< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 17 Ocak 2019; 14:52:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 17 Ocak 2019; 14:52:3 > |
köfteci arabası gibi gezen kamyon, kamyonetler bu haberi beğendi.
"çevreciyiz." hadi lan ordan. |
VW Grup ve Türkiye distribütörü Doğuş Oto bunu beğendi.
|
Egzoz kontrollerini ağırlaştırıp tam EU standartlarını yakalamışken bunu ağır kusurdan çıkaranın allah belasını versin..
|
Egsoz testi muayene de zorunlu değil ama yoksa çevirmede 4000 tl ceza.Tamamen ticari amaçlı bu karar.Allah ıslah etsin ne diyelim.
|
X xweser demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Çevreciyiz diyeceksiniz poşetleri parayla satacaksınız diğer taarftan egzoz emisyonu ağır kusurdan çıkartacaksınız...
Yazıklar olsun... |
Zaten mevcut durumda parası olan poşete 25krş verip çevreyi dilediği gibi kirletebiliyor... Yap 10 lira kimse almasın, alamasın... Ama yok öyle olunca da para toplamak güç olur değil mi? (!) |
Ölçümü ağır kusurdan çıkarana, az yakacam diye kamyonun deposuna ne bulursa koyup kara dumanlar ata ata gezene, "değişimi mümkün olduğu halde" dpf iptal edip parçacıklar saça saça gezen dizelcilere, bunları gördüğü halde görmezden gelen yetkililere hakkımı helal etmiyorum. Artık istanbulda iç sirkülasyonu açmadan gezemiyorum be. Hani anlarım eski püskü 3-5 araç duman atabilir, ama on ağır vasıtadan beşi de böyle mi olur arkadaş?
200 km batımızda insanlar bütün otomobil bürokrasisini egzoz emisyonu üzerine kurmuş. Vergisi ona göre, muayenesi ona göre. Hatta yasaklaması bile emisyona göre. Bizimkiler de 3-5 çapulcu tipli kamyoncu 10 numara yağ yakamıyor diye isyan edince geri adım atsın. Ne ala memleket.. |
5 kuruşun hesabını yapan varoş kesimden (doğana şahine hyundaiye ve leona saçma jantlar taktırmak için veya başka başka absürd modifiyeler için para bulup da zorunlu mali trafik sigortası veya egzoz muayenesi yaptıramayan çulsuzlar için kullanıyorum bu varoş kelimesini, yanlış anlamayın beni) oy almak için yapılan bir uygulama bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 17 Ocak 2019; 15:38:39 > |
|
|