Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basitadam

Selamlar,

Dun AURON EGREAT R6S-R6S PLUS 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V20.0 kurdum. Bir iki kapat-ac sonrasi sorunsuz calisti. sadece mkv oynatan biri olarak V19 ile bir fark goremedim.

R6SPLUS BOOTLOADER kullandim. Yuklerken ekrana hicbir sey gelmedi. Bir goz kirpti oyle kaldi

Hormetler

Seagate USB 3.0 yine 3.0 portuna takili iken player tarafindan taninmiyor

Hormetler
  • mrb arkadslar benm egreat r6s internet kablosnu görmüyor modemi deiştirmedn önce önceki moıdemde görüyordu kabloda modemde sorun yok sebebi ne olabir
  • Miralay25 kullanıcısına yanıt
    Kuranlardan yorum yapan olmadı hiç..
    Sattımı herkes cihazı yoksa?

Futuboxlar çalısıyormu?
    menü sadeleşmiş mi..
    neler eklendi neler çıkarıldı..yokmu açıklaması
  • Orjinal son Egreat yazılımının içine CEC desteğini ekleyebilen kişiye yazılımcı derim..
    Tema değişerek bu işler olmaz.

2 yazılımdan bir temiz yazılım yapamadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 19 Temmuz 2014; 23:00:13 >
  • ben v20 yi kurdum ancak eski versiyon bootloader kullandım çünkü yeni çıkan hiç bir şekilde kurulmuyor ayrıca pek bir değişiklik göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkpt -- 23 Temmuz 2014; 3:17:25 >
  • Yeni yazılım kurmanın bence hiçbir Avantajı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Egreat cihazına taktığım harici harddiskte 5 tane found000, found001, ... found004 adlı dosya oluştu. Found dosyalarının ne işe yaradığını bilen varmı? Bu dosyaları sileyim mi?

• Bildiğim kadarıyla onlar bozulan dosyalar. PC'de harici hdd elektrik kesintisinden sonra bende de öyle dosyalar oluşmuştu. Kontrol et kaybolan dosya var mı diye. Yoksa sil gitsin en azından ben öyle yapmıştım.
  • Bu cihazı kullanarak 3D Ready DLP-Link projeksiyonlardan 3 boyutlu görüntü almak mümkün müdür?
  • Bu cihaz ile Ezcool HD Box Full HD 1080p arasında kaldım.

Bu cihazı nereden alabilirim acaba ? Çakmaları var diye söylentiler var.
  • Bu egreat, mo service yada orjinal egreat r6s e,
    seyirturk kurmanın yolu yokmu?
  • ////// EDIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 21 Ağustos 2014; 17:03:27 >
  • mo service rus yazılımında olması gerek bildiğim kadarı ile rusça
    ama yinede denemek isterseniz bakarsınız.

yazılım linkini şuanda bulamadım ama youtube videosu aşağıda
    http://www.youtube.com/watch?v=WIG9G7eWQtU

2014 6.ay cs modlu xlive falan ekli gözüküyor ama mooservice konusunu bilmiyorum.
    test etmek istersen linki aşağıda
    http://download785.mediafire.com/hifz2dzrhxqg/9v67x8ho7kobdks/xEgreat-III-R6S-Pro-3.0.5.5-by-CSv2.8-DMD-xLiveCZ.rar

Bootloader linkide aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 21 Ağustos 2014; 17:03:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim bir sorunum var. Daha önce çok önemsememiştim ama gittikçe sinirime dokunmaya başladı.
    Bende 2. altyazılar çıkmıyor. Ne demek istiyorum? Şunu demek istiyorum.

https://store.donanimhaber.com/87/99/30/8799301d2c0f2dc6e07b486f2bbeadb7.png

İşte bu. Hangi filmi izlersem izleyeyim filmin ikinci altyazısı gözükmüyor. Diğerleri normal.

Var mı başka bu dertten muzdarip?

• Arkadaşlar,

Uzun süredir sorunsuzca kullandığım 3tb lık wd mybook harddiskim, UNSAFE EJECT STORAGE-USB
    Diye bir hata veriyor ve egreat harddiski artık görmüyor. Defalarca bilgisayara bağlayıp kontrol ettim, orda hiçbir sorun yok. Tüm dosyalar yerinde ve harddiskte hata yok diyor.. Böyle bir durumla karşılaşıp çözen oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basart

Arkadaşlar,

Uzun süredir sorunsuzca kullandığım 3tb lık wd mybook harddiskim, UNSAFE EJECT STORAGE-USB
    Diye bir hata veriyor ve egreat harddiski artık görmüyor. Defalarca bilgisayara bağlayıp kontrol ettim, orda hiçbir sorun yok. Tüm dosyalar yerinde ve harddiskte hata yok diyor.. Böyle bir durumla karşılaşıp çözen oldu mu?

sorun çözüldü...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar,

sorun çözüldü...

Nasil cozuldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

quote:

Arkadaşlar,

sorun çözüldü...

Nasil cozuldu?

Bu sorun index dosyalarının bozulmasından kaynaklanıyor.

Bozuk harddiski egreatten çıkarıp bilgisayara takın,

Dos sistemine geçin ( windows içinde komut dizinini çalıştırın)

Chkdsk H: /r yapın. (H: sizin bilgisarda başka bir harf olabilir)

Düzeltmeler gerçekleşene kadar bekleyin.

Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

quote:

Arkadaşlar,

sorun çözüldü...

Nasil cozuldu?

Bu sorun index dosyalarının bozulmasından kaynaklanıyor.

Bozuk harddiski egreatten çıkarıp bilgisayara takın,

Dos sistemine geçin ( windows içinde komut dizinini çalıştırın)

Chkdsk H: /r yapın. (H: sizin bilgisarda başka bir harf olabilir)

Düzeltmeler gerçekleşene kadar bekleyin.

Saygılar...

Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    Uzun süredir sorunsuz kullandığım cihazı, son bir kaç aydır sorunlar yüzünden kullanamıyorum.
    750 gb seagate hdd takıp kullanıyorum. Ancak çoğunlukla ya donuyor yada "hdd koruması" gibi uyarılar vererek filimden çıkıyor. Ya cihazı kapatıp açıyorum, yada filme girdiğimde aynı uyarılarla karşılaşıp filmi izleyemiyorum.
    Sorunun cözümü hakkında yardımcı olacak arkadaş var mı?
    En son versiyonu yükledim sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.