Şimdi Ara

Egzama oldum tecrübeli olanlar yardım . (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
126.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana ulaşırmısın instgramım yigit.mehmet_ali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin ellerinde egzama başladı eşim hamile iken . Hangi doktora gittiysek hamilelik döneminde egzama olur bir bir kaç yıl içersinde geçer dendi .
    Eşime kortizonlu krem yazdılar . Eşim ise hamile oldugu için kortizonlu kremleri kulanmak istemedi .
    Özel bir hastanede kan testide yaptırmıştık. Ama malesef ki türkiyede doktorlarımız ya bilgisiz yada baştan savma iş yapıyorlar hiç bir şekilde tedaviyi gerçekleştiremediler .
    Eşim diet yaptıgı zamanlarda egazması azalıyordu
    En son kendi ülkesine ukraynaya gitti zaman orada hastaneye gitti egzama için orada kan tahlili yaptırdı ve kara ciğerinde ( lyamby ) tespit edildi .
    Bunlar yedigimiz yeşiliklerin iyi yıkanmadıgı zaman vucudumuza yerleşen kurtlar diye biliriz .ve eşim diyet yaptıgı zamanlar lyamby lar güçsüzleşiyor ve eşimin egzaması düzelir gibi oluyordu .
    Ukraynada dokyoru 1 aylık bir ilaç tedavisi uyguladı çok şükür eşim ilaçlarını kulandıktan sonra yaklaşık 4 yıllık egzama sorununu veda ettik . Ellerinizin üzerinde bu şekilde egzama varsa bir hastanenin bulaşıcı hastalıklar bölümüne muayne olun .
    Not: lyamby. Testini her hastanede yapmıyorlar öncelikle bu testi yaptıra bileceğiniz bir hastanede muayne olun.

• Eşimin ellerinde egzama başladı eşim hamile iken . Hangi doktora gittiysek hamilelik döneminde egzama olur bir bir kaç yıl içersinde geçer dendi .
    Eşime kortizonlu krem yazdılar . Eşim ise hamile oldugu için kortizonlu kremleri kulanmak istemedi .
    Özel bir hastanede kan testide yaptırmıştık. Ama malesef ki türkiyede doktorlarımız ya bilgisiz yada baştan savma iş yapıyorlar hiç bir şekilde tedaviyi gerçekleştiremediler .
    Eşim diet yaptıgı zamanlarda egazması azalıyordu
    En son kendi ülkesine ukraynaya gitti zaman orada hastaneye gitti egzama için orada kan tahlili yaptırdı ve kara ciğerinde ( lyamby ) tespit edildi .
    Bunlar yedigimiz yeşiliklerin iyi yıkanmadıgı zaman vucudumuza yerleşen kurtlar diye biliriz .ve eşim diyet yaptıgı zamanlar lyamby lar güçsüzleşiyor ve eşimin egzaması düzelir gibi oluyordu .
    Ukraynada dokyoru 1 aylık bir ilaç tedavisi uyguladı çok şükür eşim ilaçlarını kulandıktan sonra yaklaşık 4 yıllık egzama sorununu veda ettik . Ellerinizin üzerinde bu şekilde egzama varsa bir hastanenin bulaşıcı hastalıklar bölümüne muayne olun .
    Not: lyamby. Testini her hastanede yapmıyorlar öncelikle bu testi yaptıra bileceğiniz bir hastanede muayne olun.

• Hocam benim iki kulakta da var. Hiç Bi zaman geçmiyor. Kontrol altında tutmanın yolu bağışıklık sistemini desteklemek. Mevsim sebzelerin meyvelerini bol tüketin. Soğuktan kaçının. Kış aylarında azıyor. Özellikle probiyotik besinleri tüketin. Nedir bunlar derseniz, yoğurt ve kefir. Hatta özellikle kefir. Günde bir bardak için. Bağırsak florası gelişmiş olan insanlarda egzama kontrol altında oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar bende aranıza katılmaya karar verdım 3 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı ilk olarak bir inşaat işinde çimentotahrişinde başladı ilk dönemler dermovat isimli kırem 1 gunde iyileştiriyordu fakat kortizonlu oldugu için sıkıntılı diyorlar ve 5 gunden fazlada kullanılması yasak zaten birsüre sonrada o işe yaramıyor artık. Şimdi her yol bitti modern tıpta. Yapacak birşey yok diyorlar dikkat et sunu yeme bununla ellerini temas ettirme gibi şeyler 30 yıllık meslegi mi bırakmayı bile düşünüyorum artık. Bundan sonra alternatif tıbdaki dogal bitkisel ürünleri deneyecegım tüm ihtimalleri en küçük umut bile olsa deerlendirecegim
     Egzama oldum tecrübeli olanlar yardım .

• arkadaslar bende aranıza katılmaya karar verdım 3 yıldır çekiyorum bu sıkıntıyı ilk olarak bir inşaat işinde çimentotahrişinde başladı ilk dönemler dermovat isimli kırem 1 gunde iyileştiriyordu fakat kortizonlu oldugu için sıkıntılı diyorlar ve 5 gunden fazlada kullanılması yasak zaten birsüre sonrada o işe yaramıyor artık. Şimdi her yol bitti modern tıpta. Yapacak birşey yok diyorlar dikkat et sunu yeme bununla ellerini temas ettirme gibi şeyler 30 yıllık meslegi mi bırakmayı bile düşünüyorum artık. Bundan sonra alternatif tıbdaki dogal bitkisel ürünleri deneyecegım tüm ihtimalleri en küçük umut bile olsa deerlendirecegim

• Eskiden tatlı tatlı kaşınıyordu artık çok fena acıyor kaşımasam bile açık yara gibi su lar kabarıyor akıyor sanırım bu su kaybı şişmeye ve çatlamaya sebeb oluyor

• Munk M kullanıcısına yanıt
    Buralarda kaç doktora sorduysam bunun kara ciğere ilgisi olmadığını söylediler sadece aktarlar öyle söyledi belliki bizimkiler bilmiyorlar henuz

• Kefir iç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  Egzama oldum tecrübeli olanlar yardım .
     Egzama oldum tecrübeli olanlar yardım .. Bir haftadır dermekto krem kullanıyorum 100 milim 70 tele 2 hafta yetmez bakalım ne olacak sanki alerji yaptı gibi

• Benim el parmak içlerinde oldu ve sürekli çatlayıp duruyordu. Hiç bir ilaç tam bir etki göstermiyor ve ne ile alakalı olduğuda net birşekilde zamana bırakıp takıntı yapmadan rahatlama amaçlı ilaçları kullanmak, Allah şifa versin.

• Geceleri kasıntı uyutmuyordu kanayan kadar kasımaktan oluşan yaralar büyüdü. Artık ince bir acı var Dı sanki elim yanıyor gibi bu durumdan kurtulmanın yolu eldiven kullanmak oldu elfiveni takınca herşey bitiyor çıkarınca 2 dakıka da kasıntı ve yanma başlıyor kullandığım eldiven insaat eldiveni. Normalde alerjı yapar dahada buyur diyorlardı fakat sanırım herkes teki farklı oluyor en iyisi herkes deneyerek kendisi için uygun olanı belirlemesi olacak

•  Egzama oldum tecrübeli olanlar yardım .na oldu eldiven

• Bugun çok fena oldu işim vardı uyumadım eldivenleri kullanmadım kullandığım krem bir işe yaramıyor sanırım artık dogal bir kırem kullanacagım vürüs salgını dolayısıyla işe ara verdik bakalım bu 10 gunlük dönemde ne olacak aynısefa isimli bir dogal krem kullanacagım 1 haftalık sureci paylasacagım

• Tekrar cildiye ye gittim durum anormal bir hal aldı yaralar mıkrop kaptı sanırım antibiyotik krem aldım daha önce aldıgım işe yaramamış tı. İşi bıraktım ellerimi çok kullanmıyorum iki gundür kullandığım kırem açık yaraları kapattı. Bunu 7 gun gunce 3 defa kullanacagım sonra bir karışım verdiler eczaneden doktorun yazdıgın bir karışım ona başlayınca durumu daha iyi anlayacagım . Süreci paylaşmak istedim başkalarının ihtiyacı olacaktır

•  Egzama oldum tecrübeli olanlar yardım .bu krem çok işe yaradı daha önce dermovat yatıyordu onu artık kullanmıyorım

• quote:

Orijinalden alıntı: 58 mustafa

Tekrar cildiye ye gittim durum anormal bir hal aldı yaralar mıkrop kaptı sanırım antibiyotik krem aldım daha önce aldıgım işe yaramamış tı. İşi bıraktım ellerimi çok kullanmıyorum iki gundür kullandığım kırem açık yaraları kapattı. Bunu 7 gun gunce 3 defa kullanacagım sonra bir karışım verdiler eczaneden doktorun yazdıgın bir karışım ona başlayınca durumu daha iyi anlayacagım . Süreci paylaşmak istedim başkalarının ihtiyacı olacaktır
    Valla abi fotograflarını gördüm Allah sabır ve şifa versin çok zor gerçekten birde işin gereği seni çok zorladığı belli.

Mesajalarına tek tek bakınca içim ürperdi umarım iyileşirsin.

Benım iş yerınde bırının elinde var dezenfektan süremiyor bu virüs sebebiyle azdırıyo dedi sende sürme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korona vürüs dolayısı ile 1 haftadır evdeyim aldıgım son kıremi kullanıyorum ellerindeki açık yaralar iyileşti bu kırız döneminde bana 500 tlye maloldu şuanda tüm yaralar kayboldu üç yıldır ilk kez elimde yara yok sadece izleri kaldı ve deri kabukları. İnşaaallah birdaha tekrarlamaz kıremi işe yaradı işi bırakmam ı bilmiyorum çünkü işe gitmediğim pazar gunleri biraz düzelmeye dönüyordu. Bu dönemde birde enginar çayı içiyordum

• daho kullanıcısına yanıt
    merhaba. aynı sorunu eşim de yaşıyor. lütfen buradan, neler yaptığınıza dair açıklama yapar mısınız? teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.