Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı güncelliyorum da yarım saat oldu hala uptade yapıyor normal mi sizce?
  • az önce bir özellik daha keşfettim (YAMj ,oversight benzeri film afişleme arayüzü) bir önceki yazılımda yoktu yada fark etmedim, son çıkan xEgreat-III-R6S-2.0.1.8-by-CSv1.7RC1-DMD-XLCZv4.0Beta yazılımı kurunca,cihazın aldığı ip adresini browser a yazdım,burada SRGJ jukebox u farkettim

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player)

ayarları yukardaki gibi yaparsanız ve hdd de bulunan filmleriniz orjinal adında yer alıyorsa ("Avatar 2010" gibi - "Avatar_3D_720p_ac3_dual.mkv" gibi değil) film afişlerini ve bilgilerini filmin olduğu klasöre indiriyor

ayarları yaptıktan sonra Generate e tıklayın ve bekleyin,hdd deki filmleri tarayacak ve filmin sheetlerini indirmeye başlayacak

kontrol ettiğimde bende bulunan %90-95 filmin sheetlerini indirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 16:03:02 >

• Bu özellik, R6A-II için yapılmış CS_DMD modlu son yazılımda da var.. Hdd'te ki bazı filmlerin isimlerini orjinal hale getireyim deneyeceğim..
    Açıklama için Teşekkürler @Konsol-Games üstad
  • Arkadaşlar, en önemli ve merak edilen deneme 3d bluray iso'dur herhalde
    DENENDİ
    Elimdeki materyaller
    1)55inç lw 570s LED TV
    2)1 TB Seagate 3.0 sürüm hard disc
    3)1.4 en baba hdmi kablo
    4)38,5 gb çizmeli kedi 3d bluray iso

SONUÇ
    1)Orjinal alt yazıda takılma yok ama harici altyazı devreye girdiğinde hafif görüntü ile ilgili takılma oluşüyor.Seste çik çik oluyor.Özellikle
    hareketli sahnelerde çok sıkıntı yaşanıyor.Film boyunca en az 15 kere bu tarz takılmalar oluştu.
    2)Harici alt yazıda çoğu sahnede gölgelenme yapıyor.20 fontta çok rahatsız etmiyor.Orjinalde problem yok.
    3)Görüntüye bayıldım.Bir zamanlar Vcd'den dvd'ye geçiş ne ise şimdide yaşadığım hissiyat aynısı.
    4)Mkv'lerde fark ise daha önce wd hd live kullanıyordum.Rahatlıkla söyleyebilirim egreat 2 gömlek üstünde.

YORUM

Yeni yazılımlarla harici altyazı sorunu çözülürse beklentilerin çok üstüne çıkar.
    Yarında Hugo'nun denemesini yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

Sadece sinemalarda değil üstelik diğer kanallaradagiriyorum bazılarını hiç açmıyor,bazılarındada film başlıyor yazıp kalıyor öyle.

sinema
    sinema türk
    sinema salon 1-6

bunların hiçbiri şu an çalışmıyor zaten (dün gece çalışıyordu,sanırım bir tür engelleme koyulmuş olabilir)

bunların haricinde çalışmayan kanal varsa söyleyin bir bakayım

not : sinemalar hariç diğer bazı kanallar bazen açılmıyor tekrar girince açılıyor,ayrıca radyolarda çalışmıyor zanetmeyin birazgeç geliyor ses

Alıntıları Göster
    alt yazı ayarlarını her seferde ayarlamak gerekiyor, video çıkış ayarlarıda öyle 1080i 60hz yapıyorum filmden çıkınca herşey eski haline geliyor, sonra tekrar altyazı ve video ayarı yapmak zorunda kalıyorum, sizde de öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

alt yazı ayarlarını her seferde ayarlamak gerekiyor, video çıkış ayarlarıda öyle 1080i 60hz yapıyorum filmden çıkınca herşey eski haline geliyor, sonra tekrar altyazı ve video ayarı yapmak zorunda kalıyorum, sizde de öylemi

film harici altyazıya sahipse direk harici altyazı ile açılıyor,altyazı mkv nin içinde gömülü ise evet seçmek gerekiyor

onun haricinde font büyüklüğünü ve rengini menüden ayarlarsanız o şekilde açılıyor

eksik yönü ise gömülü altyazılar ve çoklu sesli filmler için film başlangıcında türkçe ses ve türkçe altyazı ile başlasın seçimi yok (diğer diller var) bunun eklenmesi gerekiyor

ayrıca BD menüsünde auto detect encoding var ama bu seçenek genel mkv vs. filmler içinde eklenmeli,mkv içindeki altyazılar genelde utf-8 formatında,ayarlarda türkçe seçili iken karakterlerin bazıları bozuk çıkıyor utf-8 seçmek gerekiyor

optik çıkışın ayar seçeneklerine de auto yada aac decoding vs eklenmeli,bazı ses biçimlerinde çıkış RAW ayarlıysa avr den ses gelmiyor,LPCM seçmek gerekiyor

cihaz daha yeni yakın zamanda bunlar eklenir sanıyorum

@popcornhour , üretici ile irtibatınız varsa yukarıda bahsettiklerimi iletin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 10:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gersayin

Arkadaşlar, en önemli ve merak edilen deneme 3d bluray iso'dur herhalde
    DENENDİ
    Elimdeki materyaller
    1)55inç lw 570s LED TV
    2)1 TB Seagate 3.0 sürüm hard disc
    3)1.4 en baba hdmi kablo
    4)38,5 gb çizmeli kedi 3d bluray iso

SONUÇ
    1)Orjinal alt yazıda takılma yok ama harici altyazı devreye girdiğinde hafif görüntü ile ilgili takılma oluşüyor.Seste çik çik oluyor.Özellikle
    hareketli sahnelerde çok sıkıntı yaşanıyor.Film boyunca en az 15 kere bu tarz takılmalar oluştu.
    2)Harici alt yazıda çoğu sahnede gölgelenme yapıyor.20 fontta çok rahatsız etmiyor.Orjinalde problem yok.
    3)Görüntüye bayıldım.Bir zamanlar Vcd'den dvd'ye geçiş ne ise şimdide yaşadığım hissiyat aynısı.
    4)Mkv'lerde fark ise daha önce wd hd live kullanıyordum.Rahatlıkla söyleyebilirim egreat 2 gömlek üstünde.

YORUM

Yeni yazılımlarla harici altyazı sorunu çözülürse beklentilerin çok üstüne çıkar.
    Yarında Hugo'nun denemesini yapacağım.

BD iso filmlerde takılmayı şu şekilde yaşadım, harici altyazı varken ileri geri sarma yaparsanız yapıyor bunu,filmi açıp ileri geri sarma yapmazsam takılmadan oynuyor,avatar 3D.iso,48GB,bitrate 40mbps filmde denedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

film harici altyazıya sahipse direk harici altyazı ile açılıyor,altyazı mkv nin içinde gömülü ise evet seçmek gerekiyor

onun haricinde font büyüklüğünü ve rengini menüden ayarlarsanız o şekilde açılıyor

eksik yönü ise gömülü altyazılar ve çoklu sesli filmler için film başlangıcında türkçe ses ve türkçe altyazı ile başlasın seçimi yok (diğer diller var) bunun eklenmesi gerekiyor

ayrıca BD menüsünde auto detect encoding var ama bu seçenek genel mkv vs. filmler içinde eklenmeli,mkv içindeki altyazılar genelde utf-8 formatında,ayarlarda türkçe seçili iken karakterlerin bazıları bozuk çıkıyor utf-8 seçmek gerekiyor

optik çıkışın ayar seçeneklerine de auto yada aac decoding vs eklenmeli,bazı ses biçimlerinde çıkış RAW ayarlıysa avr den ses gelmiyor,LPCM seçmek gerekiyor

cihaz daha yeni yakın zamanda bunlar eklenir sanıyorum

@popcornhour , üretici ile irtibatınız varsa yukarıda bahsettiklerimi iletin lütfen

Bu konu üstüne tez hazırlıyorsun galiba valla ne sorsak sen cevaplıyorsun konu üstüne uzmanlaşmışın :

• quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

Bu konu üstüne tez hazırlıyorsun galiba valla ne sorsak sen cevaplıyorsun konu üstüne uzmanlaşmışın :

yokyav ne uzmanlığı,aldığımız cihazı en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz okul çağlarında kızların bacaklarına lastikle mandalin kabuğu atmak yerine derslere bu kadar kafa patlatsaydık keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 12:04:20 >

• quote:

yokyav ne uzmanlığı,aldığımız cihazı en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz okul çağlarında kızların bacaklarına lastikle mandalin kabuğu atmak yerine derslere bu kadar kafa patlatsaydık keşke

• USB 3.0 harddiskimi her takisimda cihaz kendini kapatip aciyor, basina boyle bir sey gelen var mi?
  • Yerli kanallarına uğraşmak yerine adult hizmetlerini çözmeye ağırlık verilse daha iyi olur. Saçma sapan muhteşem yüzyıl, fatmagülün suçu gibi tırışka dizileri mi takip etçem, İnternetten indirilen mis gibi yabancı yapıtlar varken.
  • Arkadaslar,

Bluray ISO'lardan istemedigimiz ses dosyalarini ya da altyazilarini cikarip yeniden iso yapmayi bilen var mi aranizda?
  • @konsol-games hocam sizin yüklediğiniz türk kanallarını veren scripti anlattıgınız şekilde update ettiğim zaman hd4all menüsüne giremiyorum cihazda.ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babelfishh

@konsol-games hocam sizin yüklediğiniz türk kanallarını veren scripti anlattıgınız şekilde update ettiğim zaman hd4all menüsüne giremiyorum cihazda.ne yapmam lazım?

giremiyorum derken ? basıyorsunuz ölece kalıyormu ? cihazı tekrar kapatıp açtınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 13:44:22 >
  • quote:

quote:

@konsol-games hocam sizin yüklediğiniz türk kanallarını veren scripti anlattıgınız şekilde update ettiğim zaman hd4all menüsüne giremiyorum cihazda.ne yapmam lazım?

giremiyorum derken ? basıyorsunuz ölece kalıyormu ? cihazı tekrar kapatıp açtınız mı ?

Aynen öyle.İms menüsündeki system tools a da giremiyorum.Basıyorum öylece kalıyor.Açıp kapadım fakat değişen bişey yok.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.İms menüsündeki system tools a da giremiyorum.Basıyorum öylece kalıyor.Açıp kapadım fakat değişen bişey yok.

custom CS yazılımı tekrar yükleyin,sonra scripti yüklemeden önce bir kontrol edin çalışıyormu,sonra scripti yükleyin,bu arada net bağlantısı varmı cihazda

bizzat 5 adet r6s cihaza daha yükledim sorun olmadı şimdiye kadar,forumdan da 3-4 arkadaş yükledi onlardada sorun olmadı

• Tekrar yükledim CS yazılımı sizin scripti yüklemeden hd4all menüsü acılıyor izleyebiliyorum.İnternet bağlantısı da var cihazda. Ama script den sonra basıyorum öyle kalıyor dediğim gibi.
  • Cihazı yeni teslim aldım , tek kelime .

MUHTEŞEM
  • quote:

Tekrar yükledim CS yazılımı sizin scripti yüklemeden hd4all menüsü acılıyor izleyebiliyorum.İnternet bağlantısı da var cihazda. Ama script den sonra basıyorum öyle kalıyor dediğim gibi.

şimdi scripti yükleyip deneyin

az önce yeni gelen başka bir cihaza cs yazılım yükledim hd4all menüsüne girmedi,yazılımı tekrar yükledim çalıştı,scriptle ilgisi yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 10 Mart 2012; 14:23:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.