maksat egzantriq hakkında topic acmak isteyen silsin mesaj yazmayın sadece konu açmak istedim bnde açıyımda bi yerim şişmesin
quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ maksat egzantriq hakkında topic acmak isteyen silsin mesaj yazmayın sadece konu açmak istedim bnde açıyımda bi yerim şişmesin
quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ maksat egzantriq hakkında topic acmak isteyen silsin mesaj yazmayın sadece konu açmak istedim bnde açıyımda bi yerim şişmesin mesaj yazma dedik
quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ maksat egzantriq hakkında topic acmak isteyen silsin mesaj yazmayın sadece konu açmak istedim bnde açıyımda bi yerim şişmesin mesaj yazma dedik tamam
quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ quote:Orjinalden alıntı: mrt0392 quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ maksat egzantriq hakkında topic acmak isteyen silsin mesaj yazmayın sadece konu açmak istedim bnde açıyımda bi yerim şişmesin mesaj yazma dedik tamam iyi