Şimdi Ara

Kafamdaki sivilceleri yolmadan duramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selamlar. Bende 2016 dan beri seboreik dermatit var kafam da sürekli sivilceler çıkıyor. Bir sürü ilaçtır şampuandır baya bir şey denedim ama bir çözüm bulamadım. Elim sürekli kafama gidiyor sivilce arayıp yolmadan duramıyorum.Her defasında kendime bir daha yolmayacağım diye söz veriyorum ama olmuyor. Ailem arkadaşlarım kafanda ne var diye soruyor ve benden huylanıyorlar. Psikiyatriste bunu söyleyince Rexapin ve Abilify gibi ilaçlar verdi ama bu da işe yaramadı. Yardım edin nolur bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noahwizgate -- 8 Mayıs 2022; 9:43:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2-3 haftadır ben de kafamdaki bir sivilceyi soyup duruyorum, çok iyi hissettiriyor. ve başka yerlerde arama huyu oluştuğunu hissettim. ilerlemeden vazgeçmek gerek demek.

Kafa derisi kuru ise nemlendirici şampuanlar işe yarayabilir diye düşünüyorum. Ne tür şampuan kullanıyorsun?

• Hocam sanırım ergenliğinizi ağır atlatiyorsunuz. Şuan 16 yaşlarında filan olmanız lazım 2-3 yıl sabredin kendiliğinden geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Vichy dökülme şampuanı ve ara sıra ketoral kullanıyorum

• lil suffer kullanıcısına yanıt
    24 yaşındayım hocam 6 senedir uğraşıyorum

• Babamda da var. Biz yokken eli kafasında biz gelince indiriyor hemen kızacağımızdan korkup :) Onun alnına kadar geldi. Dikkat et sende de aynı durum olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.