Şimdi Ara

Egzoz Fan olarak kullanılacak Fan tavsiyesi - 3 Fan Tek PWM Giriş için Çoklayıcı Tavsiyesi -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa olarak CM MasterBox MB511 ,

Anakart ise TUF B450M Pro Gaming kullanıyorum( Max Fan Güç tüketimi: 1A-12V sanırım )

-Kasanın önünde bulunan stock fanları çıkartıp 3 adet '' Be Quiet! BL066 Silent Wings 3 '' takacağım.

-Kasanın üstüne 2 adet 120'lik Egzoz Fan ve Arkayada 1 Adet 120'lik Egzoz Fan takmayı düşünüyorum.Ama Bunları RGB düşünüyorum.Egzoz fanlar değişik olsun istedim.Egzoz olarak kullanılacak fanların çok kaliteli olması pek mantıklı gelmiyor bana nedense.Orta düzey Rgb'si güzel olan 3 adet fan arıyorum yani.Öyle sadece kendini aydınlatan modellerden de olmasın tabiki. :)

Aklımda alttaki modeller var fikirleriniz veya deneyimleriniz varsa belirtirseniz sevinirim.Farklı tavsiyelerde alabilirim ;

1 -

2-https://aerocool.io/product/rev-rgb-pro/

Aerocool temizlik açısından ( fanlar tak-çıkar ) ve renk yoğunluğu açısından güzel gibi görünüyor ama thermaltake Airflow ve Statick Basınç olarak daha iyi.Egzoz kullanımı açısından hangisi daha mantıklı olur ?

Bir diğer konu ise ; Ön tarafa takacağım 3 adet Be Quiet! BL066 Silent Wings 3 fanlarının hepsini tek PWM girişine takmak için önereceğiniz aparat tavsiyesi bekliyorum.Sitelerde çok gördüm ama Volt-Amper olaylarını bilmediğim için güvenip herhangi birini alamadım.Anakartta sıkıntı olur mu olmaz mı bilmediğim için.Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rifatcinaroglu -- 25 Nisan 2020; 15:16:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.