Egreat R6S almayı düşünüyorum. Ama bunu düşünmemdki en büyük özellik Android çalıştırabiliyor olmamız içerisinde. Gördüğüm kadarıyla forumda ürünü de kullanan sayısı çok. Ürünü almadan önce emin olmak istiyoprum da. Anladığım kadarıyla nomrla olarak cihaz firmware üzerinden açılıyor. Daha sonra içindeki menülerden Android uygulaması çalışıyor. Androidin performansı nasıl. Yani direkt bir Android Box gibi performans alabiliyormusunuz ve Android marketten istediğiniz uygulamalrı yükleyebiliyormusunuz. Mesela Dizi İzle Hd Film İzle Hd vs..
Mutlaka kullananlar vardır yada deneyenler, test edenler. Yanıtsız bırakmamanız ümidiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: etokaraduman
Arkadaşlar merhaba,
Egreat R6S almayı düşünüyorum. Ama bunu düşünmemdki en büyük özellik Android çalıştırabiliyor olmamız içerisinde. Gördüğüm kadarıyla forumda ürünü de kullanan sayısı çok. Ürünü almadan önce emin olmak istiyoprum da. Anladığım kadarıyla nomrla olarak cihaz firmware üzerinden açılıyor. Daha sonra içindeki menülerden Android uygulaması çalışıyor. Androidin performansı nasıl. Yani direkt bir Android Box gibi performans alabiliyormusunuz ve Android marketten istediğiniz uygulamalrı yükleyebiliyormusunuz. Mesela Dizi İzle Hd Film İzle Hd vs..
Mutlaka kullananlar vardır yada deneyenler, test edenler. Yanıtsız bırakmamanız ümidiyle.
Yokmu koskoca forumda bilen cevaplayabilecek kimse.. Pehhh..
Bence cıhazı asıl amacı olan fılm ızleme ıcın almanız daha mantıklı.Cıhaz bende de var ve cok memnunum acıkcası ancak androıd fonksıyonlarını begenmedım.Kullanımı pratik degil ve yavas!Sadece androıd amaclı dusunuyorsanız dıger alternatıflerı degerlendırın bence...
quote:
Orijinalden alıntı: bayucuz
Bence cıhazı asıl amacı olan fılm ızleme ıcın almanız daha mantıklı.Cıhaz bende de var ve cok memnunum acıkcası ancak androıd fonksıyonlarını begenmedım.Kullanımı pratik degil ve yavas!Sadece androıd amaclı dusunuyorsanız dıger alternatıflerı degerlendırın bence...
Hımm.. Teşekkürler, aslındqa benimde önceliğim Internetten indirdiğim videoları izlemek. Cihazın üzerinde bir torrent arayüzü olursada süper olur. Ama baktıkça görüyorum ki Android TV ler sanırım bu tarz cihazlardan çok daha iyi.
Benim elimde yok ama sağda solda okuduğum android olarak kötü olduğu. 2.3 olarak geliyor sanırsam. 300tl lik bi tablet çok daha fazlasını vermesi lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Rubisco
Benim elimde yok ama sağda solda okuduğum android olarak kötü olduğu. 2.3 olarak geliyor sanırsam. 300tl lik bi tablet çok daha fazlasını vermesi lazım.
Evet ama burada beklentiler önemli yuakrıda arkadaşlarında belirttiği gibi. Haklısınız Androidli bir tablet alsanız hem tablet hemde evde tvye bağlayarak aynı işi görebilir. Ama evde ses sisteminize bağlamak isterseniz o zaman bu tarzda bir tablet cihaz işinizi görmeyecektir.
Bu noktada da 300 TL lik tablet yerine sadece film için 150 TL lik bir nmt daha mantıklı oluyor. Hem ses sistemine de bağlanıyor çünkü.
Öte yandan eğer sabit bir cihaz isteği olursada bu seferde bir Android Box ta zaten size bahsettiğiniz tablet ile aynı rakama geliyor.
Ama ben bu noktada sabit bir cihaz kullanımına ihtiyaç duyuyorum. Sonuçta sürekli evde bulunacak. Ki zaten Ipadim var ve tablet ihtiyacımı fazlasıyla görüyor. Benim için evde ses sistemine bağlayarak öncelikli olarak internetten indirdiğim filmleri altyazılı olaraka izlemek. Bu yüzden de hem altyazı hem türkçe karakter hem de video e altyazı formatı derdi yaratmayacak bir cihaz arıyorum. İlave olarak televizyonuma smart tv özellikleri ekleyecekse ama hayır demem tabiki :-)
Bu noktada bu sebeplerden dolayı android baxlar dahaa mantıklı geliyor. Her formatı her şeyi açabiliyorsunuz. Üstelik bir Htpc 2den misli az elektrik tüketirken, bir o kadar da yaptıkları her işi layıkıyla yapıyor olacak.
Az evvel bende en sonunda cesaretimi toplayarak sipariş verdim.
Mele A2000+ Mele F10 Fly Mouse. Kargo dahil 117 Usd.
Fiyatı uygun geldi. Özellikleride öyle. Üstelik Android ICS ile geliyor. Bakalım nasıl olcek. Kargo süresi sadece biraz uzun. 3 haftayı buluyor. Birde yolda bişi olmazsa ve gümrüğe takılmazsa ok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme