Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: babelfishh

Tekrar yükledim CS yazılımı sizin scripti yüklemeden hd4all menüsü acılıyor izleyebiliyorum.İnternet bağlantısı da var cihazda. Ama script den sonra basıyorum öyle kalıyor dediğim gibi.

şimdi scripti yükleyip deneyin

az önce yeni gelen başka bir cihaza cs yazılım yükledim hd4all menüsüne girmedi,yazılımı tekrar yükledim çalıştı,scriptle ilgisi yokmuş

4 kere yükledim CS yazılımı baştan.Her seferinde çalıştı hd4all menüsü. Scripti yükleyince açılmadı,anlayamadım
  • quote:

quote:

quote:

Tekrar yükledim CS yazılımı sizin scripti yüklemeden hd4all menüsü acılıyor izleyebiliyorum.İnternet bağlantısı da var cihazda. Ama script den sonra basıyorum öyle kalıyor dediğim gibi.

şimdi scripti yükleyip deneyin

az önce yeni gelen başka bir cihaza cs yazılım yükledim hd4all menüsüne girmedi,yazılımı tekrar yükledim çalıştı,scriptle ilgisi yokmuş

4 kere yükledim CS yazılımı baştan.Her seferinde çalıştı hd4all menüsü. Scripti yükleyince açılmadı,anlayamadım

script yüklenirken siyah ekran gelince 1-2 dk daha bekleyin,sonra cihazı kapatıp açın,yine olmazsa scripte bakarız diyeceğim ama ilk defa sizde çıkıyor bu sorun

hatta demin cs yazılım yükledikten sonra aynı şey benim başımada geldi,hd4all tıklıyorum hiçbir işlem yapmıyor,ki scripti yüklemeden daha,dedim tekrar atayım cs yazılımı ve düzeldi,sonra scripti yükledim oda sorunsuz çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 14:40:12 >

• quote:

Egreat R6S güncellenmiş yerli tv radyo kanal scripti (9 mart 2012)

çalışmayan sinema kanalları çıkarılmıştır,çıkmayan kanal D gibi kanallar eklenmiştir

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: her ne kadar düşük bir ihtimal olsada tüm çıkabilecek riskler uygulayan kişiye aittir !

Egreat R6S cihazınızda "xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta" custom yazılımı kurulu olması gerekmektedir,kurulu değilse aşağıdaki linkten indirin

http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c

zipten çıkan install.img dosyasını USB flash belleğin ana dizinine atın

1- R6S i kapatın
    2- USB belleği cihaza takın
    3- kürdan ile yanda bulunan restore deliğine basılı tutun ve cihazı açın
    4- ekranda usb upgrade yazısını görünce restore tuşunu bırakabilirsiniz
    5- yükleme bitince R6S otomatik açılacak
    6- bu işlemleri yaparken cihazı kapatmayın ve elektrik bağlantısını kesmeyin

yukarıdaki CS yazılım yüklü ise direk aşağıdaki adımlara geçin

dosyayı indirin :http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p yadahttps://rapid-share.com/files/1413015540/Egreat_R6S_scripts.rar (rapid-share tire işretini kaldırın)

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer reboot yazısı çıkmaz ve siyah ekran kalırsa 1-2 dk bekleyip cihazı kapatıp açın

R6S ana menüde bulunan HD4ALL a tıklıyoruz,ardından Türk Kanallarına giriyoruz,ve karşımızda yerli tv ve radyo kannalları,güle güle izleyin

not 2 : ims servisleri altından system tools dan net üzerinden update yaparsanız bu scriptler silinebilir ve tekrar uygulamanız gerekir !

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

aynen yaptım fakat ekranda reboot cıkmadı bekledım kapadım actım ne hd4ALL bolumune nede ims'deki tools a gıremıyorum suanda... ne yapmam gerekıyor acaba???

• Aynen ben de giremedim.
  • script yüklemeden önce HDD links mini yi açık yapın,sonra scripti yükleyin deneyin,eğer yine olmazsa CS yazılımı geri yükleyin scripti yüklemeyin, şu an için yapacak bişeyim yok dışardayım

ilginçtir ki bizzat 5 cihaza kendim yükleme yaptım hiç bir sıkıntı olmadı

antivirus programınız scripti indirirken virus vs algılayıp etkiliyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 15:35:01 >
  • Ben hatami buldum DNS i 8.8.8.8 yaptigim icin girmemis. Siz DNS'i default mu kullaniyorsunuz?
  • ağ ayarlarını aşağıdaki gibi ayarlıyorum,modeminize göre ip adresi farlı olabilir,bazı modemlerde 192.168.2ile başlayabiliyor

192.168.1.2
    255.255.255.0
    192.168.1.1
    8.8.8.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 16:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

USB 3.0 harddiskimi her takisimda cihaz kendini kapatip aciyor, basina boyle bir sey gelen var mi?

Sonradan yukledigim script yuzundenmis :(
  • Hocam hala bir çözüm yok mu ? Yazılımı tekrar yükledim gene aynı sorun scripti yüklemeden girebiliyorum scriptle giremiyorum.Ağ ayarlarıyla bir ilgisi olabilir mi?
  • Arkadaslar, bugun bir sey farkettim.

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/3d.aspx

Burada yazilanlara gore 3d bluray iso icin 1.4 sart degil.

Onemli olan hdmi kablonuzun high speed tipinde olmasi.

O yuzden 1.4 kablo almadan once elinizde eger hdmi kablo varsa, deneyin, high speed ozelligi varsa calisacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 10 Mart 2012; 22:55:32 >
  • R6B R6S değişim kampanyası yapılır mı acaba?
  • Arkadaslar, final destination 5 iso'sunda iki tane ingilizce dil secenegi vardi.

Bir tanesi DTS HD idi, receiverimda bu ozellik olmadigi icin ses alamadim (sadece dts var)

Ikincisi AC3'tu, ama bunda da filmi sanki gorme engelli kisilere anlatiyor gibi, mesela film basliyor oyuncularin kim olduklari ekranda yazarken bunlara dublaj yapiyor.

Sizce ileride bu cihazi ISO'larin yanindaki harici ses dosyasini da okuyabilir hale getirebilirler mi, altyazilarda oldugu gibi?
  • Eğer 3D moda aldıysanız ve hala altyazılar sağsola kayıksa yada karmançormansa;

Film oynatırken R6S in kumandasından Menü ye basın...oradan 3d seçeneklerinden side by side seçin...göreceksinizki ozaman hem görüntü hem altyazı 3d olacak...

Alt yazı 3d de türkçe seçsenizde türkçe olmuyorsa;
    alt yazı seçeneklerinde Türkçe yerine en alttaki unicode u seçin...ozaman alt yazı türkçe oluyor...

saygılar
  • quote:

Arkadaslar, final destination 5 iso'sunda iki tane ingilizce dil secenegi vardi.

Bir tanesi DTS HD idi, receiverimda bu ozellik olmadigi icin ses alamadim (sadece dts var)

Ikincisi AC3'tu, ama bunda da filmi sanki gorme engelli kisilere anlatiyor gibi, mesela film basliyor oyuncularin kim olduklari ekranda yazarken bunlara dublaj yapiyor.

Sizce ileride bu cihazi ISO'larin yanindaki harici ses dosyasini da okuyabilir hale getirebilirler mi, altyazilarda oldugu gibi?

Bende Final Destination_5 indirmiştim DTS-HD seste sorun yaşamadım. Ama ben sesi direk tv.den alıyordum istersen tv. den sesi almayı dene receiver ı bu gibi durumlarda devre dışı bırak.

R6S ile igili şu anda tek sorunum: Bazen 3D Bluray İSO filmerimin oynadığı saat farketmeksizin görüntü gidip geliyor seste bir sıkıntı yaşamıyorum belki işlemciden belkide HDMI kablo tam olarak Video yu işlerken kayıplara yol açıyor. Her zaman olmuyor ama 3D Bluray İSO fillerimde bir merhaba diyor.

Aynen Harici ses dileklerine katılıyorum 3D Blu-ray İSO ve Mkv dosyalarında harici altyazı çok güzel oluyor, ama şu harici sesi de çözseler süper olacak. Yazılım la çözülecek bir olaysa şu bizim ünlü Romen Mod yazılımcımızın kulanığı çınlatalım. Birazda bizim isteklerimize eğilsede birde bizler için yazılım güncellemesiyle bizleri sevindirse. Beliki ilerde bu gibi bir değişiklik olur diye 3D Blu-ray İSO videomun Klasörüne birde Türkçe Ac3 Ses Dosyası ekliyorum, ilerde tekrar ses dosyası aramamak için.

• Bende RAW seciliydi, onu LPCM yaptim, DTS-HD track'inden ses geldi. LPCM ne oluyor? Ses 5.1 geliyor mu bu modda yoksa bir nevi dts-hd'yi stereo'ya mi indirgiyor. Receiverda sinyal lambasi olmadigi icin codec tipini goremiyorum.
  • quote:

Bende RAW seciliydi, onu LPCM yaptim, DTS-HD track'inden ses geldi. LPCM ne oluyor? Ses 5.1 geliyor mu bu modda yoksa bir nevi dts-hd'yi stereo'ya mi indirgiyor. Receiverda sinyal lambasi olmadigi icin codec tipini goremiyorum.

R6S ile Bluray 3D İso da bulunan dts-hd'yi stereo'ya indirgiyor galiba çünkü tv. den sesi alıyorum. ( Bağlantı Tipi HDMI kablo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 11 Mart 2012; 1:21:25 >
  • LCPM ayarı her türlü sesi çözerek gönderir. Ben bununla ilgili ayrı bir başlık açtım ama çoğu kişinin ne dinlediği hakkında fikri olmadığından kimse okumadı bile. LCPM ayarında ses sinema sistemi ile film izleyen arkadaşlar aslında DTS veya AC3 ses almıyorlar. Bu ayar coğu cihazda zaten LCPM seçili olarak geliyor o yüzden kurcalamayan kimse hiçbir ses sproblemi yaşamıyor. Benden başka AAC seslerden şikayet eden çıkmadı. Ayrıca Konsol-games yazılım ile düzeltilebilir demiş ama dünyada bu işi ses formatına göre detaylı yapabilen bir Realtek cihaz yok. Bu işi Realtek işlemcisi sınırlandırıyor, yazılımla olacak birşey değil (sanırım). Dune chazlarda bile bu ayar detaylı yapılamıyor nedense. Oysa çoğu Sigma modelde var (mesela Popcornhour modelleri). Dune belki WDTV'ler gibi kendisi otomatik yapıyordur.

Altyazı için de şunu diyeyim, ben UTF8 seçerek gömülü altyazıları düzeltemedim. Düzeltemediğim filmler de D-ZON3 1080p Spider-Man serisi. İndirip deneyin isteseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

LCPM ayarı her türlü sesi çözerek gönderir. Ben bununla ilgili ayrı bir başlık açtım ama çoğu kişinin ne dinlediği hakkında fikri olmadığından kimse okumadı bile. LCPM ayarında ses sinema sistemi ile film izleyen arkadaşlar aslında DTS veya AC3 ses almıyorlar. Bu ayar coğu cihazda zaten LCPM seçili olarak geliyor o yüzden kurcalamayan kimse hiçbir ses sproblemi yaşamıyor. Benden başka AAC seslerden şikayet eden çıkmadı. Ayrıca Konsol-games yazılım ile düzeltilebilir demiş ama dünyada bu işi ses formatına göre detaylı yapabilen bir Realtek cihaz yok. Bu işi Realtek işlemcisi sınırlandırıyor, yazılımla olacak birşey değil (sanırım). Dune chazlarda bile bu ayar detaylı yapılamıyor nedense. Oysa çoğu Sigma modelde var (mesela Popcornhour modelleri). Dune belki WDTV'ler gibi kendisi otomatik yapıyordur.

Altyazı için de şunu diyeyim, ben UTF8 seçerek gömülü altyazıları düzeltemedim. Düzeltemediğim filmler de D-ZON3 1080p Spider-Man serisi. İndirip deneyin isteseniz.

Evet yapmış olduğum testlerde LCPM modunda sesin DTS ya da AC3 gelmediğini farkettim.

Sizler de dinlemiş olduğunuz sesin ac3 olup olmadığına emin değilseniz şu demo işinizi görecektir.

Bunu dinlediğinizde ekranda ne yazıyorsa sadece o hoparlörden ses alıyor almanız lazım.

Ben zamanında Sharkoon Xtatic 5.1 kulaklık için denemiştim. 8 hoparlörlü bu kulaklık, harbiden de 5.1 di.

http://s2.dosya.tc/server9/YedlrX/AC3Dolbydigital5.1chSoundTest-2.avi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 11 Mart 2012; 10:03:42 >

• Arkadaşlar selamlar.

Ürün 2 TB harici destekliyormu.

Ve 3D olayında hariciye indirdiğim Half-SBS dosyalarını bu cihaz ile tvde 3D olarak izleyebilirmiyiz.Görüntü olayında biraz geri kaldık yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • TVnizde 3D ozelliği varsa tabii ki izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.