1,5 sene önce stresli bir dönem sonunda ilk önce yüz ve kolumda yaralar çıkmaya başladı.Bende sağlık ocağına gittim.Bana gene tok karna bilaxten hap verdi ve yaralara sürmem için dermovate krem verdi.Ancak yaralar geçmedi.Bende özel bir hastaneye gittim.Kan verdim.Normal dedi.Bana dermotap isimli krem ile herbal cleasure isimli losyon verdi karıştırarak yaralar sürememi istedi.Be aerius isimli hap verdi gece yatmadan önce tok karna içmemi söyledi.Ancak gene geçmedi.Bende başka bir özel hastaneye gittim.Bana fucicort isimli krem yüz için ve ürederm isimli losyon verdi diğer bölgedeki yaralar için.Allerset isilim hap ve prednol isimli hap verdi.Prednol yaraları geçirdi.Aylarca kullandım ancak sonra yan etki yapmaya başladi.Baş ağrısı,karın ağrısı kusma ve gözümün ak kısmında kanlanma oldu.Bende prednolü bıraktım.Ancak vücudumda tekrar yaralar çıkmaya başladı.Bende devlet hastanesine gittim.Bunun egzama olduğunu tedavisi olmadığını sürekli tekrarladığını söyledi.Kan ve idrar verdim.Sonuçların temiz dedi.Bana sabahları advantan isimli emülsiyon losyon akşamları ise locoderm isimli krem verdi.Ayrıca kalçadan vurulan 5 adet prednol verdi.2 sini yaptırdım.Yaralar geçmeye başladı.Ancak sırtıma ara ara bir yere bastırıyorlarmış gibi etki yapıyor.Umarım daha başka belirtiler olmaz.Aerius hap vericekti etki etmediğini söyledim.Daha önceki doktor allerset vermişti karın ağrısı yapıyor hafif dedim.Eğer kullanabiliyorsam allerset kullanmamı söyledi.Uzun lafın kısası: Neyapacağımı bilmiyorum.Ömür boyu bununla nasıl uğraşıcam bilemiyorum. Size sorum: İçinizde egzama olupta tamamen kurtulan var mı?Varsa bunu nasıl yaptı açıklayabilir mi? |
Bildirim