Şimdi Ara

Sivilceler İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doktor kuzenime benzamycin ve bir losyon vermiş kendisinde ergenlik sivilcesi var ben kullanmasını uygun bulmuyorum kullanan varsa yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benzamycin işe yarıyor kullansın bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. krem,losyon bi sorun çıkarmaz zaten. sadece güneşe çıkmamaya çalışsın, çıkarsa güneş kremi kullansın yoksa çok kötü yanık olur, iz bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

benzamycin işe yarıyor kullansın bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. krem,losyon bi sorun çıkarmaz zaten. sadece güneşe çıkmamaya çalışsın, çıkarsa güneş kremi kullansın yoksa çok kötü yanık olur, iz bırakır.

Losyon dediğim asitli bişey galiba peki bunlar ile tüm yüze mi sürülüyor sivilceye mi bendede bir iki tane sivilce var ilk doktora sorayımda

• ben 20 yaşımda kullanmaya başladım doktorum yan etkilerinden dolayı bıraktırdı ve losyona çevirdi. Gerçekten etkili bir ilaç ama ciddi yan etkileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumUyesiYako

quote:

benzamycin işe yarıyor kullansın bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. krem,losyon bi sorun çıkarmaz zaten. sadece güneşe çıkmamaya çalışsın, çıkarsa güneş kremi kullansın yoksa çok kötü yanık olur, iz bırakır.

Losyon dediğim asitli bişey galiba peki bunlar ile tüm yüze mi sürülüyor sivilceye mi bendede bir iki tane sivilce var ilk doktora sorayımda

losyonun ismi ne ? benzamycin i değilde losyonu belki sen kullanabilirsin. öyle arada bir çıkan sivilceler için cleocin t öneririm.
  • Sivex losyon dur o.

Aynı ilaçları toplam 9 ay felan kullandım sanırım. (bi 2-3 ay kullanmadım)

Çok etkisi olmasa da oldu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatsumi Senpai

ben 20 yaşımda kullanmaya başladım doktorum yan etkilerinden dolayı bıraktırdı ve losyona çevirdi. Gerçekten etkili bir ilaç ama ciddi yan etkileri var.

Yan etkileri nelerdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

losyonun ismi ne ? benzamycin i değilde losyonu belki sen kullanabilirsin. öyle arada bir çıkan sivilceler için cleocin t öneririm.

Galiba yanlış anlattım losyon dediğim benzamycin jel sürülmeden önce eczacının alcol solisifik hazırladığı bir sıvı

• İlaç iyimi bilmem ama siz hiç 7 sivilcenizin aynı anda patlama acısını çektinizmi

bi sivilce 4 lü diğerü 3 lüydü yarım saat kıvranmıştım
  • losyon olayını hala anlamadım. benzamycin in içinden çıkanı söylüyorsanız onları tek tek sürmeyeceksin ki karışım o. hazırlayıp öyle kullanacaksın. sanırım ben yanlış anlıyorum.
  • quote:

losyon olayını hala anlamadım. benzamycin in içinden çıkanı söylüyorsanız onları tek tek sürmeyeceksin ki karışım o. hazırlayıp öyle kullanacaksın. sanırım ben yanlış anlıyorum.

Bende tam anlatamadım galiba benzamycin tek kutusu yani içinden bir şey çıkmadı tropikal jel olarak tahminice bu karışımlısı olan bunu sürmeden önce doktor eczacının şişede hazırladığını sürün dedi cam şişenin üzerindeki kağıtta alcol solisifik yazıyor benzamycin üzerinde birde (eritromisin - benzoil peroksit) yazıyor

• quote:

quote:

losyon olayını hala anlamadım. benzamycin in içinden çıkanı söylüyorsanız onları tek tek sürmeyeceksin ki karışım o. hazırlayıp öyle kullanacaksın. sanırım ben yanlış anlıyorum.

Bende tam anlatamadım galiba benzamycin tek kutusu yani içinden bir şey çıkmadı tropikal jel olarak tahminice bu karışımlısı olan bunu sürmeden önce doktor eczacının şişede hazırladığını sürün dedi cam şişenin üzerindeki kağıtta alcol solisifik yazıyor benzamycin üzerinde birde (eritromisin - benzoil peroksit) yazıyor

Not: şimdi baktım karıştırılmış şekliyle yazıyor kutunun üzerinde ama ben şu alcol olayını anlayamadım :/ yan etkilerinide yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 16 Ağustos 2015; 23:19:05 >

• 2 hafta once gittim bana acnemix verdi. Cidden ise yariyor.

• dostum doktor şişede hazırlanmışı sür derken karışımı kastetmiş işte eczacının hazırlaması gerekiyordu karışımı. ama ben de kendim hazırlamıştım, kolay bir şey zaten talimatları var kutunun içinde. belli bi oranda karıştırıyorsun hepsini belirtmiş.
  • quote:

dostum doktor şişede hazırlanmışı sür derken karışımı kastetmiş işte eczacının hazırlaması gerekiyordu karışımı. ama ben de kendim hazırlamıştım, kolay bir şey zaten talimatları var kutunun içinde. belli bi oranda karıştırıyorsun hepsini belirtmiş.

İyice çorba oldu şimdi sordum eczacı hazırlamış benzamynici araştırmasam öğrenemeyeceğim
    iyi oldu gene öğrendiğim sadece tek bir çözemediğim nokta var krem karıştırılmış tamamda ekstradan alcolü niye verdi doktor

• quote:

quote:

ben 20 yaşımda kullanmaya başladım doktorum yan etkilerinden dolayı bıraktırdı ve losyona çevirdi. Gerçekten etkili bir ilaç ama ciddi yan etkileri var.

Yan etkileri nelerdir

Karaciğjer enzimlerini zorluyor, kolesterolu yükseltiyor.

• Neden kullanmasını doğru bulmuyorsun ? Ortalıkta mayın tarlası gibi mi dolaşsın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Neden kullanmasını doğru bulmuyorsun ? Ortalıkta mayın tarlası gibi mi dolaşsın ?

Kuruma yapıyor hani ergenlik sivilcesinin kendi kendine geçer diye düşünüyorum yukarıdaki arkadaşında dedidiği gibi enzimleri zorlayabilir

• quote:

quote:

quote:

Yan etkileri nelerdir

Karaciğjer enzimlerini zorluyor, kolesterolu yükseltiyor.

Sen ne kadar süre kullandın doktor 1 ay demiş

• Ben de kullandım. Benzamycin + sivex . Kullanmadan önce 10 taneyse şu an 2-3 civarında diyebilirim. Yüzüm bir ton beyazladı. Benzamycini gece kullanmalı. Sivexi de çok güneşe çıkmadan çok ince bir tabaka halinde kullanmalı. Bir yan etkisi yoktur. Benzamycin alkol ile karıştırıldıktan 3 ay sonra kesinlikle atılmalıdır.

Bu arada izler için bir önerisi olan var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.