım süper hızlı bir dns bulurum.

oeste , bizde çok ilgilenmiyoruz
    modlu yazılımı yapan arkadaşların ilgilendiği bir konu olsa gerek

bizde ilgilenmiyoruz yahu,arada bir bakıyoruz kanallar çalışıyormu çalışmıyormu diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar,

Bu cihazla 3D Bluray/ISO izlemis olan arkadaslar HDMI 1.4 kablo tavsiyesinde bulunabilirler mi?

Slink

Bunu aldim ama uygun mudur?

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)
  • Egreat R6S güncellenmiş yerli tv radyo kanal scripti (9 mart 2012)

çalışmayan sinema kanalları çıkarılmıştır,çıkmayan kanal D gibi kanallar eklenmiştir

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: her ne kadar düşük bir ihtimal olsada tüm çıkabilecek riskler uygulayan kişiye aittir !

Egreat R6S cihazınızda "xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta" custom yazılımı kurulu olması gerekmektedir,kurulu değilse aşağıdaki linkten indirin

http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c

zipten çıkan install.img dosyasını USB flash belleğin ana dizinine atın

1- R6S i kapatın
    2- USB belleği cihaza takın
    3- kürdan ile yanda bulunan restore deliğine basılı tutun ve cihazı açın
    4- ekranda usb upgrade yazısını görünce restore tuşunu bırakabilirsiniz
    5- yükleme bitince R6S otomatik açılacak
    6- bu işlemleri yaparken cihazı kapatmayın ve elektrik bağlantısını kesmeyin

yukarıdaki CS yazılım yüklü ise direk aşağıdaki adımlara geçin

dosyayı indirin :http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p yadahttps://rapid-share.com/files/1413015540/Egreat_R6S_scripts.rar (rapid-share tire işretini kaldırın)

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer reboot yazısı çıkmaz ve siyah ekran kalırsa 1-2 dk bekleyip cihazı kapatıp açın

R6S ana menüde bulunan HD4ALL a tıklıyoruz,ardından Türk Kanallarına giriyoruz,ve karşımızda yerli tv ve radyo kannalları,güle güle izleyin

not 2 : ims servisleri altından system tools dan net üzerinden update yaparsanız bu scriptler silinebilir ve tekrar uygulamanız gerekir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 9 Mart 2012; 15:42:00 >

• Merhaba arkadaşlar. benim sormak istediğim, ben modlu yazılımı kurdum ve türk kanalları için olan gümcellemeyi de yaptım fakat hiç biyerde 8.8.8.8 diye girmedim. zaten bu şekilde 4 haneli yazılacak bir yer de bulamadım. ıp manuel olarak girdiğimde ıp adresleri ve tam dns adresleri çıkmakta.. 8888 i nereye yazacağım tam olarak belirtirmisiniz.. birde yazmama rağmen kanalları izleyebiliyorum..
  • Konsol-Games öncelikle teşekkürler.

Fakat verdiğin link virüs uyarısı verdi. Tekrar kontrol edermisinin?
  • @fatihpiskin, ağ ayarların tıkla orda manuel yazan yerden gireceksin

@ReJim, sanmıyorum virus yok ,yinede rapide yükledim https://rapid-share.com/files/1413015540/Egreat_R6S_scripts.rar (rapid-share tire işretini kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 9 Mart 2012; 14:06:32 >
  • Bu arada en son custom yazılımda (xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta) hd4all menüsündeki yazılar romence idi,onlarda son scripte türkçelleştirildi
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar,

Bu cihazla 3D Bluray/ISO izlemis olan arkadaslar HDMI 1.4 kablo tavsiyesinde bulunabilirler mi?

Slink

Bunu aldim ama uygun mudur?

Bimeksden aldım bende bu ürünü ilk aldığım görüntüyü kesik kesik verdi değiştirmeye gittim minnet rica yenisiyle takasladilar, yenisini taktım hiç görüntüyü bile aktarmadı iyice küfür ederek telnosadan 19 tl ye bir kablo aldım sorunsuz çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.