Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni güncellemeler gelirse burda indirme linkini vermeni bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  • Ürünler yakın zamanda gelecektir, güncellemeleride buradan paylaşırız.
  • xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta yazılımı mediafire'dan başka yerde var mı?
    Dünden beri defalarca deneme rağmen sitenin hızı 5-8kb/s hızlarında sürünüyor, bir türlü indiremedim.
    Başka yere(rapid gibi) yüklemek mümkün mü acaba?
  • Güncellemelerwww.mediafire.com/r6s adresinden yayınlanıyor, akılda kalıcı bir adres.
    Son güncellemeyi ****'e yüklüyorum, bittiğinde msjı düzenleyip eklerim.

https://r@pidsh@re.com/files/1499534836/xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta.rar
    ismi malum site olarak değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sh33p3r -- 18 Mart 2012; 23:52:03 >

• nete girmeye çalıştığımda çince sayfalar çıkıyor.bunu nasıl engellerim.birde zamundaya nasıl girip film indireceğim.ve egreata takılı olan harici diske indirmesini istesem bu cihaz bunu başarabilirmi.belki cihaz bunu yapabilirde ben yapabilirmiyim acaba
  • Torrent olayı nasıl oluyor bu cihazda nette baktım ama r6s için bişey bulamadım bulduğum anlatımlarda bizim cihaz için uygun değil galiba yada ben çözemedim.
  • aynen;torrent olayının nasıl yapıldığını açıklarsanız seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh33p3r

Güncellemelerwww.mediafire.com/r6s adresinden yayınlanıyor, akılda kalıcı bir adres.
    Son güncellemeyi ****'e yüklüyorum, bittiğinde msjı düzenleyip eklerim.

https://r@pidsh@re.com/files/1499534836/xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta.rar
    ismi malum site olarak değiştirin.

Çok teşekkür ederim, sağolun.

• Dün mail attım çat pat ingilizcem ile supporten@egreatworld.com a

1- usb dvd rom bağlandığında dvd filmın uyarı bölümü başlıyor film ana menüye geliyor fakat filmi başlatamıyorsunuz yada altyazı ses seçemiyorsunuz
    2- Ayarlarda, film başlangıcında türkçe ses ve altyazı seçme seçeneği yok
    3- optic çıkış ayarları yeterli değil,aac sesler avr den alınamıyor bunun için acc sesi çözerek gönder seçeneği eklenmesi gerekiyor

diye

bugün gelen cevap

Hi,sir:

1.this bug we have found it, I think the next firmware would solve it. (hatanın farkındayız bir sonraki yazılımda çözülecek)

2.audio and subtitle priority could setup in setup--> advanced. (ayarlar > ayarlar > gelişmiş altında bu olabilir gibi birşey demiş ama yok)

3.I think 'AAC' audio could decode, i am not very clear what you refer? (çözmediği durumlar için örnek-referans göstermemi istemişler sanırım)

Best Regards!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 19 Mart 2012; 9:42:44 >

• bu üründen kalmadı sanırım. Arkadaşım İsviçre'ye gitti bu sabah. Oradan iyi bir media oynatıcı ısmarlayabilir miyim. Eksiği olmayan yok profil 1-2 falan açan. Ya da egreat r6s veya egreat in daha üst modelinin siparişin i versem mi? Egeratr6s in daha iyi muadili başka marka da olabilir nedir acaba? İsviçre de bulunabilecek bir şey olur inşallah.
  • R6A-II --> 150 Tl.
    R6S -----> 289 Tl.
    Nerdeyse aralarında yarı yarıya fark var. Özellik olarak aralarında ne farklar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

R6A-II --> 150 Tl.
    R6S -----> 289 Tl.
    Nerdeyse aralarında yarı yarıya fark var. Özellik olarak aralarında ne farklar var?

R6A-II --> realtek 1185 işlemcili
    R6S -----> realtek 1186 işlemcili - 3D bluray iso ları oynatıyor - 3D filmlerde altyazıyı otomatik birleştiriyor - 3D film oynarken cihaz menüsüde 3 boyutlu oluyor ,geri kalan özellikler R6A II ile aynı sayılır

normal media playerlarda 3D half sbs film izlenebilir fakat altyazı ekranda bölünür ,sağda solda eksik parçalı çıktığından altyazıyı okuyamazsınız (bu durumda 3d subtitler programı ile altyazıyıda 3D hale getirmek gerekir - .sub .idx) ayrıca 3d film oynarken media player menüsüde bölünür ayarlara girip ayar yapmak pek mümkün olmaz

• torrent indirme (@eXpErT_ arkadaşımızdan alıntıdır)

1-) Medya oynatıcıya vermiş olduğumuz IP adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazıp enter tuşuna basıyoruz ve karşımıza aşağıdaki resimde görünen BitTorrent arayüzü bizi karşılıyor.

2-) Sol üst köşede bulunan "BitTorrent Download" yazan yere tıklıyoruz ve karşımıza aşağıdaki arayüz açılıyor. BitTorrent ana arayüz kısmında, sağ köşede bulunan "add new torrent" yazan yeni torrent ekleme butonuna basıyoruz.

3-) Karşımıza açılan pencerede bulunan 1.adımda : "seç" butonu olan yere basıyoruz ve daha önceden bilgisayarımızda bulunan torrent dosyamızı ekliyoruz. 2.adımda : eklediğimiz torrent dosyasının nereye indirileceğini görüyoruz. 3.adımda : "seç" butonu ile eklediğimiz dosyamızı "yes" (evet) butonuna basarak BitTorrent ana arayüz ekranına dosyamızı eklemiş oluyoruz.

4-) Ekleme işlemini bitirdikten hemen sonra otomatik olarak BitTorrent ana arayüz ekranına gelerek indirme işlemi başlıyor. Bu işlem esnasında önemli olan unsurlar, harici kullanılan sürücünün harddisk olarak seçilmesi, harddisk'in tek partition olması ve tercihen ntfs formatlı olmasıdır. Kullanılan sürücü eğer usb bellek ise belleğin okuma/yazma hızları düşük olduğunda indirme hızınında düşeceği ve hatta indirmenin duracağı anlamına gelir. Aşağıdaki resimde indirme işlemini görüyorsunuz.

5-) İndirme işlemi bittikten sonra aşağıdaki resimdende görüldüğü gibi indirme miktarı "%100" , status durum "seeding" yani indirme işlemimiz bitmiş ve indirdiğimiz dosyamız paylaşılmaya bağlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

Dün mail attım çat pat ingilizcem ile supporten@egreatworld.com a

1- usb dvd rom bağlandığında dvd filmın uyarı bölümü başlıyor film ana menüye geliyor fakat filmi başlatamıyorsunuz yada altyazı ses seçemiyorsunuz
    3- optic çıkış ayarları yeterli değil,aac sesler avr den alınamıyor bunun için acc sesi çözerek gönder seçeneği eklenmesi gerekiyor

diye

bugün gelen cevap

Hi,sir:

1.this bug we have found it, I think the next firmware would solve it. (hatanın farkındayız bir sonraki yazılımda çözülecek)

2.audio and subtitle priority could setup in setup--> advanced. (ayarlar > ayarlar > gelişmiş altında bu olabilir gibi birşey demiş ama yok)

3.I think 'AAC' audio could decode, i am not very clear what you refer? (çözmediği durumlar için örnek-referans göstermemi istemişler sanırım)

Best Regards!

Onlar çok güzel anlamamış numarası yaparlar. Emin olmak için ingilizcesi iyi olan bir arkadaş son maddeyi tekrar yazsa iyi olur. Hatta anlasınlar diye Himedia audio menüsünü örnek olarak koymak lazım. Bir de asıl, mkv içerisine gizlenmiş olan altyazılar ve harici olanlar için her defasında encodingi UTF8 veya Türkçe diye seçmek gerekiyor, onu bir düzeltsinler önce. R6B de bile bu sorun yok. Ben bu iki sorun yüzden benimkini iade ettim.

Bu düzeltmeler için de fazla ümitlenmeyin, Egreat'in düzeltebileceğini sanmıyorum. İnşallah yaparlar.

• quote:

torrent indirme (@eXpErT_ arkadaşımızdan alıntıdır)

1-) Medya oynatıcıya vermiş olduğumuz IP adresini internet tarayıcımızın adres satırına yazıp enter tuşuna basıyoruz ve karşımıza aşağıdaki resimde görünen BitTorrent arayüzü bizi karşılıyor.

açıklama için teşekkürler konsol-games

ilk eklediğin resimdeki bittorrent=operating yazan yerde bende busy diye bir ibare var acaba o yüzden mi indiremiyorum
    cihazda herhangi bir ayar yapmak lazım mı torrenti kullanabilmek için

• Bence cihazının ağ ayarları yapılmamış. Otomatik veya manuel olarak IP numarası falan aldırmak gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Dün mail attım çat pat ingilizcem ile supporten@egreatworld.com a

diye

bugün gelen cevap

Hi,sir:

Best Regards!

Onlar çok güzel anlamamış numarası yaparlar. Emin olmak için ingilizcesi iyi olan bir arkadaş son maddeyi tekrar yazsa iyi olur. Hatta anlasınlar diye Himedia audio menüsünü örnek olarak koymak lazım. Bir de asıl, mkv içerisine gizlenmiş olan altyazılar ve harici olanlar için her defasında encodingi UTF8 veya Türkçe diye seçmek gerekiyor, onu bir düzeltsinler önce. R6B de bile bu sorun yok. Ben bu iki sorun yüzden benimkini iade ettim.

Bu düzeltmeler için de fazla ümitlenmeyin, Egreat'in düzeltebileceğini sanmıyorum. İnşallah yaparlar.

ben cevap vermelerine bile şaşırdım doğrusu,isimleri lazım değil birçok isim yapmış ünlü firma bile geri dönüş yapmıyor

ingilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olursa tekrar mail atalım

Seko92,himedia nın audio seçeneklerini screenshot yapalımda maile ekleyelim

• Torrent anlatımı için teşekkürler.
  • Ben Himedia'nın ses seçeneklerini kullanma kılavuzunda gördüm. Tam açık olarak gözükmüyordu ama yazıların son hecelerinden anladım ayar yapılabildiğini.

Sadays,

Senin cihazın (H900A) audio menüsünün bir fotoğrafını çekebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nâyî

@Konsol-Games

Aslında sorularınızdan birinin cevabı benim yazdığım aynı paragrafın içerisinde gizli. LG LW serisinin Full SBS oynatmadığını söyleyen kişi muhtemelen LG LW'nin dahili media playerindan bahsediyor. Israrla vurgulamaya çalıştığım nokta bu. Bir diğer nokta da LG LW serisi FPR tekniği kullanan sistemlerde hiçbir zaman Full HD 3D izleme şansınız yoktur. Bakın oynatmaktan bahsetmiyorum, izlemekten bahsediyorum. Bu FPR sistemin çalışma mantığı yüzünden, 1080p 3D BluRay filmi, 540p olarak izlersiniz. Şu an gerçek 1080p 3D görüntüyü sadece Aktif gözlüklü diğer TV'lerden ancak izleyebilirsiniz; Samsung, Sony, Panasonic vs. Belki de ondan bahsediyordur bilemiyorum.

Bu arada o paragrafımda geçen şu cümleyi "TV'lerin fiziksel yapıları vardır ama sınırlamaları (en azından mevcut şartlarda) yoktur." şöyle değiştirirsem daha anlaşılabilir olur sanırım. "TV'lerin yazılım kaynaklı sınırlamaları olabilir ama fiziksel sınırlamaları yoktur."

Ayrıca HDMI bunu destekler mi demişsiniz. Dikkat ederseniz yazımda "bu görüntüyü Tv'ye aktarabilecek bir bağlantı varsa" demiştim. :)

Siz 720p bir TV'de neden 1080p izleyemediniz bilmiyorum ancak benim akrabamda mevcut olan HD Ready (1366x768) TV'de 1080p izleyebiliyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok. Halen elimde mevcut olan klasik 70 ekran tüplü Tv'de de 1080p oynatıp izleyebiliyorum. Yine herhangi bir sıkıntı yok.

Ayrıca PC'den bağlantı yapıp Full SBS denemenizi merakla bekliyorum. Ben de hiç denemedim, denemek hiç aklıma gelmedi aslında. Sonucu ben de merak ediyorum.

Hocam konuyla alakası yok ama, yorumunuza istinaden şunu sormak istiyorum. Frp sistem gözlük kullanan Tv.lerde ( LG. Philips ve Vestel) gerçek full Hd seyredemiyormuyuz ve bu 3D kalitesini düşürürmu? Gözlük karşılaştırmalarında Sg de saniyede 60 kare Frp de saniyede 240 kare görüntü olduğundan daha iyi bir 3D perfermansı verildiğinden bahsediliyor. Şu anda 3D Tv. alma aşamasında olduğumdan yorumunuz önemli.

http://www.youtube.com/watch?v=HaMqR_cY9g8&feature=related

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.