arkadaşlar iyi akşamlar en yakın sınav 2 temmuz, direksiyon 30 temmuz gözüküyor. geçtiğimi varsayarsak yaklaşık ne zaman alabiliyorum ehliyeti?
15 gün sonra.. 2003 te aldım ben ehliyeti... yani o zaman öyleydi...
Sınav 16 Nisanda. Eğer geçtiği varsayarsak zaten 2. iş günü sürücü kursun sertifikanı trafike gönderir onlarda ne zaman verirlerse. 1.5 hafta olacak daha gelmedi bizim dosyalar bekliyoruz.
ortalama 15 gün sonra işte..
yasa değişti.. ehliyet almak eskisi kadar kolay olmayacak. direksiyon sınavında bir hata ehliyet almana engel olacak
herşey gerektiği gibi gittiğini düşünürsek diyoruz... sınavları verdi adam bi sıkıntı yok, ne zaman alırım diye soruyor.. benim bildiğim 15 gün kardeşim.... alalı ben 8 sene oldu o zaman 15 gündü... şimdi hadi 25 gün olsun yani...
ben e sınıfına girdim nisanda 12 sinde sivana girecem ama daha araba kulanmasini bilmiorum ekseri jawa stili motorlarim olmustur ben adama soyledim dedi sen sinavi gec biz direksiyona mudahele edebiliriz diye:)
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrlshft
yasa değişti.. ehliyet almak eskisi kadar kolay olmayacak. direksiyon sınavında bir hata ehliyet almana engel olacak
bu sene öss senem diye geciktirdim keşke alsaydım yaza kaldı artık, sağolun beyler
Randevular full 1-2 ay beklersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme