Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sevgili arkadasşım ben R200s modeline geçtim söylediğin özelliklere sahip R6S cihazım boşa çıktı,cihazı anlatmaya gerek yok sorunsuz çalışıyor 3d 5+1 amfi gibi eger HDMI dan bağlanırsa 7+1 amfiyle bile çelışır.Sitede 160-180 arası satıyorlar 140 a verebilrim iyi günler adresim gurseltanriverdi@gmail.com
  • egreat r6s plus cihazıma Bast Castle yazılımlarını yüklediğimde görüntü birkaç saniyede bir gidip geliyor diğer yazılımlarda sorun yok sebebi nedir nasıl düzelir..
  • sdizdar selam,
    http://ul.to/o4997cs5 bu linkte ki bastcastle versiyonunu denermisin.
  • arkadaşlar r6s aldım ikinci el fakat her filmde iso bluray disclerde dahil ne yaptıysam sagda ve solda sıyah bantlar cıkıyor ve kaybolmuyor tmama ustte ve altta fılme gore oluyor o nroaml ama sagda ve solda cıkması kocaman tvde kare içinde izliyorum filmi ama aynı filmleri direk usp ile tvde yakıcna sag ve soldaki sıyah bantlarcıkmıyor cıhazdaki her türlü görüntü ayarını denedım hepsinde sagda ve solda siyah bant cıkıyor nasıl kurtualcagım bu görüntünün sagında ve solundaki sıyah bant olayından
  • arkadaşlar benim cihazım 3d iso filmleri menülü oynatmıyor ne yapmalıyım?
  • Cihazın video settings ayarlarından kontrollerini yapmalısın. Orada ki ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.

Bu cihaz 3d.iso ları menülü oynatmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Cihazın video settings ayarlarından kontrollerini yapmalısın. Orada ki ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.

Bu cihaz 3d.iso ları menülü oynatmıyor maalesef.

menulu oynatmadıgı zaman 3d kaybı oluyormu yazılım falan attırıp menulu oynattırabilirmiyiz?
  • Hayır hiç bir kayıp olmuyor. Yazılımla çözülmüyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de cihazımı geçen sene almıştım. 7 aydır yurtdışında olduğumdan kullanmıyordum. Geri dönünce film izlemek için dosyayı açtığımda bir süre sonra film donup kalıyor. Bir kaç dizide de aynı sorunu yaşadım. Cihaza herhangi bir kurulum kurmadım. Orjinal yazılımı ne ise o duruyor. Acaba neden kaynaklanır bu sorun?
  • http://ul.to/o4997cs5 bu linteki yazılımı kurup deneyebilirsin.
  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sorunum taşınabilir bellekten kaynaklanıyormuş. Taşınabilir harddiskte sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

http://ul.to/o4997cs5 bu linteki yazılımı kurup deneyebilirsin.

Bu yazılımları nasıl kurabiliyoruz?
  • İlk olarak bir ataç bulman gerekiyor. Ya da o incelikte bir toka.
    Cihazın sol tarafında ataç veya tokanın girebileceği bir alan var.

1. Cihazı kapalı duruma getiriyoruz.
    2. Atacı cihazın solunda bulunan alanın içinde basılı tutuyoruz.
    3. Hemen arkasından kumandanın power düğmesine basılı tutuyoruz taki cihaz açılıp update ekranı gelene kadar.

Ondan sonrasını kendisi yapıyor zaten. Update işlemi başarıyla yapıldı mesajını alana kadar cihazı kapatmayın.
    Cihaz kendisini yeniden başlatacaktır. Başlamazsa kendiniz yeniden başlatabilirsiniz.
    Çok uzun zamandır update yapmıyorum o yüzden eksik hatırlıyor olabilirim.
    Forum içersinde daha önce anlatılmıştı. Olmazsa bir araştırıp öyle kurulum yapın isterseniz.
  • Kürdan da iş görür.
  • Aynı zamanda yöntemin adıdır da...
    Kürdan yöntemi.
  • arkadaşlar
    yeni android cihazlardan memnun kalmadım bu cihazı alsam bluray iso ları sorunsuz oynatırmı

görüntü kalitesi nasıl tavsiye edermisiniz birde 2. eli nekadar eder cihazın
  • Hayyy çok yaşayasınız arkadaşlar. İş yoğundu aklıma gelmedi yöntemin adı :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar normal 3d mkv ile 3d bd50 iso 3d filmaçdım galaksinin kopruyucuları ne görüntü nede 3dsinde bir fark yok aynı size sorum 3d mkv ile 3d iso arasında fark varmıdır ben göremedim o farklı yardımcı olurmusunuz?
  • Açılış hızlarınız nasıl arkadaşlar?
    Benimki 30-40 saniyeyi buluyor. Açılış süresi 30-40 saniye normalmidir?
    Üzerine herhangibir yazılım yüklemedim satıcıdan aldığım gibi.
  • Bazı cfw ler var. Süreler 30-40 sn. biraz daha aşağısında.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.