Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M34A , bir çok yazılım güncelleştirilmesi geçirmiştir.
    R6S henüz çok taze , çok sayıda güncelleştirme gelecektir.
  • ya arkadaslar cıhaz da hıc altyazı sorunu yasayan oldumu ya. sanırım.3d flmlerde yazılarda sorun cıkarıyor yazılar sagda ve solda gozukuyor bır fılmdede yazılar gec gelıyo alakasız konusmalar yazılar oluyor.neden olur sizce bı ayarıda yok sanırım.

• 3d görüntü ayarını tv ye bırakırsanız tabii ki altyazılar bölünük çıkar,3d filmi açtığınızda filmin türüne göre r6s menüsünden side by side vs seçeceksiniz,srt altyazıda ekranda sorunsuz çıkacak,altyazıların geç kalmasıda indirdiğiniz filmin fps değeriyle uyuşmayan yada filmi ripleyen release gruplarına göre altyazı indirmediğiniz için olur.

LG LW 3D tv konusunda da takip ediyorum sizi,en ufak konuda dahi sorun bildiriyorsunuz,cihazı almayı düşünüp yorumlarınızı okuyanlar bahsi geçen cihazları arızalı sanacak,sorun cihazda değil sizin ayarları bilmiyor yapamıyor oluşunuzda,biraz merak,biraz çaba,biraz cihazın ayarlarını kurcalasınız, biraz da ilgili konuları okuduğunuzda cevapları zaten bulacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 22 Mart 2012; 14:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

3d görüntü ayarını tv ye bırakırsanız tabii ki altyazılar bölünük çıkar,3d filmi açtığınızda filmin türüne göre r6s menüsünden side by side vs seçeceksiniz,srt altyazıda ekranda sorunsuz çıkacak,altyazıların geç kalmasıda indirdiğiniz filmin fps değeriyle uyuşmayan yada filmi ripleyen release gruplarına göre altyazı indirmediğiniz için olur.

LG LW 3D tv konusunda da takip ediyorum sizi,en ufak konuda dahi sorun bildiriyorsunuz,cihazı almayı düşünüp yorumlarınızı okuyanlar bahsi geçen cihazları arızalı sanacak,sorun cihazda değil sizin ayarları bilmiyor yapamıyor oluşunuzda,biraz merak, biraz çaba, biraz da ilgili konuları okuduğunuzda cevapları zaten bulacaksınız

sorun ederım tabi ne alakası war kardesım tv den secıyorum 3d yi cıhazdan da side ... secıyorum gene aynı soyle bakalım sorun bendemı cıhazdamı yada nerde? anlatan bakalım ozaman tek tek nerdeymıs sorun nasıl cozucez??

• sizin şimdiye kadar bahsettiğiniz bu sorunları ben yada başkaları niye yaşamadı acaba ? aslında sorun olmayan şeyin cevabını yukarda verdim ama sorun başka yerde olduğu için çözemeyiz malesef !
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

M34A , bir çok yazılım güncelleştirilmesi geçirmiştir.

Üstat stoklara ne zaman girecek bu cihaz bekliyoruz. R6s çok sayıda güncelleşme gelicek dediniz umarım dogrudur. zamanında aldıgımız Dark media player içinde yetkililer kendi forumlarında bu şekilde söz vermişlerdi 2-3 parti mal satınca kayıplara karıştılar cihaz hala satılıyor ama destek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

3d görüntü ayarını tv ye bırakırsanız tabii ki altyazılar bölünük çıkar,3d filmi açtığınızda filmin türüne göre r6s menüsünden side by side vs seçeceksiniz,srt altyazıda ekranda sorunsuz çıkacak,altyazıların geç kalmasıda indirdiğiniz filmin fps değeriyle uyuşmayan yada filmi ripleyen release gruplarına göre altyazı indirmediğiniz için olur.

LG LW 3D tv konusunda da takip ediyorum sizi,en ufak konuda dahi sorun bildiriyorsunuz,cihazı almayı düşünüp yorumlarınızı okuyanlar bahsi geçen cihazları arızalı sanacak,sorun cihazda değil sizin ayarları bilmiyor yapamıyor oluşunuzda,biraz merak, biraz çaba, biraz da ilgili konuları okuduğunuzda cevapları zaten bulacaksınız

sorun ederım tabi ne alakası war kardesım tv den secıyorum 3d yi cıhazdan da side ... secıyorum gene aynı soyle bakalım sorun bendemı cıhazdamı yada nerde? anlatan bakalım ozaman tek tek nerdeymıs sorun nasıl cozucez??

Televizyondan 3d yi seçmeyin. R6s de otomatik 3d açık olsun tavsiyem. Altyazı da aynı isimde srt olarak yanındaysa sorunsuz 3d izlersiniz. R6s de side by side seçtiyseniz tv den 3d tuşuna basmanıza gerek kalmaz. Altyazıda da sorun kalmaz.

Ayrıca bu kadar adam altyazı sorunsuz derken birtek siz bu sorunu belirtiyorsanız kusura bakmayın ama sorun sizdedir. Biraz araştırıp cevap bulmadan böyle kızıp sinirlenmek sizi haksız duruma sokar.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

M34A , bir çok yazılım güncelleştirilmesi geçirmiştir.

Üstat stoklara ne zaman girecek bu cihaz bekliyoruz. R6s çok sayıda güncelleşme gelicek dediniz umarım dogrudur. zamanında aldıgımız Dark media player içinde yetkililer kendi forumlarında bu şekilde söz vermişlerdi 2-3 parti mal satınca kayıplara karıştılar cihaz hala satılıyor ama destek yok.

stoklara önümüzdeki hafta girebilir.
    çok sayıda güncelleştirme gelecek derken , RTD1186 işlemci çok yeni olduğu için gerek üretici Realtek gerekse Egreat tarzı firmalar eli mahkum ki bu cihazlara çok fazla sayıda güncelleştirme çıkaracak. Zira yeni bir Realtek işlemcinin piyasaya çıkması minimum 1 yıl.

Artı RTD1186 , realteğin göz bebeği ve Sigma ya karşı en büyük silahları.
    Bu işlemciyi ortada bırakmazlar , emin olun.

• bu cıhazı kımse hayrına vermedı bana anladınmı para verdım ve fılm ızleyemıyorum.menu tusuna bastıgım zaman 3d yı secınce cıhaz sınyal yok yazısı cıkıyor .napayım susmu dursun evde cihaz .
  • Bu saldırgan adamın mesajları dururken benim mesajlarımı hangi admin ne sebeple sildi açıklamasını özelde de olsa bekliyorum. Ayıklama yapılacaksa önce forumda yazmayı bilmeyen adamların mesajları ayıklanmalı. Yukarıda ki mesajlarda bu adamın diğer konularda da arıza çıkarttığı açıkça belirtildiği halde ona önlem alınması yerine saldırganlık içermeyen ve forumun standartının düşmemesi için yazdığım mesajlarımın silinmesi son derece yanlış ve manidardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 22 Mart 2012; 16:26:53 >
  • Bunlar genelde 1,5 ayda bir yazılım çıkarırlar. R6S için de son yazılım tarihi 17/01/2012. Belki bu ay içerisinde yeni bir tane daha gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bunlar genelde 1,5 ayda bir yazılım çıkarırlar. R6S için de son yazılım tarihi 17/01/2012. Belki bu ay içerisinde yeni bir tane daha gelir.

Şu anda torent ve ağ özellikleri zayıf.
    Onları da iyileştireceklerinden eminim.
    1,5 ayda bir çıkacağına senede 2 sefer çıksın, tam çıksın.
  • quote:

Bunlar genelde 1,5 ayda bir yazılım çıkarırlar. R6S için de son yazılım tarihi 17/01/2012. Belki bu ay içerisinde yeni bir tane daha gelir.

http://www.mediafire.com/r6s
    7 mart en son yazılımın çıkışı.
  • Custom yazılımları saymıyorum, onların herhangi bir problemi düzelttiğini daha görmedim. Onlar zaten mevcut orjinal yazılımın üzerine yapılıyorlar.
  • Evet biz Blu-ray İSO video izleyenler için orjinal yazılım ön planda, tabiki beta yızılım bekleyen arkadaşlarımızda olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Ağdan film izlemek istediğimizde Network,UPnP, ve NFS seçenekleri çıkıyor.Bu NFS nedir nasıl kullanılır bir avantajı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: claimangel

quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

merhabalar
    bende bugün r6s sahibi oldum,
    R6s im modeme kablo ile bağlı, bilgisayarım ise wireless bağlı bilgisayardan arayüze girmek istediğimde

A simple html+cgi example

Enter first number
    Enter second number
    calculate sum

şeklinde bişi geliyo çözemedim yardımcı olabilir misiniz
    şimdiden teşekkürler.

bende de aynı şekilde geliyor, arayüz ekranına giremedim, player a verdiğim ip 192.168.2.10, ne yapabilirim ??

samba vs. açıp bilgisayarınızdaki virüs programı ve firewall ı kapatmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Şu anda torent ve ağ özellikleri zayıf.
    Onları da iyileştireceklerinden eminim.
    1,5 ayda bir çıkacağına senede 2 sefer çıksın, tam çıksın.

+1
  • http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Media-Oynatici__isp2876816

399 liralık urun 249 a dusmus .bu nasıl iş arkadaşlar?
  • o liste fiyatı hiç liste fiyatından satmadı 249 tlden sattı popcornhour

muhtemelen haftaya stoğa girse de öyle olur gerçi bir ara 299 tl yaptılar pek de ümitlenmeyin 249 tlye ama hiç 399dan satılmadı merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Mart 2012; 16:31:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.