Şimdi Ara

Ehliyet Gitti beyler :/ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

içtin mi lan alkolu yoksa, eğer içtinse işin yaş biz depoya viski koyuyoruz benzinle aynı hesaba geliyor.... bu arada iyi olmuş trafikden men etseler daha iyi olurdu kesin sen bundan bir kaç yıl önce sol şeridi kapatan kuş serisi kullanan bu günde perdeli dobloya terfi edenlerdensin...

1. si sana argo konuşma yetkisini kim veriyor?

2. si kuş serisi araçları hayatımda kullanmadım.

3. sü partner kullanıyorum..

argo dediğin "lan" kısmı mı, eğer o ise sanırım konu dışına pek uğramıyorsun. eğer rütük gibi "lan" kelimesini argo kabul ediyorsan bilmiyorum ama entersan bir yaklaşım olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

1 şişe içenle 10 şişe içen arasında çok fark var
    1 şişe içen kişi başı dönmez,5 şişe içende alışıksa başı dönmez,ama 10 şişe içen başı döner zaten araç kullanmaması lazım ama devlet 1 şişe içene veya 3 şişe içip başı dönmeyenede ceza yazıyor maksat para toplamak milleti fakirleştirmek amerika sağolsun
    bunlar bahane arıyor

Hahaha.Ben de diyorum bu ülke insanlarını niye sevmiyorum?Bakınız örnek bas bas alkollü araba kullananları savunuyor.He goçum he aslanım.

senin alkol anlayışına karşına sütle birayı koysam hangisi alkollü desem bilemezsin

La liseliye bak. Liselinin de bir namusu şerefi olur arkadaş. Adam gelmiş ben içerim ama sarhoş olmam. O yüzden ben araba sürmem lazım diyor. Len 100 lerce kişi ayık araba sürerken kaza oluyor. Sarhoş sarhoş sürecen ondan sonra gidecen bir çocuğa çarpacan. 10 000 sene yaşasan her saniyesinde pişmanlık çekersin. Bundan daha mı kötü o ceza.

emin ol çoğu kişi senin gibi düşünmüyor zerre gram pişmanlık duymayan insanlar var hatta ne yaptıklarını o kadar çabuk unutuyorlarki bu yüzden göz göre göre kaza yapıp başkalarına zarar verenler bence trafik kazası ve istemeden karşı tarafa zarar verme şeklinde yargılanmak yerine direkt cinayetle yargılanmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelimB

keşke 6 ay değil de bi ömür ehliyetine el koysalarmış birinin anasına/babasına/eşine/çocuğuna çarpsan, öldürsen ya da felç bıraksan nolucaktı ? Ne cevap vericektin o insanlara ? Senin 2 gram keyfin yüzünden bir ömür içi buruk gözü yaşlı kalan insanlara ne diyecektin ?İnşallah bir daha vermezler sana ehliyeti.

gecenin 3 ünde birinin anası babası cocugu eşi ne arıyor sokaklarda. Ek olarak süremeyecek durumda olsaydım zaten binmezdim diye belirtmiştim.

Çok özür dilerim ama size ne insanların saat kaçta nerede olduğundan?Ne saçma sapan bir savunma lafı bu.
    2.73 ile sürülebilir durum nedir?Bunun böyle bir savunması yok.Saniyelik olay bu,o alkol sizin normalde sürdüğünüzden daha kötü sürmenizi sağlayacaktır.Bu çok belli birşey.
    Neyse iyi ki birine birşey yapmadınız,efendi efendi cezanızı yediniz,ehliyetinizi kaptırdınız.Bir daha olursa zaten bize artık boncuktan kuş falan yapıp yollarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

eski bir fransız atasözü derki

GÖHTE GIREN SEMSIYEHHH ACILMAAAGHH :DD

şimdi benim mesajıma işlem yapan sayın yönetim insanı insanın çakalı yapmanın bir anlamı yok ama benim yazdığım mesaj neden silindi küfür var mıydı mevzu neydi birde silme nedeninizi yazsanız süper olur
  • hayırlı olsun kanka
  • GEBERMEDİĞİNE DUA ET YADA BİZ Mİ ÜZÜLSEK...
  • Buna iyi olmuş denir, artık yapmaman gerektiğini öğrenmişsindir. İyiki alkollü kaza yapıp birinin canına kastetmedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 26 gün beyler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.