Şimdi Ara

Egzoz Emisyon Hafif Kusur Oldu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Arkadaş saçma sapan şeyler yazmayın Allah aşkına. Bilgilendirmek ne zamandır av oldu?

Alıntıları Göster
    Sen de hemen kızıp atarlanma. Gülüyoruz şurda.
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    Emisyonu muayeneden çıktı ama emisyon muayenesi yapmamanın cezası 1000 tl den fazla. Evraklara bakarken otomatik onada bakılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine kötü kokular alıyorum bu işten. Muayenede sorun yok ama yakalanınca 1200 ceza. Sanki bize gönder der gibi TÜV e.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölçümü ağır kusurdan çıkarana, az yakacam diye kamyonun deposuna ne bulursa koyup kara dumanlar ata ata gezene, "değişimi mümkün olduğu halde" dpf iptal edip parçacıklar saça saça gezen dizelcilere, bunları gördüğü halde görmezden gelen yetkililere hakkımı helal etmiyorum. Artık istanbulda iç sirkülasyonu açmadan gezemiyorum be. Hani anlarım eski püskü 3-5 araç duman atabilir, ama on ağır vasıtadan beşi de böyle mi olur arkadaş?
    200 km batımızda insanlar bütün otomobil bürokrasisini egzoz emisyonu üzerine kurmuş. Vergisi ona göre, muayenesi ona göre. Hatta yasaklaması bile emisyona göre. Bizimkiler de 3-5 çapulcu tipli kamyoncu 10 numara yağ yakamıyor diye isyan edince geri adım atsın. Ne ala memleket..
  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    Kim diyor çevreciyiz diye...Para lazım paraaa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç muayenesini tırtıklaya tırtıklaya kendimize benzettik. Toplumumuz kurallı yaşamayı sevmiyor. Bu değişmezse burnumuz şeyden kurtulmaz.
  • Bakın arkadaşlar 19 yaşında ki aracımı ne yaptırdıysam emisyondan geçiremedim .Araba 20000 bin Katalizörü 2000 lira . Ama 94 Toros evet Toros benzin ile çok rahat emisyondan geçti . Sebebi katalizörünün fabrikasyon olarak olmaması ,değerler ona göre belirlenmiş . Yani Benim aracımda katalizör var , bakımları tam , bujisinden ,yağına kadar herşey değişmiş ama değerler toros un yarısı kadar bile olmamasına rağmen kalıyorum .Adelet ise herkese adalet olmalı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 94 model torosta katalozor mu varmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

94 model torosta katalozor mu varmis
    Yok işte . Sorun orda zaten benzinle çalıştığında benim değerlerin 3 katı çevreyi kirletmesine rağmen sırf katalizörsüz olduğu için rahat bir şekilde muayeneden geçti . Benim ise bakımları tam katalizör var fakat 0,2 gibi bir değerle kaldım .

• 5 kuruşun hesabını yapan varoş kesimden (doğana şahine hyundaiye ve leona saçma jantlar taktırmak için veya başka başka absürd modifiyeler için para bulup da zorunlu mali trafik sigortası veya egzoz muayenesi yaptıramayan çulsuzlar için kullanıyorum bu varoş kelimesini, yanlış anlamayın beni) oy almak için yapılan bir uygulama bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

5 kuruşun hesabını yapan varoş kesimden (doğana şahine hyundaiye ve leona saçma jantlar taktırmak için veya başka başka absürd modifiyeler için para bulup da zorunlu mali trafik sigortası veya egzoz muayenesi yaptıramayan çulsuzlar için kullanıyorum bu varoş kelimesini, yanlış anlamayın beni) oy almak için yapılan bir uygulama bence.
    Oha oya nereden bağladın
  • Bu ülke niye ısrarla geriye gidiyor?

• Ne güzel, yarın sabah ilk işim DPF'yi kestirip remap attırmak olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

5 kuruşun hesabını yapan varoş kesimden (doğana şahine hyundaiye ve leona saçma jantlar taktırmak için veya başka başka absürd modifiyeler için para bulup da zorunlu mali trafik sigortası veya egzoz muayenesi yaptıramayan çulsuzlar için kullanıyorum bu varoş kelimesini, yanlış anlamayın beni) oy almak için yapılan bir uygulama bence.
    Katılmıyorum. Avrupa Birliği yakında geri çağırılmayan TDI motorlu araçlar yüzünden tepemize binecek, bu yüzden adı lazım olmayan bir holdingin çıkarını korumak için düzenlenen bir uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Bakın arkadaşlar 19 yaşında ki aracımı ne yaptırdıysam emisyondan geçiremedim .Araba 20000 bin Katalizörü 2000 lira . Ama 94 Toros evet Toros benzin ile çok rahat emisyondan geçti . Sebebi katalizörünün fabrikasyon olarak olmaması ,değerler ona göre belirlenmiş . Yani Benim aracımda katalizör var , bakımları tam , bujisinden ,yağına kadar herşey değişmiş ama değerler toros un yarısı kadar bile olmamasına rağmen kalıyorum .Adelet ise herkese adalet olmalı .
    Hocam yüksek devirde de saçma sapan değerler çıktı mı?

Bir dahaki egzoz muayenenizde arka cam rezistansını ve kaloriferi son hızda çaktırmadan açın. Ha bir de muayeneye gitmeden önce 10 km kadar benzinde kullanın. Eğer LPG varsa tabii.

Benim 2000 model 243 bindeki araba da benzer şekilde kaldı, sonra hiç bir değişiklik yapmadan tekrar girdim, muntazaman geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 18 Ocak 2019; 0:39:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Katılmıyorum. Avrupa Birliği yakında geri çağırılmayan TDI motorlu araçlar yüzünden tepemize binecek, bu yüzden adı lazım olmayan bir holdingin çıkarını korumak için düzenlenen bir uygulama.

Alıntıları Göster
    Avrupa Birliğinin bu sebepten tepemize binme gibi bir hakkı da yetkisi de yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Avrupa Birliğinin bu sebepten tepemize binme gibi bir hakkı da yetkisi de yoktur.

Alıntıları Göster
    Hala AB bakanlığı diye bir olay Türkiye'de varsa, hakları var.

europa.eu
    European Commission - PRESS RELEASES - Press release - A New Deal for Consumers: Commission strengthens EU consumer rights and enforcement
    http://europa.eu/rapid/press-release_IP-18-3041_en.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: mtatar19

Yok işte . Sorun orda zaten benzinle çalıştığında benim değerlerin 3 katı çevreyi kirletmesine rağmen sırf katalizörsüz olduğu için rahat bir şekilde muayeneden geçti . Benim ise bakımları tam katalizör var fakat 0,2 gibi bir değerle kaldım .

Alıntıları Göster
    ben olayı yanlış anlamışım :) aynen haklısınız adamın katalizörü yok değerleri örneğin 3 ile geçiyor. katalizörlüden 1 istiyorlar ikiside aynı trafikte aynı muayeneye giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ne güzel, yarın sabah ilk işim DPF'yi kestirip remap attırmak olacak
    Poşet alma yeter

• Aynen öyle, kese kağıdı kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.