Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: claimangel

quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

merhabalar
    bende bugün r6s sahibi oldum,
    R6s im modeme kablo ile bağlı, bilgisayarım ise wireless bağlı bilgisayardan arayüze girmek istediğimde

A simple html+cgi example

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şeklinde bişi geliyo çözemedim yardımcı olabilir misiniz
    şimdiden teşekkürler.

bende de aynı şekilde geliyor, arayüz ekranına giremedim, player a verdiğim ip 192.168.2.10, ne yapabilirim ??

R6S ağ ayarlarında sambayı vs açık yapın

hepsi açık ama yine aynı ekran geliyor.
    r6s kablodan bilgisayar wifi den bağlı bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claimangel

quote:

merhabalar
    bende bugün r6s sahibi oldum,
    R6s im modeme kablo ile bağlı, bilgisayarım ise wireless bağlı bilgisayardan arayüze girmek istediğimde

A simple html+cgi example

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şeklinde bişi geliyo çözemedim yardımcı olabilir misiniz
    şimdiden teşekkürler.

bende de aynı şekilde geliyor, arayüz ekranına giremedim, player a verdiğim ip 192.168.2.10, ne yapabilirim ??

R6S ağ ayarlarında sambayı vs açık yapın

hepsi açık ama yine aynı ekran geliyor.
    r6s kablodan bilgisayar wifi den bağlı bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

wifi ile ilgisi yoktur sanmam,yinede kablo ile deneyin,r6s modemden hangi ip yi alıyorsa browsera o adresi yazıyorsunuz değil mi?

• evet ağ menüsüne girince yazan ip adresini giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaşo -- 13 Mart 2012; 14:01:31 >
  • quote:

az önce bir özellik daha keşfettim (YAMj ,oversight benzeri film afişleme arayüzü) bir önceki yazılımda yoktu yada fark etmedim, son çıkan xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta yazılımı kurunca,cihazın aldığı ip adresini browser a yazdım,burada SRGJ jukebox u farkettim
    .....

Konsol-Games

Öncelikle paylaşımların için teşekkürler.

Bu özelliği ben Sanctum 3D ve Imax Under The Sea 3D filmlerinde denediğimde ikisinede farklı bir filmin aynı sheet'i indiriyor. Epey bir kombinasyon denememe rağmen (Sanctum 3D, Sanctum 2011, Sanctum 3D 2011) sonuç değişmedi. IMDB Api yardimiyla yaptığına göre IMDB NO felan mı kullanmak gerekiyor aceba?

Birde ben bu sheet'leri "Files" aracılığıyla gözlemliyebiliyorum, "Movies" kısmında filmleri seçerken görsel anlamda gözlemleyebilmek için "Menu Customization" kısmından video için hangisini (YAMJ v.s.) seçmem gerekiyor?

Cevap için şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 13 Mart 2012; 18:32:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

az önce bir özellik daha keşfettim (YAMj ,oversight benzeri film afişleme arayüzü) bir önceki yazılımda yoktu yada fark etmedim, son çıkan xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta yazılımı kurunca,cihazın aldığı ip adresini browser a yazdım,burada SRGJ jukebox u farkettim
    .....

Konsol-Games

Öncelikle paylaşımların için teşekkürler.

Bu özelliği ben Sanctum 3D ve Imax Under The Sea 3D filmlerinde denediğimde ikisinede farklı bir filmin aynı sheet'i indiriyor. Epey bir kombinasyon denememe rağmen (Sanctum 3D, Sanctum 2011, Sanctum 3D 2011) sonuç değişmedi. IMDB Api yardimiyla yaptığına göre IMDB NO felan mı kullanmak gerekiyor aceba?

Birde ben bu sheet'leri "Files" aracılığıyla gözlemliyebiliyorum, "Movies" kısmında filmleri seçerken görsel anlamda gözlemleyebilmek için "Menu Customization" kısmından video için hangisini (YAMJ v.s.) seçmem gerekiyor?

Cevap için şimdiden teşekkürler,

evet bazı filmlerin sheetlerini indirmiyor yada hatalı indiriyor.imbd no ile değil film adı ile çalışıyor sanırım arayüzdeki yazılım.files girdiğinizde resimleri görmek istemiyorsanız,files ta iken menuye basın filmleri seçin

• arkadaşlar
    bilgisayardan arayüze giremiyorum
    resimdeki ekran geliyor
    samba, bt, transmission pt hepsi açık
    yardımcı olabilir misiniz.

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)
  • quote:

arkadaşlar
    bilgisayardan arayüze giremiyorum
    resimdeki ekran geliyor
    samba, bt, transmission pt hepsi açık
    yardımcı olabilir misiniz.

ilginç,başka bir tarayıcı (mozilla,chrome vs) yada pc de deneyin birde
  • dün vermiştim siparişi bugün ulaştı elime.sancak pc ye tesekkürler.cihazın kullanımı çok basitmiş.3-4 tane bd iso denedim müthiş hızlı takılma donma vs hiç bişey yok.yalnız torrent falan nasıl indirecez onu beceremedim.geçmişe dönük okumadım sayfaları belki yazılmıştır ama yinede bir usta detaylı anlatırsa çok makbule geçer saygılar.
  • yazılımı güncelleyip, ie da deneyince çalıştı :)
    default yazılımda ne mozilla, ne ie hiçbirinde arayüz gelmiyor.
    çok teşekkürler konsol-games
  • Ne zaman bizde tekrar satışa çıkar bu media player acaba?
  • Arkadaşlar R6S en yüksek harici kaç TB. destekliyor deneyeniz oldumu 3tb. ve üzerini desteklermi.
  • wifi dongle önerisi rica ediyorum ben de. şöyle tak çalıştır, dertsiz tasasız, kulllanıcı dostu, ucuz, vs.vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefalim

wifi dongle önerisi rica ediyorum ben de. şöyle tak çalıştır, dertsiz tasasız, kulllanıcı dostu, ucuz, vs.vs.

R serisi realtek chipsetliler de sorunsuz çalışır..

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/forex-r6a-wi-fi-adaptor-wireless-faturali-54256730

• arkadaşlar wi-fi dongle kullanmadan R6S'i kablo ile, bilgisayarı wi-fi den bağlayarak ağ kurulabiliyor mu?
    ben denedim ama bilgisayardaki dosyaları göremedim ekstra bir ayar mı gerekiyor acaba.
  • bu arada usb 3 girişine (içi mavi olan) usb 2 ile çalışan disk taktığımda 10-15 dk içinde güvenli olmayan hdd uyarısı verip atıyor.
    Usb 3 girişi, Usb 2 cihazları çalıştırmıyor mu acaba.
  • quote:

arkadaşlar wi-fi dongle kullanmadan R6S'i kablo ile, bilgisayarı wi-fi den bağlayarak ağ kurulabiliyor mu?
    ben denedim ama bilgisayardaki dosyaları göremedim ekstra bir ayar mı gerekiyor acaba.

alet bugün elime geçti bu soruyu bende merak ediyorum açıkçası, illaki wifi dongle almak gerekecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3
    alet bugün elime geçti bu soruyu bende merak ediyorum açıkçası, illaki wifi dongle almak gerekecek mi?

Elbette hayır.
    Ben kablolu bağlantı yaptım, ama kabloyu bilgisayara değil,
    modemin arkasındaki portlardan birine taktım.
    Bilgisayar da yine modemin arkasındaki portlardan birinde.

Sizin modemde ethernet girişleri yoksa bir switch alıp
    bilgisayar-egreat-modem, üçünü de switch üzerinden bağlayabilirsiniz.

Yok bilgisayar wi-fi ile bağlanıyorsa, kablo bilgisayara girebilir ama
    o zaman ad-hoc bağlantı kurmak gerekir, kablonun da cross olması gerekir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

quote:

arkadaşlar wi-fi dongle kullanmadan R6S'i kablo ile, bilgisayarı wi-fi den bağlayarak ağ kurulabiliyor mu?

illaki wi fi dongle kullanmak gerekmiyor, direk modemden gelen kabloyu takıp kullanabilirsiniz, ip yapılandırması otomatik olarak da olması lazım ancak sorun varsa elle yapılandırarak misal;
    modem arayüzü 192.168.2.1 olanlar; (192.168.1.1 olanlar 2 yerine 1, veyahut 10.0.0.2 gibi kullananlar bu kombinasyonla yazmalılar)
    192.168.2.xxx
    255.255.255.0
    192.168.2.1
    8.8.8.8 (DNS)
    şeklinde yapılandırabilirler

• ip yapılandırmada sorun yok bilgisayarda paylaşıma açtığım klasörleri r6s de göremiyorum.
    media player dan DLNA yı bile aktive ettim olmadı.
    windows 7 den kaynaklanıyor galiba.
  • quote:

ip yapılandırmada sorun yok bilgisayarda paylaşıma açtığım klasörleri r6s de göremiyorum.

Forumdaki bir çok başlıkta medya playerlar için klasör paylaştırmanın
    inceliklerinden bahsedildi. Ararsanız bulursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.