Şimdi Ara

Ehliyet Gitti beyler :/ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh insanlari alkollu surmeye tesvik eden bile var yazik valla

İyi olmus ne diyin umarim bir daha yapmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli araç abi bu diyeydin be kardeşim
  • çok güzel olmuş, keşke hapse de tıksalardı da siciline işlenseydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: nomenestomen

quote:

tamamen sallamasyon uydurma hiç inandırıcı gelmedi daha çok çalış liseli

Yav he he.Profilime bakmaya bile üşeniyorsun.Baksaydın doğum tarihimi görürdün.Daha fazla uğraşamıycam,şahinci abilerine söyle sana daha çok hikaye anlatsınlar

herkesin profili tam anlamıyla doğruya zaten
    yaşın kaç

Akıl yaşta değil baştadır. Neyin peşindesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 11 Temmuz 2012; 19:01:51 >

• Kimsede dememiş hacı cool story
  • 1 şişe içenle 10 şişe içen arasında çok fark var
    1 şişe içen kişi başı dönmez,5 şişe içende alışıksa başı dönmez,ama 10 şişe içen başı döner zaten araç kullanmaması lazım ama devlet 1 şişe içene veya 3 şişe içip başı dönmeyenede ceza yazıyor maksat para toplamak milleti fakirleştirmek amerika sağolsun
    bunlar bahane arıyor
  • Bencede iyi olmus. Akillanirsin artik. O para senin icin onemli degilse , yani durumun icin sarsmayacak bir rakamsa senin icin iyi olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: lenyyy

benimde 6 ay alınmıştı ehliyet 3 hafta oldu geri alalı.geçmiş olsun

iyi olmuş diyenler,sevinenler,hemen leş kargaları atlamış konuya her zaman olduğu gibi.
    bunlar adam değil ki başkası bir zarar çekecek bunlar sevinecek.
    alkollü araç kullanmayı kimse tasvip etmez ama bir bakın acaba kazaların yüzde kaçı alkol yüzünden oluyor ? adam içtiğim 4 bira demiş.her içki içen sanki kaza yapacak.

http://www.vekil.net/forum/guncel-haberler/dunyada-islenen-cinayetlerin-85'inin-trafik-kazalarinin-70'inin-sebebi-alkol!/
    İstediğiniz cevap burada.
    Ayrıca çok güzel çok iyi olmuş,böyle haberler duydukça daha çok seviniyor insan.Siz de şu lafları lütfen gidip böyle bir olaydan canı yanan insanlara söyleyin,çok güzel cevaplar alırsınız bence.
    Ek olarak buyrun 4 biranın vücuda etkileri,biraz araştırmak gerek...
    http://www.alkol.gen.tr/alkol/content/alkolun-vucuda-etkileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogy1 -- 11 Temmuz 2012; 19:37:59 >

• quote:

1 şişe içenle 10 şişe içen arasında çok fark var
    1 şişe içen kişi başı dönmez,5 şişe içende alışıksa başı dönmez,ama 10 şişe içen başı döner zaten araç kullanmaması lazım ama devlet 1 şişe içene veya 3 şişe içip başı dönmeyenede ceza yazıyor maksat para toplamak milleti fakirleştirmek amerika sağolsun
    bunlar bahane arıyor

Hahaha.Ben de diyorum bu ülke insanlarını niye sevmiyorum?Bakınız örnek bas bas alkollü araba kullananları savunuyor.He goçum he aslanım.
  • quote:

bunlar bahane arıyor

Bunun sisesi yok birader.Bunye farkeder biri bir siseyle bulur biri bes siseyle.

• Başıma geldi, keşke taksi kullansaymışım çok dedim ama nafile.

Neyse geçmiş olsun ben de ehliyeti kaptırmış olsamda alkollu araç kullanmayı tasvip etmiyorum..

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

konuyu niye açtın anlamadım; küfür yemek içinmi yoksa ergen kafasından kurtulmayıp alkollü araç kullandım yeea demek içinmi?

yorumların %90 ının iyi olmuş gibi laflardan oluşmasını bekliyordum bu yüzden açtım konuyu. ve şaşırtmadı arkadaşlar.Ek olarak birde kafa dağıtmak istedim hava atmak gibi bir amacım nasıl olabilir ? 6 ay ehliyetsiz kaldım kötü örnek olarak görünmek istedim forumda biraz. olay dün ankara / tren garı - ankamall arasına yaşandı. benim gibi bir çok kişiyi çektiler. Amaa memurlarımız işini o kadar iyi yapıyor ki o kadar promil çıkan bir kişiye anahtarı teslim edebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

quote:

bunlar bahane arıyor

Hahaha.Ben de diyorum bu ülke insanlarını niye sevmiyorum?Bakınız örnek bas bas alkollü araba kullananları savunuyor.He goçum he aslanım.

senin alkol anlayışına karşına sütle birayı koysam hangisi alkollü desem bilemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 11 Temmuz 2012; 23:19:25 >

• quote:

senin alkol anlayışına karşına sütle birayı koysam hangisi alkollü desem bilemezsin

Hahaha.Ha koçuma ha yiğidime.
  • 3 tane tuborg extra ile 2.73 promil mi? onu geçecen bi. İki tane 50lik bira 0.50 (+-)5 promil gösterir. 2.73 için en az 4 duble rakı içmiş olman lazım senin. Kimseye zarar vermediğine dua et ve bir daha alkolü kullanmaya tövbe et.
  • quote:

680 tl ye laptop alınır

Mezarcı mode ON.
  • Motorlu araç kullanmayı bisiklet sürmek gibi görenler...
    Kusursuz sorumluluğun ne demek olduğunu, Motorlu araç işletenin sorumluluğunu KTK(karayolları trafik kanununu) 85/I bir göz atmalılar.
    Direksiyona oturmak sandığınızdan çok daha hassas ve sorumluluk gerektiren bir durum. Kalkmış alkol diyorsun bir de.

Konu fake bu arada, 2.71 promil etmez 4 bira hadi ekstrayı çift say(alkol oranı %50 fazladır)4,5dan 5 bira taş çatlasın 1.50 promil eder.
    70lik rakı devirsen anca öyle bi promil çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: altotito

3 tane tuborg extra ile 2.73 promil mi? onu geçecen bi. İki tane 50lik bira 0.50 (+-)5 promil gösterir. 2.73 için en az 4 duble rakı içmiş olman lazım senin. Kimseye zarar vermediğine dua et ve bir daha alkolü kullanmaya tövbe et.

Rakı seni çarpıyo olabilir ancak 4 duble rakı dediğin anca 4 şişe bira yapar. Belki biraz fazlası. Domuz sıkışı da koysan dubleleri etmez o kadar. cc belli alkol oranları belli. Rakının alkol oranı 7-8 katıdır biranın ve bir şişe bira da, su hariç koyduğun rakının 7-8 katı daha fazladır. Yani oransal olarak hemen hemen aynı derecede alkol karışır bünyeye.
  • Kendim cok sık icerim ilk zamanlar alkollü cok arac kullandım hic bir sorun yasamadım ama simdi kesinlikle binmiyorum. Cok yanlıs seyler arkadaslar kendi canın malın sorun degilde baska insanlara karsı bir sorumluluktur aslında ickili araca binmemek. Artık arabaya alkollü binmek zorundaysam kesinlikle yanıma icmeyen birini alıyorum ve ona teslim ediyorum arabayı.
  • Neyse artık Nfs de sürersin napalım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.