Şimdi Ara

EHLİYET DOSYAMI ALDIM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben lisede okurken B sınıfı ehliyete kaydoldum dosyamı alalı 1 sene oldu veya geçmiştir belkide ama ailevi nedenlerden dolayı ehliyetimi almak nasip olmadı.

1-)1,5 sene geçmiş ehliyet dosyası ile ehliyet alınır mı?
    2-)Eğer alınırsa hangi evrakları değiştirmem gerekiyor veya yeniden mi sürücü kursuna kayıt olmam gerekiyor?
    3-)ben kursa kayıt olurken ögrenci belgem ile kayıt oldum , şimdi ise mezun oldum şimdi diploma fotokopisi ilemi gidiceğim yoksa ögrenci belgesi ile gitsem olur mu?
    4-)Dosyamı karıştırdımda ben benim dosyamda bunlar var : nufus cüzdanı fotokopisi , kursa müracaat formu ,sicil kaydı, resim,sağlık raporu,ögrenci belgesi ,motorlu taşıt sürücü sertifikası eksik bir şey var mı?
    5-)fotoğraf kaç tane olmalı?
    6-)fiyatlar şuan ne kadar bir bilgisi olan varsa bunuda cevaplandırırsa sevinirim kardeşlerim?

iyi günler..
    saygılar ve sevgiler kardeşlerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgnrr -- 17 Aralık 2013; 18:11:11 >

• BU SORUYA CEVAP YAZACAK KARDEŞLERŞİM YOK MU?
  • Dostum şimdi en Google'a giriyorsun ve sana en yakın emniyet müdürlüğünü buluyorsun.

Sonrasını söylememe gerek yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    gerçekten mi yeniden sürücü kursuna kayıt olmama gerek yok mu. hemen gidip 1,5 sene geçmiş dosyamla alabiliyor muyum?
    diğer sorulaımıda cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Dostum şimdi en Google'a giriyorsun ve sana en yakın emniyet müdürlüğünü buluyorsun.

Sonrasını söylememe gerek yok sanırım.

Ben o anlamda demedim dostum.

Git en yakın emniyet müdürlüğüne sor anlamında dedim. Burada kimse senin sorularına "net" cevap veremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtgnrr

gerçekten mi yeniden sürücü kursuna kayıt olmama gerek yok mu. hemen gidip 1,5 sene geçmiş dosyamla alabiliyor muyum?
    diğer sorulaımıda cevaplarsanız sevinirim

Ben o anlamda demedim dostum.
    Git en yakın emniyet müdürlüğüne sor anlamında dedim.Burada kimse senin sorularına "net" cevap veremez.

• quote:

iyi günler..

Ben lisede okurken B sınıfı ehliyete kaydoldum dosyamı alalı 1 sene oldu veya geçmiştir belkide ama ailevi nedenlerden dolayı ehliyetimi almak nasip olmadı.

2-)Eğer alınırsa hangi evrakları değiştirmem gerekiyor veya yeniden mi sürücü kursuna kayıt olmam gerekiyor?
    3-)ben kursa kayıt olurken ögrenci belgem ile kayıt oldum , şimdi ise mezun oldum şimdi diploma fotokopisi ilemi gidiceğim yoksa ögrenci belgesi ile gitsem olur mu?
    4-)Dosyamı karıştırdımda ben benim dosyamda bunlar var : nufus cüzdanı fotokopisi , kursa müracaat formu ,sicil kaydı, resim,sağlık raporu,ögrenci belgesi ,motorlu taşıt sürücü sertifikası eksik bir şey var mı?
    6-)fiyatlar şuan ne kadar bir bilgisi olan varsa bunuda cevaplandırırsa sevinirim kardeşlerim?

iyi günler..

Bildiğim kadarıyla cevap vereyim;
    1- alınır.
    2- sabıka kaydı, sağlık raporu. Bu iki belge sürelidir. Süreleri geçtiği için yenilemen gerekir.
    3- diploma fotokopisi ve aslı ile gideceksin. diplomanın aslınıda görmek isterler.
    4- yok. hepsi bu.
    5- 4 tane.
    6- şu an için bizim kursta 750 b sınıfı.
    kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan_os

quote:

iyi günler..

iyi günler..

Bildiğim kadarıyla cevap vereyim;
    1- alınır.
    2- sabıka kaydı, sağlık raporu. Bu iki belge sürelidir. Süreleri geçtiği için yenilemen gerekir.
    3- diploma fotokopisi ve aslı ile gideceksin. diplomanın aslınıda görmek isterler.
    4- yok. hepsi bu.
    5- 4 tane.
    6- şu an için bizim kursta 750 b sınıfı.
    kolay gelsin.

çok teşekkür ederim kardeşim. ama ben kursa paracını harcı felan verdim ben tek şöförler odasına gidicem vergi dairesine birde emniyete para vericem. daha azdır o yüzden

• bi şey hatırlatayım. ben de kursu tamamladıktan 3 yıl sonra falan almıstım ehliyeti.. ve anlamsız bi şekilde yeni saglık raporunun yanında eskisini de istediler.. bilmiyorum ordaki memurun kıllıgı mı ama istedi ısrarla.. ben de gidip surucu kursunun arşivinden cıkarıp götürmüştüm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.