Bildirim
Ehliyet Dosyasını aldıktan sonra
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
532 TL toplam Ücret ödeyeceksin. -
Emniyetin içinde vezneler var ordan yatırıyorsun vakıf payı 20 lirayı da atm den yatırcan konusu vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi atm den yatırıyoruz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: sinan627
hangi atm den yatırıyoruz acaba?
Burda yazıyor emniyetin yanında birsürü atm var ordan yatırırsın.
http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/Trafik_Tescil_Surucu_Belgesi.aspx
Edit:Pardon bende yanlış anlamışım atm den değil banka şubesinden yatırıyormuşuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 27 Haziran 2016; 12:14:43 > -
bugün öğlen ehliyeti almış bulunmaktayım tüm para yatırma işlemlerini halkbankasından yaptım başka hiç bir yere gitmeye gerek yokmuş ne şoförler odası nede vergi dairesi hepsi halkbankasından halledildi :)
Ehliyetin eve gonderilmedimi direkt emniyettenmi aldin
Geçici sürücü belgesi verdiler trafiğe çıkabilirsin dediler 2 hafta içinde ev adresine gelecekmiş ama brn şimdiden aldım sayıyorum nihayetinde trafiğe çıkabiliyorum artık polis durdurucak korkusu olmadan
quote:
Orijinalden alıntı: sinan627
bugün öğlen ehliyeti almış bulunmaktayım tüm para yatırma işlemlerini halkbankasından yaptım başka hiç bir yere gitmeye gerek yokmuş ne şoförler odası nede vergi dairesi hepsi halkbankasından halledildi :)
Halk bank şubesi mi yoksa atmsimi acaba hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef atm den olmuyor şubeye gitmek gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X