Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modlu yazılımın mediashare linki nod 32 virüs uyarısı nedeniyle yüklenemiyor dosyada problem olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

modlu yazılımın mediashare linki nod 32 virüs uyarısı nedeniyle yüklenemiyor dosyada problem olabilir mi?
    modlu yazılım linkini @popcornhour vermişti,indirirken bir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 9 Mart 2012; 14:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Bimeksden aldım bende bu ürünü ilk aldığım görüntüyü kesik kesik verdi değiştirmeye gittim minnet rica yenisiyle takasladilar, yenisini taktım hiç görüntüyü bile aktarmadı iyice küfür ederek telnosadan 19 tl ye bir kablo aldım sorunsuz çalıştı

Hadi ya :( Neyse ben 10 TL'ye esnaftan aldim, iade edebilirim sorun olmaz.

Onceki mesajlarinizi okudum, teknosadan almis oldugunuz kabloyu ogrendim, onu alayim o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Bimeksden aldım bende bu ürünü ilk aldığım görüntüyü kesik kesik verdi değiştirmeye gittim minnet rica yenisiyle takasladilar, yenisini taktım hiç görüntüyü bile aktarmadı iyice küfür ederek telnosadan 19 tl ye bir kablo aldım sorunsuz çalıştı

Hadi ya :( Neyse ben 10 TL'ye esnaftan aldim, iade edebilirim sorun olmaz.

Onceki mesajlarinizi okudum, teknosadan almis oldugunuz kabloyu ogrendim, onu alayim o zaman.

Ben Kazık yemisim 20 tl almıştım birde üstüne çalışmadı
  • @Konsol-Games arkadaşa çok teşekkür ediyorum..
    Egreat R6A-II de; xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8c-DMD-XLCZv4.0Beta modlu yazılımla, Türk kanalları script'i sorunsuz çalışıyor..

*R6A-II modeli için;
    (Script'i yüklemeden evvel Ayarlar > Diğer > HDD Links mini'yi açık yapmayı unutmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Mart 2012; 19:13:30 >
  • bu arada bir ekleme yapayım, "Ayarlar > Diğer > HDD Links mini" kapalı ikende yüklenebiliyor,R6S te böyle en azından,scripti yükledikten sonra bu ayarda değişiklik yaparsanız script siliniyor,tekrar yüklemeniz gerekiyor scripti
  • WİFİ için Alfa awus036nhr taktım çalıştı...
    airties 201 taktım çalışmadı...
  • alımı sanalpazar üzerinde yaptım
    umaraım bu aksam üstü kargoya vermişlerdir
    yarın gelirse deneyip bende görüşlerimi yazarım
  • ben menüden 3D side by side ve 3D top buttom menüsünü göremiyorum, sbs mkv film açıyorum 3d auto dedim daha sonra 2d seçtim her ikisindede bu seçenekler çıkmıyor, neyi aktif etmemişim acaba, kullanma kılavuzunda gözüküyor fakat cihazın menüsünde yok anlamadım, en son versiyon yüklü olarak bugün elime ulaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

Egreat R6S güncellenmiş yerli tv radyo kanal scripti (9 mart 2012)

çalışmayan sinema kanalları çıkarılmıştır,çıkmayan kanal D gibi kanallar eklenmiştir

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: her ne kadar düşük bir ihtimal olsada tüm çıkabilecek riskler uygulayan kişiye aittir !

Egreat R6S cihazınızda "xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta" custom yazılımı kurulu olması gerekmektedir,kurulu değilse aşağıdaki linkten indirin

http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c

zipten çıkan install.img dosyasını USB flash belleğin ana dizinine atın

1- R6S i kapatın
    2- USB belleği cihaza takın
    3- kürdan ile yanda bulunan restore deliğine basılı tutun ve cihazı açın
    4- ekranda usb upgrade yazısını görünce restore tuşunu bırakabilirsiniz
    5- yükleme bitince R6S otomatik açılacak
    6- bu işlemleri yaparken cihazı kapatmayın ve elektrik bağlantısını kesmeyin

yukarıdaki CS yazılım yüklü ise direk aşağıdaki adımlara geçin

dosyayı indirin :http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p yadahttps://rapid-share.com/files/1413015540/Egreat_R6S_scripts.rar (rapid-share tire işretini kaldırın)

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer reboot yazısı çıkmaz ve siyah ekran kalırsa 1-2 dk bekleyip cihazı kapatıp açın

R6S ana menüde bulunan HD4ALL a tıklıyoruz,ardından Türk Kanallarına giriyoruz,ve karşımızda yerli tv ve radyo kannalları,güle güle izleyin

not 2 : ims servisleri altından system tools dan net üzerinden update yaparsanız bu scriptler silinebilir ve tekrar uygulamanız gerekir !

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

cihazın info bilgisine girdiğimde 2.0.1.8 gözüküyor sadece, şimdi bu cihaz son versiyon yüklümü

• quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

ben menüden 3D side by side ve 3D top buttom menüsünü göremiyorum, sbs mkv film açıyorum 3d auto dedim daha sonra 2d seçtim her ikisindede bu seçenekler çıkmıyor, neyi aktif etmemişim acaba, kullanma kılavuzunda gözüküyor fakat cihazın menüsünde yok anlamadım, en son versiyon yüklü olarak bugün elime ulaştı

3D tv ye bağlı değilse bu menüler çıkmaz !
  • quote:

cihazın info bilgisine girdiğimde 2.0.1.8 gözüküyor sadece, şimdi bu cihaz son versiyon yüklümü

ana menüde hd4all ,live tv gibi menüler varmı ? yoksa düz fabrikasyon 2.0.1.8 yazılımdır,yukarda linktekini yükleyin,sonra scripti yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 9 Mart 2012; 20:20:38 >
  • quote:

quote:

ana menüde hd4all ,live tv gibi menüler varmı ? yoksa düz fabrikasyon 2.0.1.8 yazılımdır,yukarda linktekini yükleyin,sonra scripti yükleyin

evet dediğiniz gibi düz fabrikasyon yüklüymüş, hd4all yok menüde, yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • android kısmı için ne diyebilirsiniz bu aletin kullananlar bilgi verebilirmi android bu altte nasıl çalışır neler yapılabilir konuyu inceledim herşey hakkında bilgi var ama android özelliği için bişi göremedim ben için satın almak için şu ana kadarki özellikleri yeterli ama bu özelliğinide merak ettim bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

android kısmı için ne diyebilirsiniz bu aletin kullananlar bilgi verebilirmi android bu altte nasıl çalışır neler yapılabilir konuyu inceledim herşey hakkında bilgi var ama android özelliği için bişi göremedim ben için satın almak için şu ana kadarki özellikleri yeterli ama bu özelliğinide merak ettim bilgisi olan yazarsa sevinirim.

uyumlu android uygulamalar kurulabiliyor,@popcornhour un birkaç mesaj önce eklediği apk paketlerinden birkaç oyun ve uygulama kurdum çalıştı,android kısmı çok fazla ilgimi çekmediğinden fazla kurcalamadım
  • r6b ile yola devam full sbs destekleyen bir medai player gelene kadar bunlara para vermek bana mantıklı gelmiyor. R6B de bluray iso yu açıyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

r6b ile yola devam full sbs destekleyen bir medai player gelene kadar bunlara para vermek bana mantıklı gelmiyor. R6B de bluray iso yu açıyor sonuçta

3D bluray iso da aciyor mu? Esas onemli olan o.

Full SBS acan bir media player bana zor cikar gibi geliyor. O cozunurlugu isleyebilmek kolay degil.

Zaten full sbs videolarin boyutu ortalama bluray iso'lar kadar. Ne avantaji var ki?
  • quote:

uyumlu android uygulamalar kurulabiliyor,@popcornhour un birkaç mesaj önce eklediği apk paketlerinden birkaç oyun ve uygulama kurdum çalıştı,android kısmı çok fazla ilgimi çekmediğinden fazla kurcalamadım

Nasil kuruyoruz ?
  • her seferinde alt yazı ve video çözünürlük ayarları eski haline geliyor, bu sorunu yaşıyormusunuz, ayrıca 3 silahşörler sbs mkv filmi takılarak oynuyor
  • uygun .apk dosyalarını flash belleğe atın,android e girin,OI file managera girin,accept e basın,continue ye basın,nmt yazan yeri ok leyin,usbmounts a girin,sda1 e girin,bu sizin usb belleğiniz,burda usb belleğe attığınız android .apk uygulamalar gözükecek,istediğinizi seçin kurun
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.