Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sawyer77

arkadaşlar normal 3d mkv ile 3d bd50 iso 3d filmaçdım galaksinin kopruyucuları ne görüntü nede 3dsinde bir fark yok aynı size sorum 3d mkv ile 3d iso arasında fark varmıdır ben göremedim o farklı yardımcı olurmusunuz?

soruma cevap verecek yokmu?
  • mkv'ler arasında fark var. mesela 4-5gb lık bir mkv ile 20-30gblık remux mkvler aynı değiller.
    aldığınız filmin iso imaj büyüklüğü ile mkv dosya büyüklüğü birbirine yakın ise fark görememeniz doğal.
    fakat iyi riplenmiş nispeten küçük boyutlu mkvler de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

mkv'ler arasında fark var. mesela 4-5gb lık bir mkv ile 20-30gblık remux mkvler aynı değiller.
    aldığınız filmin iso imaj büyüklüğü ile mkv dosya büyüklüğü birbirine yakın ise fark görememeniz doğal.
    fakat iyi riplenmiş nispeten küçük boyutlu mkvler de olabilir.

dünya savaşı z 3d bluray disc 40 gb world war z 10 gb mkv arasında ne görüntü farkı nede 3d farkı var aynı galaksinin koruyucuları bluray disc 3d 47 gb galaksinin koruyucuları 15 gb mkv arasında yıne görüntü ve 3d farkı hiç yok iki filmde aynı bende bd 3d ham bluray isolar ile mkv arasında hiçbir fark göremedim
  • sawyer77 S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Bu aynı zamanda ripleyene ve rip programına da bağlıdır.

Mesela ben 720p riplenmiş, dts veya ac3(dolby, 5.1) ses formatı olan, 4-5 gblık mkv tercih ediyorum. Bazen meraktan beğendiklerimin remuxlerini indirip seyrettim, aman aman bir fark göremedim.
    Sonuç olarak;
    İyi riplenmiş 10gb bir mkv ile(hatta daha küçük boyutlarda da olabilir) 30-40 gblık bir iso veya remux mkv arasındaki farkı, gözümüzle anlayamayız.
    Belki çok büyük ekranlarda (60"-70") fark görülebilir.
  • Büyük ekranlarda çözünürlük bariz belli oluyor arkadaşlar. İyi riplenmemiş 1080p filmlerde bile karelenmeler oldukça belli olabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar normal bd25 ile bd50 arasındaki fark nedir 2d filmler için soruyorum?
  • Bd25 25gb veri alabilen disklerdir. İçine sıkıştırılmış yani kalitesi düşürülmüş bluray fimleri yazarlar. Bd50 ise 50 gb veri alabilen diskler. Orjinal bluray filmler bu disklere yazılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

http://ul.to/o4997cs5 bu linteki yazılımı kurup deneyebilirsin.

bende r6s plus var.üstünde orjinal yazılım vardı.şu yazılımı yükleyip bir deniyim dedim,açılmadı.bir sürü farklı modlu yazılım denedim hiçbirinde açılmıyor.egreat yazıp kalıyor.
    elinde orjinal yazılımı olan varmı ?durduk yere uçurduk cihazı
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    http://www.mediafire.com/folder/s2ke8f9r8ysc0/#7zo5edl4zm888

Buradan istediğin yazılımı çekebilirsin. En son çıkan orj sürüm bu:http://www.mediafire.com/download/2v83zbuyvtrmqn7/Egreat_R6S_3.0.5.5_100M_20131009.zip

Bu yazılımı kullanıyorum ben de. Bast Castleın bir sürümünü kurmuştum ve mavi ekranda takılıp kalıyordu. Başka bast castle kurdum ama bu sefer de pek beğenmedim. DMD sürümlerinde de bazı sorunlar yaşadım altyazıda bazı harfler gözükmüyordu mesela. Gene orj son sürümü kurdum. Bunun da ufak bir sıkıntısı var gerçi ve çok önemli değil bence. Altyazıda sadece 2. satırı başta göstermiyor. Ondan sonra ki satırlarda ve ilk satırda sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

http://www.mediafire.com/folder/s2ke8f9r8ysc0/#7zo5edl4zm888

Buradan istediğin yazılımı çekebilirsin. En son çıkan orj sürüm bu:http://www.mediafire.com/download/2v83zbuyvtrmqn7/Egreat_R6S_3.0.5.5_100M_20131009.zip

Bu yazılımı kullanıyorum ben de. Bast Castleın bir sürümünü kurmuştum ve mavi ekranda takılıp kalıyordu. Başka bast castle kurdum ama bu sefer de pek beğenmedim. DMD sürümlerinde de bazı sorunlar yaşadım altyazıda bazı harfler gözükmüyordu mesela. Gene orj son sürümü kurdum. Bunun da ufak bir sıkıntısı var gerçi ve çok önemli değil bence. Altyazıda sadece 2. satırı başta göstermiyor. Ondan sonra ki satırlarda ve ilk satırda sorun yok.

dostum çok teşekkürler.orjinal bütün sürümleri (3.0.5.5 , 3.0.5.3 ve daha eski) denedim ama nafile açılmıyor cihaz.egreat yazısında kalıyor.
    modlu yazılımlarında hepsini denedim nafile,açılmıyor.üzerinde orijinal 3.0.5.5 yazılımı vardı.gene orijinal 3.0.5.5 yazılımı kürdanla kuruyorum ama açılmıyor.ne oldu cihaza anlamadım.
    ilk defa yazılım yükliyim dedim cihaz elimde patladı.nerden arkadaşın verdiği bast castle yazılımını yüklemeye kalktımki sanki.

• Rica ederim ama işinize yaramamasına üzüldüm. Acaba sizin ürün orj olmayan R6S mi? Önce ki sayfalarda karşılaştırması vardı. Orjse ve sancak bilgisayardan aldıysanız benim gibi adamlara yollayın en iyisi.

@abyss_ati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 4 Ocak 2015; 23:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Rica ederim ama işinize yaramamasına üzüldüm. Acaba sizin ürün orj olmayan R6S mi? Önce ki sayfalarda karşılaştırması vardı. Orjse ve sancak bilgisayardan aldıysanız benim gibi adamlara yollayın en iyisi.

@abyss_ati

sancak bilgisayardan alınma,orj yani.inan en az 10 tane farklı yazılım denedim hiç birinde açılmadı.sadece bir tek yazılımda açıldı oda
    http://www.mediafire.com/download/9v67x8ho7kobdks/xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ.rar
    bu yazılımdada sıkıntı filim izlerken reset atıyor.hiç bişey anlamadım bu cihazdan ben.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Valla sorunun neden olduğunu anlayamadım ne yazık ki. Daha önce benim ürün de hiç açılmama meydana gelmişti ve Sancak bilgisayara yollayıp tamir ettirmiştim. En iyisi gene onlara yollamak.
  • arkadaşlar 2 sorum olacak

1. bd50 ile mkv arasındaki GÖRÜNTÜ FARKI nedir 2d filmler için soruyorum 3d filmler ile karıştırmayın sorumu boyut farkınıda sormuyorum.

2- egreat rs6 cihazımda alt yazılarda ğ harfi gözkümüyor kodlamada türkçeyi seçtiğim halde nasıl düzeltebilirim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawyer77 -- 6 Ocak 2015; 11:00:33 >
  • Egreat Egreat R4B Media Player cihazı nasıl 120 tl edermi sıfırı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar 2 sorum olacak

1. bd50 ile mkv arasındaki GÖRÜNTÜ FARKI nedir 2d filmler için soruyorum 3d filmler ile karıştırmayın sorumu boyut farkınıda sormuyorum.

2- egreat rs6 cihazımda alt yazılarda ğ harfi gözkümüyor kodlamada türkçeyi seçtiğim halde nasıl düzeltebilirim saygılar

BD50 ham blurayin birebir kopyası olması lazım. Haliyle de en iyi görüntü için bunu tercih edin. MKV bir dosya biçimidir ve çoğu riplenen filmler bunu kullanır. (mp4 vs de var) Genelde de orj bluraylerden riplenir. Haliyle de görüntü kaybı az da olsa var. Açıkçası 4 gblık 720p ripler bana yetiyor 42" tvimde. Daha büyük tvlerde ise kalite farkı artıyormuş ama BD50 film denemediğim için bilemeyeceğim. Sizin için yeterliyse düşük boyutlu filmler 50 gblıklarla uğraşmayın bence.

2. soruna gelirse o sorun bende de yaptı. Yukarda yazmıştım DMD sürümü firmwarede oldu ve tekrar orj 3.0.5.5 sürümüne dönmek zorunda kaldım. Bu sürümde de çok küçük bir problem var. İlk altyazı gözüküyor ama 2. satırı gözükmüyor. 3.'den itibaren full bütün altyazıları ğ,ı,i vs düzgün şekilde gözüküyor. Kısacası firmwareinizi değiştirin.

• quote:

arkadaşlar 2 sorum olacak

harici altyazı dosyasıni pc de açıp farklı kaydet deyip alt köşede ki kodlamayı ANSI'dan UFT-8 yaparsanız sorun kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bast castle linkini veren arkadaşlar virüslü dosya bu kontrol eden yok mu?
  • RS6 cihaz aldım üstünde orjinal 3.0.5 miydi yazılım var. Stabil kullandığınız bir yazılım linki atabilir misiniz?
  • Merhaba, egreat r6s veya r160s modellerinden avr üzerinden true-hd sesleri alabilen varmı? DTS-HD seslerde sorun olmazken True-hd sesleri alamıyorum avr ekranında PCM yazıyor...
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.