Uzun zamandır Medya oynatıcı cihaz araştıyorum. Henüz tam anlamıyla aradığım sorulara cevap bulamadım..
Benim için en önemli konulardan biri altyazı konusu. Alacağım ürün sorunsuz bir şekilde font büyüklüğü,kalınlığı,renk değiştirme gibi konularda kullanıcıya rahatlık sağlayabilmeli. Phillips Hmp 3000 modelinde 22 puntodan daha fazla yazının büyütülmediği,yazının ince olduğu ve bunun yarattığı sıkıntılardan bahsedilmiş. Phillips hmp 5000 modelinde yazının 40 puntoya çıkarabildiği bilgisi olsa da bu 40 puntonun yeterli olup olmadığı konusunda net bilgi yok. Zira puntolar bir yazılımdan başka bir yazılımda değişkenlik gösteriyor..
Egreat ürünlerinde Philips Hmp 5000 ile aynı yazılımın kullanıldığını söylemiş bir kaç kişi. Bu durumda Egreat ile Philips hmp 5000 alt yazı ayarlama konusunda aynı mı?
Egreat R6A incelemesini okuduğumda alt yazı konusunda istediklerimi bulabildiğimi gördüm. Fakat bu ürün artık piyasadan kalkmış. Onun yerine Egreat R6S var.
Onun Phillips hmp 5000 den ne gibi farkları var? Stabil çalışma,geniş format desteği (3D filmler o kadar önemli değil) gibi kriterlere göre bu iki üründen hangisini tercih etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum..
Cevap vermek isteyen yok mu?
Bende egreat r6b var şu anda 50 60 tllik bir cihaz 2 senedir hiç bir sıkıntısı yok. Ben egreat cihazları beğeniyorum tavsiye ederim. Alt yazı filmle aynı isimde olduğu sürece bir sıkıntı yok türkçe karakter desteği mevcut. Altyazı ilerletme,hızlandırma ekran pozisyonu,renklendirme font boyu,türü vb gibi ayarlar mevcut şu anda cihaz yanımda olmadığı için font 40 varmı bilmiyorum.