Şimdi Ara

Ehliyet alacağım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyeti otomatik vites almak istiyorum fakat aklıma takılan birşey var. Otomatik vitesten ehliyet aldığımda manuel süremeyeceğimi biliyorum peki yarı otomatik araba sürebilecek miyim ?

• Onun için yarı otomatik ehliyeti alman lazım.

• ehliyette manual otomatik tercihi mi çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürebilirsin, sadece manuel süremezsin.
  • hedefini yüksek tut evlat manuel al otomatik sür ilerde aracını 1 haftalığına servise bırakırsın sana emanet araba verirler bakarsın koltuğun yanında dikelmiş dim dik bi sopa
  • oyle bi secenekmi var
  • Soranlar için, Evet artık otomatik vitesten ehliyet alınabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem manuel hem otomatik almak mümkün mü peki aynı ehliyet içinde bu sistemde ?
  • _blaxis_ _ kullanıcısına yanıt
    Manuel aldığında otomatik kullanabiliyorsun fakat tam tersi durum söz konusu değil.
  • niye otomatik vites ehliyeti almak istiyorsun manuel al her seyi kullan?

• NDS kullanıcısına yanıt
    Şuan çok yoğun bir dönemdeyim,okul bir yandan, yabancı dil bir yandan, ehliyet bir yandan. Bizim arabamız da otomatik olduğu için de bu yaşıma kadar da sürekli otomatik vites araba kullandım, otomatiğin rahat olduğunu herkes bilir ben de öyle hareketli birisi değilimdir, beni biryerden biryere götürse yeter. Zaten ehliyeti manuelden alsam dahi ilk aracımı otomatik alacağım. O saatten sonra da manuel araç kullanacak olsam bile zaten defalarca manuel vitese çalışmam gerekecek. Bu yüzden bu fırsat tanınmışken otomatik alayım dedim.
  • Surersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.