Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Media player menüsünde klasör görünümü ve derli toplu bir arşiv için klasör sheetleri hazırladım

156x233 ebatında .png formatındadır,hard diskinizde ilgili klasörlere atın

http://www.mediafire.com/?63df74aeo5geq8q

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 12 Mart 2012; 16:48:37 >
  • cihaz sancakbilgisayarda bitti mi arkadaslar satıs gozukmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: closedgg

Cihazı bir hafta önce kampanya fiyatından aldım.
    Yaşadığım problemleri ve çözüm önerilerini yazmak istedim.

1- Güvenli olmayan HDD çıkartılması ve cihazda aşırı ısınma problemi:

Bu problemi tek yaşayan ben miyim bilmiyorum, belkide benim cihaza özel bir durumdur.
    Cihaz 1-2 saat kadar film izledikten sonra Güvenli olmayan HDD çıkartılması hatası veriyor ve filmi kesiyordu.
    Usbden giden elektiriğin yetersiz olduğunu düşünüp çift giriş tek çıkış usb kablo ile bu problemi hallettim.
    Fakat bu kez cihazda WIFI adaptörü için yer kalmadı.

Onuda vatandan aldığım trust marka harici adaptör girişi olan 10'lu USB hub ile çözdüm. (kampanya fiyatı 70 TL)
    Şu an cihaza 2 HDD, 2 USB disk, 1 Wıfı adaptörü takarak yaptığım testlerde problem yaşamadım.

Ayrıca Usb elektiriği Hubdan aldığı için cihazdaki ısınma hatırı sayılır şekilde düştü. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

2- WIFI, Access Point ve DNS problemi:

Elimdeki Zyxel ve everest marka WIFI donglelar cihazda çalışmadı.
    Forex R6A WI-FI ADAPTÖR WİRELESS marka Wifi adaptör aldım ( GG'da 40 TL)

Fakat Wifi için ip ayarları olmadığından access point router ile internete çıkış sağlayamadım.
    Mecburen modemin kablosuz ağını açarak bağlandım.
    DNS ayarlarını modemin içinden değiştirdim, kanallar şu an problemsiz açıyor.

3- Android işletim sistemi:

Basit web işlerinizi yapacaksanız uygun, ama bir tablet PC performansı beklemeyin derim.
    Ayrıca ben bir türlü harici HDD yi yüklemeler için kullanamadım. ( Bahsettiğim file managerde HDDyi görmesi değil, direk işletim siteminin HDDsi olarak kullanmak)
    Sadece SD kart için destek veriyor gibi androidte.

Dark mini klavye ile denemeyi düşünüyorum. Sipariş vereceğim bu aralar. ( Onunda fiyatı 85-100 TL arasında)

İşin özeti cihazın bana maliyeti 249+70+40= 359 TL oldu. Klavye alırsam yaklaşık 450 TL'ye mal olacak.
    Fiyatına göre cihazın yaptığı işler çok iyi, eminim daha çözülecek pek çok yanı vardır.

Ben aldığıma pişman olmadım, fakat bir konuda sitemimi dile getirmeden edemeyeceğim.
    İlk iki problemi satıcıya ilettiğim halde halen cevap alamadım. ELimden bir şey gelmez bile cevaptı benim için.
    Tamamen burada yazanlar ve daha önce yaşadığım deneyimler ile deneme yanılma metodu ile çözdüm.
    Bunları yazarken de amacım bu problemleri yaşayanlar varsa bir nebze yardımcı olabilmek.

Cihaz evinizdeki ses sistemi yada DVD Player gibi bitmiş, hazır, tak çalıştır bir cihaz değil.
    Sağlıklı kullanabilmek için meraklı olmanız, forumları araştırmanız, uğraşmanız gerekiyor.

Tüm bunları yaparım diyorsanız, bu fiyata bulabileceğiniz iyi bir cihaz almış olursunuz.
    Uğraşamam diyorsanız bir şey diyemem.

Usb disk + wifi adaptörden sonra bende de "güvenli olmayan HDD çıkarılması" problemi başlamıştı, elektrik beslemesinin yetmediği hiç aklıma gelmemişti. Disk'te problem var diye iki gündür disk'i kurcalıyordum. Bende dvd player döneminden kalma elektrik beslemeli y usb kablo vardı, akşam onunla deniycem. Bu çözüm için teşekkürler, belki daha az maliyetle çözebilirim.

• Bitmis.
  • Modlu yazılımı kullanıyorum.DLNA özelliğiyle nasıl filmlerimi izleyebilirim?Nero MediaHome programını kullanıyorum.
  • bu alete harici bluray rom/3d bluray rom takılabilir mi?
  • Modlu yazılım sonrası film seçerken alet nadiren reset atıyor, bu sorun neden olmuş olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

bu alete harici bluray rom/3d bluray rom takılabilir mi?

e-sata - usb BD rom - DVD rom takılabilir yazıyor sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 12 Mart 2012; 20:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babelfishh

Modlu yazılımı kullanıyorum.DLNA özelliğiyle nasıl filmlerimi izleyebilirim?Nero MediaHome programını kullanıyorum.

pc deki dosyaları oynatacaksanız programa ihtiyacınız yok,dosyaların olduğu (D: E: gibi) bölümü ve klasörü paylaşıma açın gerekli ayarları yapın files > network kısmından oynatın
  • Egreat R6S kullanan arkadaşlar, Benim cihaz Bluray 3D İso film izlerken filmde video görüntüsü gidip geliyor, ses kesintisi olmuyor genelde bu sorun neden kaynaklanabilir. Arkadaşlar sizide de böyle bir sorun oluyormu. Dün iyicene uzattı ekran siyahlaşıyor ses geliyor ama görüntü yok mecburen ileri bir sıraya görüntüyü attım ama tat vermedi. Genelde oluyordu ama bu kadar şikayet edecek duruma gelmemişti. Harici 2.5" HDD. ile (500gb) bağlantı kuruyorum enerji mi yetersiz kalıyor, HDMI kablom mu 1.4 destekliyor SONOROUS marka, İşlemcisi veya rem i sıkıntılı olabilirmi yol gösterirmisiniz.

Ayrıca Isınma işini 3,5" 2 tb. harici harddisk alarak çözmeye çalışacağım (yukarıda buna benzer bir çözüm sölemişti closedgg hocam) en azından beslemesini pirizden aldığı için R6S ye yüklenmiş olmayacağım, ısınmasını bir nebze yok etmek için bir çare olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 12 Mart 2012; 22:50:45 >

• çok basit bir soru olucak ama net bir cevap bulamadım o yuzden bir bilene sorayım dedim, bu cihazı 5+1 ses sistemine nasıl bağlarız ve dts ses alırız ?
  • Bende arkadaşın soruya benzer sorucam bu cihazı Z5500 baglasak dts 5.1 ses alabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

Media player menüsünde klasör görünümü ve derli toplu bir arşiv için klasör sheetleri hazırladım

156x233 ebatında .png formatındadır,hard diskinizde ilgili klasörlere atın

http://www.mediafire.com/?63df74aeo5geq8q

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

Teşekkürler güzel bir paylaşım benzer devamlarını beklerim. Şimdi ayrıca daha önce koymuş olduğum dosyadaki film afişlerinide gösteriyor güzel bi görünüm oldu.

• merhabalar
    bende bugün r6s sahibi oldum,
    R6s im modeme kablo ile bağlı, bilgisayarım ise wireless bağlı bilgisayardan arayüze girmek istediğimde

A simple html+cgi example

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şeklinde bişi geliyo çözemedim yardımcı olabilir misiniz
    şimdiden teşekkürler.

edit:samba açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaşo -- 13 Mart 2012; 9:50:40 >
  • ürün elime yeni geçti 3d.iso larda sorun yok canavar gibi pophorns arkadaşım kargoyu da hediye gönderdi kendisine teşekkür ederim Konsol-Games arkadaşımızada yazılımsal olarak yaptığı ekelntiler için sağolsun :D bu konu hakkında tez hazırlasaydı kendisine AA vermiştim onada ayrıca teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

merhabalar
    R6s im modeme kablo ile bağlı, bilgisayarım ise wireless bağlı bilgisayardan arayüze girmek istediğimde

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şimdiden teşekkürler.

bende de aynı şekilde geliyor, arayüz ekranına giremedim, player a verdiğim ip 192.168.2.10, ne yapabilirim ??
  • Bu ürünü nerden alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claimangel

quote:

merhabalar

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şimdiden teşekkürler.

bende de aynı şekilde geliyor, arayüz ekranına giremedim, player a verdiğim ip 192.168.2.10, ne yapabilirim ??

Alıntıları Göster
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 13 Mart 2012; 9:47:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: claimangel

quote:

merhabalar

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şimdiden teşekkürler.

R6S ağ ayarlarında sambayı vs açık yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR©

Bu ürünü nerden alabiliriz?

alamazsın artık bir daha ki parti ithalatı bekleyeceksin

yahut ikinci el satanlara bakacaksın
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.