Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basart

quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Uzun süredir sorunsuzca kullandığım 3tb lık wd mybook harddiskim, UNSAFE EJECT STORAGE-USB
    Diye bir hata veriyor ve egreat harddiski artık görmüyor. Defalarca bilgisayara bağlayıp kontrol ettim, orda hiçbir sorun yok. Tüm dosyalar yerinde ve harddiskte hata yok diyor.. Böyle bir durumla karşılaşıp çözen oldu mu?

sorun çözüldü...

Nasil cozuldu?

Bu sorun index dosyalarının bozulmasından kaynaklanıyor.

Bozuk harddiski egreatten çıkarıp bilgisayara takın,

Dos sistemine geçin ( windows içinde komut dizinini çalıştırın)

Chkdsk H: /r yapın. (H: sizin bilgisarda başka bir harf olabilir)

Düzeltmeler gerçekleşene kadar bekleyin.

Saygılar...

Yaptım olmadı. Y USB kablo da tek başına sorunu çözmüyor. Ben de Y kablo kullanıp güç tarafını prizdeki telefon adaptöründen aldım. Şıkır şıkır oldu.
    Ama bunlarla uğraşmak can sıkıcı. Bir daha Egreat almam aldırmam.

• Arkadaşlar ben bir kaç sene önce r6s almıştım sancak bilgisayardan aldıktan sonra modlu yazılım atıp kullanmıştım ethernetle tv özelliğini birkaç gün kullandıktan sonra modem yerinin değişimiyle bugüne kadar tv özelliğini kullanmadım. Bugün uzun aradan sonra medya oynatıcısı özelliği yanında onu da kullanmak istedim ancak kullanmadım. Yeni Extreme pack yazılımları çıkmış ne yapmalıyım sizce? Ve nasıl bu yazılımı yükleyebilirim eski modlu yazılımın üstüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgakıran

quote:

Orijinalden alıntı: greenland

merhaba,

Ben makineden bilgisayarıma bağlı bir hdd'ye erişmek istiyorum. Bunun için file manager içerisinden network adımına giriyorum. Oradan workgroup diye bir sekme çıkıyor onu işaretliyorum. Bilgisayarın şifresini soruyor, onu giriyorum ve pc ye bağlı tüm hdd ler görünüyor. Bu hdd'lerden bir tanesini seçip tıkladığımda tekrardan bir network kullanıcı kodu ve şifre istiyor. ancak başka bir şifre yok bende. Bir üst menude girdiğim şifreyi kullanıyorum ancak logon failed mesajı veiyor. Bu adımı nasıl aşacağız. Sonuç olarak bu makineden ağdaki bir bilgisayara erişip oradaki film dosyasını oynatmak mümkün mü?

Teşekkürler

Aynı sorun bende de var.8 HDD bölümüm var, 4 tanesine sifre sormadan erişiebilirken (daha önce nasıl başardığımı bilmiyorum) daha önce paylaşıma açmadığım diğer bölümleri paylaşıma açtım şimdi kullanıcı adı ve şifre soruyor.Diğer şifra sorulmayan HDD bölümleri ile ayarları aynı yapmama rağmen hala şifre sormaya devam ediyor,Gues hesabını da etkinleştirdim,güvenlik duvarını da kaldırdım ne denesiydem şifre sormasını kaldıramadım ve hiç bir şifreyi de kabul etmiyor.Siz çözüm bulabildiniz mi?İşletim sistemim Win 7 ultimate.

bu ağ başlanırken logon fail olayını çözemedim bende ya ?

• Eskisi kadar film izlemediğim için kullanmadığım egreat r6s plus cihazımı satıyorum. sancak bilgisayardan geçen sene alımıştır. bir yıl daha garantisi devam ediyor. herhangi bir sorunu yoktur 180tl düşünüyorum.
  • EGreat r6s cihazım satılıktır..
    r6s plus modelidir..Sorunsuzdur..Tertemizdir..
    üstteki fiyat geçerlidir..Piyasayı baltalamayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 15 Eylül 2014; 20:55:59 >
  • Bende satıyorum. Cihaz plus model değildir. Fiyat 160TL önce banka havalesi sonra kargo yada istanbul içi elden teslim.
    Önündeki jelatini dahi duruyor. Kutusu duruyor. Kumandası hep steç film sarılı vaziyette kullanıldı, parmak izi yağ izi , yazı silinmesi yoktur.
  • Selamlar,
    Egreate bagli hdd ye ftp den dosya atiyorum ve izleyebiliyorum.Fakat nezaman cihazi kapatip aciyorum, dosyalar gitmis oluyor.

Egreat ustunden kopyalanan dosyalar restart da kayboluyor???neden acab???son auron rom yuklu...

Birde 2senesi gecti restart sorunu basladi, neyapilabilir? Tesekkurler

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-egreat-r6s-3d-full-hd-media-player-ip-tv-usb-iso-182962397/detay/

İlandaki cihazı aldım, satan kişi sancak bilgisayar'dan alındığını fatura ve garanti belgesinin mevcut olduğunu belirtti.

Sanırım bu sebeple klon çıkma şansı yoktur, aynı zamanda ürünün fotoğraflarına bakınca ve bir kusuru da yoksa iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. Satıcıya get açtırarak aldım, yani bir problem çıkarsa iade şansım da var. Cuma elimde olur diye tahmin ediyorum.

Benim için android önemli değil, zaten kullanmayacağım. MKV ve bluray iso performansı iyi olsun yeterli.

Sizce hangi fw'yi kullanmalıyım cihazda? Ve video izlemek için hangi playerı?

• Cihaz elime geçti ancak 2 TB Toshiba 2,5 HDD'mi görmedi bir türlü, iki usbden de denedim. Daha önce WD Live TV ve Asus Oplay cihazlarımda hiç böyle bir sorun olmamıştı taktığım gibi görüyordu.

Sizce son yazılımı atsam bir çözüm olur mu, yoksa cihazı iade edeceğim bugün. Bilgili arkadaşlardan acil yanıt bekliyorum.
  • arkadaşlar iso blurayları indirip sorunsuz izleyebiliyormuyuz ? herhangi bi sıkıntı var mı cihazda ?
  • Herkese merhaba. Egreat R6s cihazım için uzaktan kumanda arıyorum (cihazın kendi kumandası başka bir lokasyonda kaldı, çantama koymayı unuttum kumandasını :S). Cihazı kontrol edebileceğim başka bir yöntem var ise o da işimi görecektir. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun kalacağım. Teşekkürler şimdiden.
  • nament N kullanıcısına yanıt
    Logitech harmony.

Ben sorunsuz kullanıyorum.
  • arkadaşlar r200s cihazım update durumunda takıldı kaldı. kapayıp açtığımda hello yazısı direk update moduna geçiyor ekranda da wait for usb update yazıyor. çözüm ile ilgili önerilerinize ihtiyacım var. teşekkürler
  • quote:

Eskisi kadar film izlemediğim için kullanmadığım egreat r6s plus cihazımı satıyorum. sancak bilgisayardan geçen sene alımıştır. bir yıl daha garantisi devam ediyor. herhangi bir sorunu yoktur 180tl düşünüyorum.

Plus ile normal olanının arasında ne fark var...? Bu cihazı hiç tanımıyorum 3d iso oynatmak için en kullanisli,en kaliteli ürün bunu..?

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Eskisi kadar film izlemediğim için kullanmadığım egreat r6s plus cihazımı satıyorum. sancak bilgisayardan geçen sene alımıştır. bir yıl daha garantisi devam ediyor. herhangi bir sorunu yoktur 180tl düşünüyorum.

Plus ile normal olanının arasında ne fark var...? Bu cihazı hiç tanımıyorum 3d iso oynatmak için en kullanisli,en kaliteli ürün bunu..?

plus ile bunun arasında bildiğim kadarıyla kabaca plus da ekstra olarak wifi ve sata hdd girişi var.
    3d iso oynatmak için en kullanışlı en kaliteli ürün bu demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. diğer medya playerleri da deneyip görmek gerekiyor. ancak egreat r6s plus cihazın sorunsuzca 3d iso ları oynattığı bilinmekte. Düşünürseni cihaz hala satıştadır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

plus ile bunun arasında bildiğim kadarıyla kabaca plus da ekstra olarak wifi ve sata hdd girişi var.
    3d iso oynatmak için en kullanışlı en kaliteli ürün bu demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. diğer medya playerleri da deneyip görmek gerekiyor. ancak egreat r6s plus cihazın sorunsuzca 3d iso ları oynattığı bilinmekte. Düşünürseni cihaz hala satıştadır.

Kafam iyice karıştı bu konuda..ben 3d filmleri en kaliteli biçimde izlemek istiyorum.. 3d iso media player veya bluray player alman lazim dediler..media player alsam 3d iso filmi nereden bulacağım..indirmek için vaktim yok.iso olarak dolum yapan yerde bulamadım..orjinal bluray film alsam onlarda çok pahalı olacak..

• elimde hatırı sayılır sayıda kayıpsız 3d iso filmlerden oluşan bir arşiv var. half sbs filmler kalite olarak kenarından köşesinden geçemez bu filmlerin. ilgilenen olursa özel mesaj atsın.
  • Cizhaza bir şey oldu bir anda.

Daha önce usb 3.0'dan bağlı Toshiba 2,5" 2 TB hdd deki 1080p mkv videoları bazı ufak takılmalar dışında sorunsuz oynatıyordu.

Şimdi bir iki gündür ciddi ciddi takılma var. Video ya da hdd'de birşey yok Samsung 55H7000 1A USB girşinden çatır çatır oynatıyor.
  • Merhabalar yeni bir kulaklik aldim sony mdr-hw700ds diye dts hd dolby true hd gibi teknolojileri desteklemekte olan bir kulaklik ve tv 3D.Bana 3D iso oynatabilen ve dts hd gibi teknolojileri de destekleyen f/p urunu bir media player onerebilir misiniz? Egreat r6s isimi gorecek midir? Cok da para vermek istemiyorum benim icin 3D ve yuksek kalite sesi destekleyen harici harddisk destegi olan bir media player lazim sadece.uzaktan kumanda kalitesi vs gibi 2.planda olan seyler onemli degil benim icin
  • En ucuz yollu bulabileceğin 3D media player Egreat'tir. Daha ucuzları var mıdır araştırmak lazım. Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.