Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, muhakkak forumda verilen modlu yazılımı ve güncellemeleri yükleyin.

ürün usb klavye ve faremi anında tanıdı. şimdi merak ettiğim usb çoklayıcı taksak mouse, klavye, wifi adaptoru, hard disk hepsini birden kullanabilir miyiz?

internete girmek için alacak arkadaşlar boşuna almasın, tarayıcısı çok yoruyor. torrent arayüzü fena değil ama normal indirmeler için IDM gibi bir download yöneticisi lazım. android için bir program indirdim ama hiç pratik değil. doğrudan cihaz üzerinden çalışacak download yöneticisi bulabilir miyiz? hatta torrent gibi web arayüzüne linkleri ekleyebilsek çok daha başarılı olur.
  • arkadaşlar, muhakkak forumda verilen modlu yazılımı ve güncellemeleri yükleyin.

ürün usb klavye ve faremi anında tanıdı. şimdi merak ettiğim usb çoklayıcı taksak mouse, klavye, wifi adaptoru, hard disk hepsini birden kullanabilir miyiz?

internete girmek için alacak arkadaşlar boşuna almasın, tarayıcısı çok yoruyor. torrent arayüzü fena değil ama normal indirmeler için IDM gibi bir download yöneticisi lazım. android için bir program indirdim ama hiç pratik değil. doğrudan cihaz üzerinden çalışacak download yöneticisi bulabilir miyiz? hatta torrent gibi web arayüzüne linkleri ekleyebilsek çok daha başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

quote:

Orijinalden alıntı: makaşo
    ip yapılandırmada sorun yok bilgisayarda paylaşıma açtığım klasörleri r6s de göremiyorum.

Forumdaki bir çok başlıkta medya playerlar için klasör paylaştırmanın
    inceliklerinden bahsedildi. Ararsanız bulursunuz.

ilgili sayfaları inceledim ancak sorunu çözemedim.
    her cihazın kendine has nitelikleri olabilir.
    insanları kolaycılık yapmakla suçlamadan önce bir kez daha düşünün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjer

arkadaşlar, muhakkak forumda verilen modlu yazılımı ve güncellemeleri yükleyin.

dark mini klavye flash bellek harddiski 12 tl ye aldığım trust usb çoklayıcı ile bağladım sorun çıkmadı hepsini gördü, tarayıcı mouse klavye ile yorucu değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akg58
    dark mini klavye flash bellek harddiski 12 tl ye aldığım trust usb çoklayıcı ile bağladım sorun çıkmadı hepsini gördü, tarayıcı mouse klavye ile yorucu değil bence

Harici klaveyeler metin girilmesi gereken her yerde iş görüyor mu?
    Örneğin Youtube uygulamasında "search" kısmında ?
  • cihaz tekrar nezaman stoklara girer acaba yetkili arkadaş bilgi verebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselp

quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Harici klaveyeler metin girilmesi gereken her yerde iş görüyor mu?
    Örneğin Youtube uygulamasında "search" kısmında ?

Şu ana kadar sadece forum sayfası ve tarayıcıda kullandım ama türkçe karakterleri görmüyor, youtube da akşama eve gidince denerim.
  • ncelikle bu cihaz için verdiğim hdmi kablo parası cihazın yarı parasını geçti,evde 3 tane varken gittim 1.4v kablo aldım ama hd kanallardaki takılarak oynatma sorununu bir türlü çözemedim,dün gittim 69 TL ye Belkin prohd 2000 serisi bir kablo aldım ama hala takılmalar devam ediyor.

Bunun haricinde dün ayrıca TP-LINK TL-WN723N model usb wireless adaptör,S-LINK SL-290 4 port usb hub,SAMSUNG harici dvd-rw aldım.Wireless adaptör sorunsuz şekilde çalışıyor,usb 3.0 2 tb samsung hdd ile dvd-rw bağlı iken hdd yi ve dvd sürücüyü görüyor ama hdd nin içindeki klasörleri göstermiyor,sadece scripts diye bir klasör gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

ncelikle bu cihaz için verdiğim hdmi kablo parası cihazın yarı parasını geçti,evde 3 tane varken gittim 1.4v kablo aldım ama hd kanallardaki takılarak oynatma sorununu bir türlü çözemedim,dün gittim 69 TL ye Belkin prohd 2000 serisi bir kablo aldım ama hala takılmalar devam ediyor.

Bunun haricinde dün ayrıca TP-LINK TL-WN723N model usb wireless adaptör,S-LINK SL-290 4 port usb hub,SAMSUNG harici dvd-rw aldım.Wireless adaptör sorunsuz şekilde çalışıyor,usb 3.0 2 tb samsung hdd ile dvd-rw bağlı iken hdd yi ve dvd sürücüyü görüyor ama hdd nin içindeki klasörleri göstermiyor,sadece scripts diye bir klasör gösteriyor.

Hocam bu cihaz 2 tb disk görmüyormu demek istiyorsun? birde bu cihazla z5500 dts 5.1 ses alabiliyormuyuz.

• quote:

ncelikle bu cihaz için verdiğim hdmi kablo parası cihazın yarı parasını geçti,evde 3 tane varken gittim 1.4v kablo aldım ama hd kanallardaki takılarak oynatma sorununu bir türlü çözemedim,dün gittim 69 TL ye Belkin prohd 2000 serisi bir kablo aldım ama hala takılmalar devam ediyor.

HD kanallar? Hangi kanallar? Internet TV kanalları mı?
    Onların takılmasının kabloyla ne ilgisi var? Internet hızıyla ilgili bir sorun o.

1.4 kablonun tek faydası 3D Bluray ISO dosyaları oynatırken ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Hocam bu cihaz 2 tb disk görmüyormu demek istiyorsun? birde bu cihazla z5500 dts 5.1 ses alabiliyormuyuz.

Yokmu cevaplıyacak bu soruları ?

• quote:

HDMI 1.4 kablo 20tl verdım aldım;babalar gıbı calısıyor..Bır kabloya 70tl vermeyın ınanın aralarında o kadar buyuk fark hatta hemen hemen hıc fark yok..
    HD kanal?bu cıhaz bır medıaplayer;receıver degıl..yazılımla gelen HD kanallar ıse sızın HDMI kablonuz ve cıhazınız ıle ılgılı degıl tamamen ınternet hızınızla ılgılı..alın 100mb net takılmadan HD olarak ızlersınız:)
  • quote:

quote:

quote:

Yokmu cevaplıyacak bu soruları ?

2 tb çalıştırır sorun olmaz.

elbette 5.1 ses alırsın. optikten bağlayıp ses ayarını RAW yaparsın olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Yerli kanallarına uğraşmak yerine adult hizmetlerini çözmeye ağırlık verilse daha iyi olur. Saçma sapan muhteşem yüzyıl, fatmagülün suçu gibi tırışka dizileri mi takip etçem, İnternetten indirilen mis gibi yabancı yapıtlar varken.

KESİNLİKLE.
  • quote:

quote:

Evet hocam bende 2 TB Samsung Story Station usb 3.0 harici hdd mevcut ve cihaz (dvd-rw ı takmadan önce) görüyor ve içindekileri oynatıyordu rahatlıkla,dvd-rw ı takınca da görüyor ama içindeki klasörleri göstermiyor.

Ses olayına gelince ben bu konuda bir deneme yapmadım,yapma imkanımda yok şu an maalesef,çünkü ne z5500 üm nede başka bir optik girişli ses sistemim mevcut değil bu konuda daha önceki mesajlarda sanırım açıklamalar yapılmıştı diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmrkartal

quote:

HDMI 1.4 kablo 20tl verdım aldım;babalar gıbı calısıyor..Bır kabloya 70tl vermeyın ınanın aralarında o kadar buyuk fark hatta hemen hemen hıc fark yok..
    HD kanal?bu cıhaz bır medıaplayer;receıver degıl..yazılımla gelen HD kanallar ıse sızın HDMI kablonuz ve cıhazınız ıle ılgılı degıl tamamen ınternet hızınızla ılgılı..alın 100mb net takılmadan HD olarak ızlersınız:)

Önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla arkadaşlar hep iki işi aynı anda çıkartmanın peşine düşüyorlar ama boşuna uğraşmasınlar.Adam gibi HD kanalları izliyeceğim hem altyazı hem dil değiştirebileceğim görüntüde destekleyen televizyonla birlikte mükemmel olacak diyorsanız alacaksınız D-smart rahat rahat izliyeceksiniz.Film izleme işinide bu cihaza bırakacaksınız.Yok ben next 19500 uydu dekoder alırım hem HD kanalları izlerim hemde mkv izlerim derseniz oda olmaz.Ben hepsini denedim.uydu cihazıyla mkv film izlemeye çalışmak,e great ile HD kanalları izlemeye çalışmak gibi birşey.İnternetiniz 100mb hızda bile olsa.Her cihaz kendi işini yapacak.Bu zamana kadar benim edindiğim tecrübe bu.Tabi herkesin kendi zevkine kalmış.

• ya arkadaslar cok buyuk bir sorunum war.şimdi soyle yazayım.lglw5500 tw egreat r6s ve buna baglı wd marka 2tb harddısk baglı.fakat sorunum su fılmı guzel acıyorum ızlyıorum sorun yok ama fılm acıkken menuye 3d by side by veya bottom ne yazıyor oraya tıkladıgım zaman usb cihaz sınyal yok yazısı cıkyıor.sonra av ı secıp normal kanallara donuyoum kanal d yı acıorum sonra tekrar hdmı1 ı secip cıhazıa baglandıgım zaman fılm devam edıoyr sorunsuz.fakat gene ayarlara gıdııgım zaman cıhaz dınyal yok yazıyor nedenı ne olaıblır bozuklukmu war usb de yad acıhazda??dıger usb lerde aynısı yaptı
  • arkadaslar yardımcı olacak yokmu bu sorunla karsılasan warmı yada.kumandadan bastıgım zaman 3d side isde 3d bottom vs.oraya geldıgım zaman cıhaz sınyal yok yazıyor neden olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

arkadaslar yardımcı olacak yokmu bu sorunla karsılasan warmı yada.kumandadan bastıgım zaman 3d side isde 3d bottom vs.oraya geldıgım zaman cıhaz sınyal yok yazıyor neden olur acaba?

r6s hdmi çıkış ayarı hangi çözünürlükte ? auto damı ? tv ye göre seçin ayarı (tv destekliyorsa 1080p 60hz en ideal ayardır,sizin LW5500 tv destekler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 16 Mart 2012; 16:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

arkadaslar yardımcı olacak yokmu bu sorunla karsılasan warmı yada.kumandadan bastıgım zaman 3d side isde 3d bottom vs.oraya geldıgım zaman cıhaz sınyal yok yazıyor neden olur acaba?

r6s hdmi çıkış ayarı hangi çözünürlükte ? auto damı ? tv ye göre seçin ayarı (tv destekliyorsa 1080p 60hz en ideal ayardır,sizin LW5500 tv destekler)

wallabılmıorum ya nerden yapıcam kusura bakma pek anlamadım walla:D bana kumandaya gore anlatırsanız sevınrım.demın gene fılme basladı gene cıhaz yok sınyal yok hatası werdı.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.