Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

hayır hd900ada da wi-fi yok ona da tplink wn723 gibi bir aparat gerekiyor

sancak sadece hd900b lerin ikinci partisini wi-fi'lı getirdi

hd900'ün yazılımı r6sten bir nebze ileride özellikle hd seslerin aktarımı v.s. konusunda ya hd900b alın ya da hd900a madem bahsettiğiniz gibi bir setle kullanacaksınız egreat mühendisleri ekleyelim filan demişler ama ölme eşeğim ölme

son cumlenizi anlayamadım. Benim bildiğim hd900a ve b arasında hdd olayı ve goruntu olayı farkı var yazılım ve işlemci aynı. ses aktarımı önemli aynı fiyat nerede ise hd900a ile R6S . kararsız kaldım.
  • demek istediği , R6S ve 900A' nın ses ayarları konusunda şimdilik Himedia daha ayrıntılı ses ayarı yapılmasına izin verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

demek istediği , R6S ve 900A' nın ses ayarları konusunda şimdilik Himedia daha ayrıntılı ses ayarı yapılmasına izin verebiliyor.

Teşekkürler görüntü olarakta himedia daha güzle bence. Sanırım ondan alacağım.
  • Yazmışken hem Egreat'e hem de Himedia'ya şu altyazı olayını da yazın. Yazmam derseniz ben yazayım. Bu ikisi çözüldü mü tamamdır.
  • quote:

ilgili linkteki satıcı bizim bayimiz olan gizem elektronik , sıkıntı olmaz.

istersen ilgili linki kontrol ederek sıkıntı olmayacağını söyle. Sonra sen söyledin de güvendim aldım olmasın :))
  • quote:

ilgili linkteki satıcı bizim bayimiz olan gizem elektronik , sıkıntı olmaz.

Son anda bir şey fark ettiğim için yazmak istedim kusura bakmayın lütfen; Bayi demek bir ürünü başka yerden toptancısından alıp üstüne biraz kâr koyarak satış yapar değil mi? Bu durumda sizde GİZEM SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ için sıkıntı olmaz bayimiz dediğinize göre toptancısı oluyorsunuz?

Yanlış anlaşılmasın bayi Toptancısından ucuza satar mı? Söylediklerinizi duyar gibiyim ' Bayim elimdeki tüm malları kendisi aldı istediği fiyata satar bende bu şekilde satarak perakende de kâr ediyorum dediğinizi işittim :)))

Satış stratejinizi bilmem ben son kullanıcı olarak uygun fiyata almak isterim. Dikkate alırsanız sevinirim

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

• Torrent indirmeyi başlatabildim ama stabil değil kafasına göre takılıyor benmi yanlış yapıyorum anlamadım, indirmeye başlayıp PC yi kapattım ama cihazı açık bıraktım bir süre sonra baktım inmeye başlayan dosyalar yok, ayrıca transmission torrent bazen açılıyor bazen açılmıyor indirmeye başladıktan kısa bir süre sonra dosyanın yeri bulunamadı uyarısı geliyor. Bittorent arayüzü için port yapılandırmasını neye göre yapacaz, transmissionda port no görünüyor modemde açtım ama download hızı o kadar azki port açık görünüyor seeders azlığından olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 20 Mart 2012; 19:55:50 >
  • esata disk ile r6s'i bağlarsak, bağlantı kablosu özel mi yoksa esata disk ile gelen kablo yeterli mi?
    (esatalar hariçten besleniyorlar gibi bişey kalmış aklımda)
  • Arkadaşlar 3.5" harici 2tb. HDD ile film izlemek için bağlantı kuran varmı. Bu tür bağlantı ile film izleyenler R6S sıcaklığı hakkında bilgi verebilirmi.

Yazılım için bilgi ve istek gönderen arkadaşlarımıza duyrulur.

1. Sıcaklığı bir nebze yazılımla hallalursa bunuda bildirsinler.
    2. İşlemciden mi kaynaklanıyor anlamadım genelde 3D BLUEBIRD.iso larını izlerim. ama film izlerken ekranda video gidiyor ses vermeye devam ediyor bunla ilgili bir şikayet eklerlerse iyi olur bir şekilde şikayetler yazılım mühendislerine rapor edilerek bilgilendirilmiş olur.
    3. harici altyazıdan mı kaynaklanıyor anlamadım. Bazen donuk ağır ağır 3D İso dosyalarım ilerliyor. Bu gibi sorunlarda iletilirse ilgili markanın yetkililerine bunları göz önüne alırlar diye fikir belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 20 Mart 2012; 21:59:06 >
  • Normal hava alabileceği bir yerde duruyorsa sıcaklık hiçbir zaman sorun yaratmaz. Hiçbir markada böyle birşey duymadım.
  • cihaz evet ısınıyor ama arıza verecek kadar değil bana göre normal bir ısınma çünkü bu cihaz pasif soğutmaya sahip,ayrıca dış kasada alüminyum olunca ısıyı dış kasaya yayıyor,plastik kasalı bir media player olsaydı bu ısınmayı plastik kasa fazla iletmeyeceği için sizde elinizi koyduğunuzda hissetmeyecektiniz,dış kasa alüminyum olduğundan pasif soğutmaya da katkısı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 21 Mart 2012; 10:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

esata disk ile r6s'i bağlarsak, bağlantı kablosu özel mi yoksa esata disk ile gelen kablo yeterli mi?

E-sata disk ile gelen kablo yeterli.
  • Merhaba,

Ben de bittorrent indirmek için transmission arayüzünü kullandığımda bazı sıkıntılarla karşılaştım.
    İlk denememde ara ara dosyaya ulaşamadığı için hata verip durmuştu resume dediğimde devam etti ve bu şekilde indirdi. Fakat daha sonra torrentleri indirme listesinden kaldırdığımda bir süre sonra dosyalar da silindi. Tekrar aynı torrentleri indirdim, izledim yine aynı şekilde kayboldu indirilen dosyalar. Son denememde dosyaları başka bir yere kopyaladım r6s'in üzerinden fakat yine kayboldu. Harici diski bilgisayarıma taktığımda ise r6s'in oluşturduğu sadece bazı dosyalar görünüyor. r6s üzerinden networkten bilgisayara bağlanıp araştırdığımda ise o dosyalar halen görünüyor-indirilen filmler değil ama sadece transmission ayar vb benzeri dosyalar.
    3,5 inch usb2 WD harici disk var. yabancı bir forumda transmission olayında bu tür sıkıntılar olduğu esata ile yapılan bağlantıların daha sağlıklı olduğunu söylüyorlardı. Sanırım usbden bağlı olan hdd ara ara cihazdan kopuyor. şu anda 1 harici dvdrom 1 usb3 hdd 1 tanede usb2 hdd bağlayacağım hub yerine acaba esata kutu alıp usb2 olan diski o şekilde bağlasam daha mı sağlıklı olur acaba? Bunun nedeni ne olabilir? neighborweb daha stabil bir indirme yöntemimi? forumda daha önce transmssionla yapılan indirmelerin video oynatımında takılmalara neden olmadığı söylenmişti.

bu arada dvdrom bağlantısında menü açılıyor fakat seçim yapılmıyor ben bölüm seçerek başalatabildim sadece filmleri, umarım bu sorunu çözerler.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chemako

Merhaba,

Ben de bittorrent indirmek için transmission arayüzünü kullandığımda bazı sıkıntılarla karşılaştım.
    İlk denememde ara ara dosyaya ulaşamadığı için hata verip durmuştu resume dediğimde devam etti ve bu şekilde indirdi. Fakat daha sonra torrentleri indirme listesinden kaldırdığımda bir süre sonra dosyalar da silindi. Tekrar aynı torrentleri indirdim, izledim yine aynı şekilde kayboldu indirilen dosyalar. Son denememde dosyaları başka bir yere kopyaladım r6s'in üzerinden fakat yine kayboldu. Harici diski bilgisayarıma taktığımda ise r6s'in oluşturduğu sadece bazı dosyalar görünüyor. r6s üzerinden networkten bilgisayara bağlanıp araştırdığımda ise o dosyalar halen görünüyor-indirilen filmler değil ama sadece transmission ayar vb benzeri dosyalar.
    3,5 inch usb2 WD harici disk var. yabancı bir forumda transmission olayında bu tür sıkıntılar olduğu esata ile yapılan bağlantıların daha sağlıklı olduğunu söylüyorlardı. Sanırım usbden bağlı olan hdd ara ara cihazdan kopuyor. şu anda 1 harici dvdrom 1 usb3 hdd 1 tanede usb2 hdd bağlayacağım hub yerine acaba esata kutu alıp usb2 olan diski o şekilde bağlasam daha mı sağlıklı olur acaba? Bunun nedeni ne olabilir? neighborweb daha stabil bir indirme yöntemimi? forumda daha önce transmssionla yapılan indirmelerin video oynatımında takılmalara neden olmadığı söylenmişti.

bu arada dvdrom bağlantısında menü açılıyor fakat seçim yapılmıyor ben bölüm seçerek başalatabildim sadece filmleri, umarım bu sorunu çözerler.

Teşekkürler.

Aynı sorunları yaşamışız, demeki sıkıntı ortak.

• Aynı problemler bendede var. İndirdiğim dosyalar kayboluyor. Sırf torrent indiremediğim için aynı zamanda eski egreat m34a yı kullanmaya devam ediyorum
  • Arkadaslar r6s 2tb hariciyi sorunsuz kaldırır degil mı birde lg lw5500 ?
  • torrent olayını usb den hdd ve usb flash bellek ile denedim
    hdd de stabilite yok, flash bellek normal olarak daha iyi, ancak flash belleği çıkarıp bilgisayara takınca dosyalar gözükmüyor.
    onun yerine flash belleği çıkarmadan bilgisayardan ağ üzerinden egreat\root\tmp\btdownload ya da egreat\c\bt dizininde dosyalar görünüyor.
    torrent tamamlanınca tekrar bilgi veririm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

esata disk ile r6s'i bağlarsak, bağlantı kablosu özel mi yoksa esata disk ile gelen kablo yeterli mi?

E-sata disk ile gelen kablo yeterli.

Merhaba,

Harddisk için biraz araştırma yaptım. Yanında kablo vermiyorlar.
    Sizde r6s-hdd arası esata kablo var mı?
    Veya kablonun da çeşitleri var; esata- esata mı, esata-sata mı, nasıl kablo alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

torrent olayını usb den hdd ve usb flash bellek ile denedim
    hdd de stabilite yok, flash bellek normal olarak daha iyi, ancak flash belleği çıkarıp bilgisayara takınca dosyalar gözükmüyor.
    onun yerine flash belleği çıkarmadan bilgisayardan ağ üzerinden egreat\root\tmp\btdownload ya da egreat\c\bt dizininde dosyalar görünüyor.
    torrent tamamlanınca tekrar bilgi veririm.

Merhaba,

Anlaşılan torent işi r6s'de m34a'daki kadar gelişmemiş. M34a ile devam edeceğiz görünüyor.
    İleriki yazılım yükseltmelerinde belki geliştirirler ki böyle kalırsa çok kötü.
    M34 bu haliyle r6s'yı döver gibime geliyor.

• Bence ilgili istek ve öneriler çoktan ulaşmıştır Egreat'a Mart ayı çıkmadan R6S'ye yeni bir güncelleme dört gözle bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.