Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oeste

Altyazı olayını yukarıda bahsedilen yönteme göre denedim yine olmadı. Böyle saçma sapan bir alet olduğunu bilsem en baştan almazdım 4 filmde de durum aynı. Acaba sorun divxplanet mi ? İnen dosyalar not defteri şeklinde.

Bakın muhtemelen siz daha önce altyazı dosyasını notepad ile açtınız ve sürekli böyle açın dediniz.

Sorununuzun tam çözümü şudur.

İndirdiğiniz altyazı dosyayını filmin yanına atın. Filmin adı AAABBB.mkv olsun. altyazının adı da KKKHHH.srt olsun ( sizde bunun notepad dosyası olarak görülecek )

KKKHHH dosyasının ismini değiştirin ve AAABBB.srt yazın. Buradaki önemli ayrıntı sonundaki .srt dir. Şu hatayı da yapıyor olabilirsiniz; filmin ismini aynen kopyalayıp sonuna srt de yazmış olabilirrsiniz Yani AAABBB.mkv.srt. Bunu da yapmayın.

Noktadan sonraki kısım dosya uzantısıdır. Sadece filmin ismi ve .srt olsun.

Daha ne kadar açıklayıcı yazılır bilmiyorum.

• @ReJim
    Anlatımın için sağol altyazıyı gösteriyor ama bu kadar uğraş olması yine sıkıcı direkt altyazıyı isim değiştirmeden bilgisayardaki gibi gösterse daha hoş olurdu.Acaba diğer medya playerlardaki altyazı olayı da egreat gibi mi ?
  • quote:

@ReJim
    Anlatımın için sağol altyazıyı gösteriyor ama bu kadar uğraş olması yine sıkıcı direkt altyazıyı isim değiştirmeden bilgisayardaki gibi gösterse daha hoş olurdu.Acaba diğer medya playerlardaki altyazı olayı da egreat gibi mi ?

diğerlerini bilmem ama wd gen 2'deki durum da aynı...ben hep aynı şeyi yapıyorum artık....filmin ismini kopyalayıp altyazıya yapıştırıyorum. sondaki .mkv haricinde birebir aynı olduğu için hiç sorunsuz oynuyor altyazılar....
  • bilgisayarım-düzenle-klasör ve arama seçenekleri-görünüm kısmını açın ve '''bilinen dosya türleri için uzantıları gizle''' kutucuğunu işaretleyin.

böylece .mkv, .srt. xls ... vs gibi uzantıları görmezsiniz. sadece adı kopyalayıp yapıştırmanız yeterli olacaktır...
  • güzel paylaşımlar takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

bilgisayarım-düzenle-klasör ve arama seçenekleri-görünüm kısmını açın ve '''bilinen dosya türleri için uzantıları gizle''' kutucuğunu işaretleyin.

böylece .mkv, .srt. xls ... vs gibi uzantıları görmezsiniz. sadece adı kopyalayıp yapıştırmanız yeterli olacaktır...

Teşekkürler...
  • Arkadaslar,

Bu cihazla 3D Bluray/ISO izlemis olan arkadaslar HDMI 1.4 kablo tavsiyesinde bulunabilirler mi?
  • CS Modlu 7 Mart Tarihli Yeni Yazılım :

http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Arkadaslar,

Bu cihazla 3D Bluray/ISO izlemis olan arkadaslar HDMI 1.4 kablo tavsiyesinde bulunabilirler mi?

Slink
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

CS Modlu 7 Mart Tarihli Yeni Yazılım :

Himedia uyuyor mu acep, orada ne yazılım var, ne de topikte hareket..
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

CS Modlu 7 Mart Tarihli Yeni Yazılım :

Neler var yeni bu yazılımda popcornhour hocam...
  • yeni yazılımda benim gördüğüm sadece internet içeriği çoğalmış,yazılımı geliştiren kendi ülkesinin kanallarını vs. eklemiş ims servislerden update yaparsanız içerik yine eski yazılımdakine dönüyor,scripti update ettiği serverı henüz güncellememiş

bu arkadaş kadar bilgim olsa ses çıkış ayarlarına ve genel ana ayarlara biraz daha önem verirdim ,misal optik çıkıştan ses türüne göre iletim seçenekleri gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 8 Mart 2012; 17:49:11 >
  • quote:

Altyazı olayını yukarıda bahsedilen yönteme göre denedim yine olmadı. Böyle saçma sapan bir alet olduğunu bilsem en baştan almazdım 4 filmde de durum aynı. Acaba sorun divxplanet mi ? İnen dosyalar not defteri şeklinde.

Ben de not defteri şeklinde gelmesini anlamadım. TXT uzantılı diyorsanız, yıllardır oradan altyazı indiririm daha hiç o formatta gelmedi. %80 srt gelir ya da sub gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

araştırdım ve buldum verdiğin kanalların mms adreslerini

scripti güncelledim ve ilk mesaja upload ettim

@Konsol-Games hocam dediklerinizi yaptım,öncelikle tekrar emeğinize sağlık,kanallar çıktı ama yerli hd kanallar yok mu yada ben mi bulamadım.Birde sinema kanallarını açıyor,film başlıyor falan yazıp kanal listesine geri dönüyor.Sorun nedir sizce.

• Kimse sormamış, şu xxx kanallarının sadece en başta olan 4 kanalını izlenebiliyor. Peki diğer xxx hizmeti sunan uygulamalara hangi dns numaralarını yazarak giriyorsunuz ?
  • quote:

Kimse sormamış, şu xxx kanallarının sadece en başta olan 4 kanalını izlenebiliyor. Peki diğer xxx hizmeti sunan uygulamalara hangi dns numaralarını yazarak giriyorsunuz ?

Valla çıkanlar bize yetiyo hocam
    Ben 8.8.8.8 kullanıyorum,bazılarını açıyor içi boş,bazılarında liste var dosyayı oynatamıyor diyo.Ama kaçı açık kaçı değil saymadım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

araştırdım ve buldum verdiğin kanalların mms adreslerini

scripti güncelledim ve ilk mesaja upload ettim

@Konsol-Games hocam dediklerinizi yaptım,öncelikle tekrar emeğinize sağlık,kanallar çıktı ama yerli hd kanallar yok mu yada ben mi bulamadım.Birde sinema kanallarını açıyor,film başlıyor falan yazıp kanal listesine geri dönüyor.Sorun nedir sizce.

olan kanallar bunlar,scripte olmayan bilgiğiniz güncel mms tv adresleri varsa yazın ekleyelebiliriz
    sinema kanalları dün gece çalışıyordu bugün dediğiniz şekilde oluyor,çözemedim henüz

• Sadece sinemalarda değil üstelik diğer kanallaradagiriyorum bazılarını hiç açmıyor,bazılarındada film başlıyor yazıp kalıyor öyle.
  • quote:

quote:

Kimse sormamış, şu xxx kanallarının sadece en başta olan 4 kanalını izlenebiliyor. Peki diğer xxx hizmeti sunan uygulamalara hangi dns numaralarını yazarak giriyorsunuz ?

Valla çıkanlar bize yetiyo hocam
    Ben 8.8.8.8 kullanıyorum,bazılarını açıyor içi boş,bazılarında liste var dosyayı oynatamıyor diyo.Ama kaçı açık kaçı değil saymadım açıkçası.

Açıkçası çok ilgilenmiyorum xxx kanallarıyla ama hepsinin hazır çalışır olduğunu bilmek hoş bir duygu olurdu. Umarım süper hızlı bir dns bulurum.

• quote:

Sadece sinemalarda değil üstelik diğer kanallaradagiriyorum bazılarını hiç açmıyor,bazılarındada film başlıyor yazıp kalıyor öyle.

sinema
    sinema türk
    sinema salon 1-6

bunların hiçbiri şu an çalışmıyor zaten (dün gece çalışıyordu,sanırım bir tür engelleme koyulmuş olabilir)

bunların haricinde çalışmayan kanal varsa söyleyin bir bakayım

not : sinemalar hariç diğer bazı kanallar bazen açılmıyor tekrar girince açılıyor,ayrıca radyolarda çalışmıyor zanetmeyin birazgeç geliyor ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 8 Mart 2012; 20:24:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.