Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce Samsung 46D 7000 aldım.3D ve özellikle flac dosyalar için media player arayışına girdim.Bu cihaz işimizi görecek gibi.Cevap için tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar, bugun bir sey farkettim.

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/3d.aspx

Burada yazilanlara gore 3d bluray iso icin 1.4 sart degil.

Onemli olan hdmi kablonuzun high speed tipinde olmasi.

O yuzden 1.4 kablo almadan once elinizde eger hdmi kablo varsa, deneyin, high speed ozelligi varsa calisacaktir.

burada yazanlara göre hdmi standart kablo 1080p goruntu gonderemiyor??

bu biraz ilginc bir bilgi değil mi ne kadar dogru?

eğer dogruysa cogumuz 1080p izlediğimizi sanıp aslında 1080i goruntu mu alıyoruz?

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/finding_right_cable.aspx

• @speedy35
    hayırlı olsun,3d tv niz varsa bu cihaz full.sbs harcinde tüm 3d formatlarını açıyor,2 tb hdd denemedim onun için yorum yapamıyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 11 Mart 2012; 11:39:36 >
  • 2tb hdd'de sıkıntı yok, ben kullanıyorum.
  • yaw ekrandaki dakika olayını (cihaz üzerindeki) remain yapamıyormuyuz ?
  • Web arayüzündeki "remote control" işlevi beni heyecanlandırdı.
    Ama çalıştıramadım maalesef.

Bırak benim hayal ettiğim gibi metin girişlerini netbook üzerindeki klavyeden girebilmeyi,
    normal uzaktan kumanda düğme işlevleri bile çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar, bugun bir sey farkettim.

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/3d.aspx

Burada yazilanlara gore 3d bluray iso icin 1.4 sart degil.

Onemli olan hdmi kablonuzun high speed tipinde olmasi.

O yuzden 1.4 kablo almadan once elinizde eger hdmi kablo varsa, deneyin, high speed ozelligi varsa calisacaktir.

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

• haydaaaa,tamda cihaz 3d ile altyazıyı sorunsuz oynatıyor,görüntü vs güzel derken Şimdide 5+1 i teker teker vermediğini öğrendik öylemi...yani alet aslında raw veriyor ses sinyalini receiverıma ?
    Bu hoş olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

haydaaaa,tamda cihaz 3d ile altyazıyı sorunsuz oynatıyor,görüntü vs güzel derken Şimdide 5+1 i teker teker vermediğini öğrendik öylemi...yani alet aslında raw veriyor ses sinyalini receiverıma ?
    Bu hoş olmadı...

raw seçeneği direk çözmeden iletiyor,bu durumda dts vs. sesleri anfiniz çözüyor ve 5+1 ses alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: csungu

haydaaaa,tamda cihaz 3d ile altyazıyı sorunsuz oynatıyor,görüntü vs güzel derken Şimdide 5+1 i teker teker vermediğini öğrendik öylemi...yani alet aslında raw veriyor ses sinyalini receiverıma ?
    Bu hoş olmadı...

raw seçeneği direk çözmeden iletiyor,bu durumda dts vs. sesleri anfiniz çözüyor ve 5+1 ses alıyorsunuz

ters yazmışım pardon...

Testleri yaptım...hem hdmi dan hem optikten kanalları teker teker veriyor...ac3 olması gerektiği gibi çalışıyor yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 11 Mart 2012; 22:50:12 >
  • Arkadaşlar bu cihazın en çok sevdiğim yanlarından biri online şekilde konser izleyebilmek...bu tarz kanalları arttırabilirmiyiz acaba?
  • Bu ürünü alabileceğim güvenilir bir site söyleyebilir misiniz?
  • Beyler bayanlar merhaba. Forumda açtığım bir konu beni buraya getirdi. Hem uydu alıcısı hem de media player özelliği olan tek bir cihaz arıyordum ki avucumu yaladım diyebilirim. Bu konu altında bu cihazın bazı fotoğraflarında tv, kanal listesi, reciever'a bağlantı vb. söylemler ve yazılar gördüm. Şimdi bu alet internet aracılığıyla mı tv. kanallarını gösteriyor yoksa bildiğimiz uydu alıcısını buna mı bağlıyoruz da gösteriyor, ya da başka bir şekilde mi? Çok kafam kartıştı, sonum hiç de iç açıcı değil bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Beyler bayanlar merhaba. Forumda açtığım bir konu beni buraya getirdi. Hem uydu alıcısı hem de media player özelliği olan tek bir cihaz arıyordum ki avucumu yaladım diyebilirim. Bu konu altında bu cihazın bazı fotoğraflarında tv, kanal listesi, reciever'a bağlantı vb. söylemler ve yazılar gördüm. Şimdi bu alet internet aracılığıyla mı tv. kanallarını gösteriyor yoksa bildiğimiz uydu alıcısını buna mı bağlıyoruz da gösteriyor, ya da başka bir şekilde mi? Çok kafam kartıştı, sonum hiç de iç açıcı değil bilginize...

Hocam bu cihaz uydu alıcısı değil media player,sadece İnernet üstünden mevcut olan kanalları izliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valorite

Beyler bayanlar merhaba. Forumda açtığım bir konu beni buraya getirdi. Hem uydu alıcısı hem de media player özelliği olan tek bir cihaz arıyordum ki avucumu yaladım diyebilirim. Bu konu altında bu cihazın bazı fotoğraflarında tv, kanal listesi, reciever'a bağlantı vb. söylemler ve yazılar gördüm. Şimdi bu alet internet aracılığıyla mı tv. kanallarını gösteriyor yoksa bildiğimiz uydu alıcısını buna mı bağlıyoruz da gösteriyor, ya da başka bir şekilde mi? Çok kafam kartıştı, sonum hiç de iç açıcı değil bilginize...

tv kalitesi çok kötü, uydu cihazı ile hiç alakası yok kalite olarak, eski vcd kalitesi gibi, hd yayınlarda biraz daha iyi, bunun için cihazı düşünüyorsanız hiç almayın, siz bence next 19500 veya dreambox bakın ve araştırın, hem recever hemde mkv,divx oynatıyor

her filmde alt yazı ayarlamaktan bıktım, kötülediğim dark ta bile bunları yaşamıyordum, herşeyi bir kere ayarlayıp kaydedebilmeliyiz,

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92
    Altyazı için de şunu diyeyim, ben UTF8 seçerek gömülü altyazıları düzeltemedim. Düzeltemediğim filmler de D-ZON3 1080p Spider-Man serisi. İndirip deneyin isteseniz.

Serinin ilk filmini indirdim (Spider-Man.2002.1080p.BluRay.DTS.x264.D-Z0N3.mkv).
    Unicode (UTF8) seçince altyazı düzgün gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukselp -- 12 Mart 2012; 7:47:41 >
  • Bende niye gözükmedi ki acaba ? Benim cihazda mı problem vardı yoksa ?
  • Cihazı bir hafta önce kampanya fiyatından aldım.
    Yaşadığım problemleri ve çözüm önerilerini yazmak istedim.

1- Güvenli olmayan HDD çıkartılması ve cihazda aşırı ısınma problemi:

Bu problemi tek yaşayan ben miyim bilmiyorum, belkide benim cihaza özel bir durumdur.
    Cihaz 1-2 saat kadar film izledikten sonra Güvenli olmayan HDD çıkartılması hatası veriyor ve filmi kesiyordu.
    Usbden giden elektiriğin yetersiz olduğunu düşünüp çift giriş tek çıkış usb kablo ile bu problemi hallettim.
    Fakat bu kez cihazda WIFI adaptörü için yer kalmadı.

Onuda vatandan aldığım trust marka harici adaptör girişi olan 10'lu USB hub ile çözdüm. (kampanya fiyatı 70 TL)
    Şu an cihaza 2 HDD, 2 USB disk, 1 Wıfı adaptörü takarak yaptığım testlerde problem yaşamadım.

Ayrıca Usb elektiriği Hubdan aldığı için cihazdaki ısınma hatırı sayılır şekilde düştü. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

2- WIFI, Access Point ve DNS problemi:

Elimdeki Zyxel ve everest marka WIFI donglelar cihazda çalışmadı.
    Forex R6A WI-FI ADAPTÖR WİRELESS marka Wifi adaptör aldım ( GG'da 40 TL)

Fakat Wifi için ip ayarları olmadığından access point router ile internete çıkış sağlayamadım.
    Mecburen modemin kablosuz ağını açarak bağlandım.
    DNS ayarlarını modemin içinden değiştirdim, kanallar şu an problemsiz açıyor.

3- Android işletim sistemi:

Basit web işlerinizi yapacaksanız uygun, ama bir tablet PC performansı beklemeyin derim.
    Ayrıca ben bir türlü harici HDD yi yüklemeler için kullanamadım. ( Bahsettiğim file managerde HDDyi görmesi değil, direk işletim siteminin HDDsi olarak kullanmak)
    Sadece SD kart için destek veriyor gibi androidte.

Dark mini klavye ile denemeyi düşünüyorum. Sipariş vereceğim bu aralar. ( Onunda fiyatı 85-100 TL arasında)

İşin özeti cihazın bana maliyeti 249+70+40= 359 TL oldu. Klavye alırsam yaklaşık 450 TL'ye mal olacak.
    Fiyatına göre cihazın yaptığı işler çok iyi, eminim daha çözülecek pek çok yanı vardır.

Ben aldığıma pişman olmadım, fakat bir konuda sitemimi dile getirmeden edemeyeceğim.
    İlk iki problemi satıcıya ilettiğim halde halen cevap alamadım. ELimden bir şey gelmez bile cevaptı benim için.
    Tamamen burada yazanlar ve daha önce yaşadığım deneyimler ile deneme yanılma metodu ile çözdüm.
    Bunları yazarken de amacım bu problemleri yaşayanlar varsa bir nebze yardımcı olabilmek.

Cihaz evinizdeki ses sistemi yada DVD Player gibi bitmiş, hazır, tak çalıştır bir cihaz değil.
    Sağlıklı kullanabilmek için meraklı olmanız, forumları araştırmanız, uğraşmanız gerekiyor.

Tüm bunları yaparım diyorsanız, bu fiyata bulabileceğiniz iyi bir cihaz almış olursunuz.
    Uğraşamam diyorsanız bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closedgg -- 12 Mart 2012; 15:07:42 >

• tekrardan satış olacakmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.