Şimdi Ara

Ehliyet Gitti beyler :/ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
4
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmannn94

senin alkol anlayışına karşına sütle birayı koysam hangisi alkollü desem bilemezsin

Dışuuu! Yakaladım sen de liselisin!
    Dışuu! Sen alkolün ne olduğunu bile bilmezsin bebe!
    Dışuu! Onu da hakladım!
    Dışuu! Ben bi içerim var ya!

Abicim sen ne yapmaya çalışıyorsun?
  • İyi olmuş bir daha öyle bir hata yapmazsın inşAllah.
  • aklını kullanıp taksiye binip rahatca evine gitmek 20-30tl
    cimrilik yapıp kafa güzel polislere yakalanıp 680tl bayılmak ve ehliyetsiz kalmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _memet

quote:

senin alkol anlayışına karşına sütle birayı koysam hangisi alkollü desem bilemezsin

Dışuu! Onu da hakladım!

konu ne zaman buraya kaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 12 Temmuz 2012; 5:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

İyi olmuş bir daha öyle bir hata yapmazsın inşAllah.

o zaman son başvuru 1 haziran diye konu açmasınlar hala bilmeyen çok adam var haberi olduklarında ne yapcaklar bakalım
    forumdakilere güvenende kabahat

212 tl + 212 tl +212 tl = 636 tl

787 tl - 636 tl= 151 tl faiz almalarına hakları yok

151 tl / 3 = aylık 50 tl faiz çok fazla

• ben 2 sene ehliyetsiz sürdüm hiç çeviren olmadı. ne gerek var ehliyete la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneazim

İyi olmuş bir daha öyle bir hata yapmazsın inşAllah.

o zaman son başvuru 1 haziran diye konu açmasınlar hala bilmeyen çok adam var haberi olduklarında ne yapcaklar bakalım
    forumdakilere güvenende kabahat

212 tl + 212 tl +212 tl = 636 tl

787 tl - 636 tl= 151 tl faiz almalarına hakları yok

151 tl / 3 = aylık 50 tl faiz çok fazla

Neyin kafasını yaşıon sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _memet

quote:

Dışuu! Onu da hakladım!

Şşşt çaktırma,arkadaşhttp://inciswf.com/143667.swf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mcann

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Kac tane ne ictin

1 tane içenin bünyesi alışık değilse o zaman başı döndüğünden profil çok çıkıyor kaçtaneyle alakası yok.mideden gelen bira kokusunu ölçüyorlar
    sana derin nefes al ve kuvvetlice üfle demiştir sende öyle yapınca sürekli üflediğinden dıt dıt ötmüştür,taktiği bilmen lazım öncelikle polisi görünce 100 metre kala çevirmeye kala ağzına naneli sakız at 10 kez çiğne ve tükrüğü yut ve sakızı çıkar
    hemen 1 dakka sonra üfletirler nane nefese karışır ve profil çıkmaz,ayrıca nefesini çekme önce ver ve ciğerde kalan son nefesini üfle alete

Arkadaş sallanırda bu kadarda sallanmaz ya

Trafikte üflediğin alet senin midenden gelen kokuyu ölçmez kandaki alkol miktarını ölçer yani sen 100 tane ağzınsa şeker atsanda hatta oturup 10 kere dişini fırçalasanda farketmez. Alkol midedeki hazım sırasında mide duvarından geçerek kana karışır. Böylece akciğerlere ulaşarak nefesle beraber çevreye yayılırlar. Millete akıl vermeye kalacağına aç internetide oku biraz.

Böyle birşey bilmeyip sallıyan insanlara inanmayin arkadaşlar. Dediği yöntemi 100 kerede deneseniz bir sounca varamazsınız

Ehliyeti alınan arkadaş sanada O kadar alkollüyken iyiki gidip birine çarpmamışsın

sen önce ehliyet al sonra yorum yap hayatında hiç arabanın sürücü koltuğuna oturmadığına eminim liseliler sardı gene

liseliler sardı diyene bak 94lü. yeni bitirmiş galiba acısını çıkarıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

quote:

1 şişe içenle 10 şişe içen arasında çok fark var
    1 şişe içen kişi başı dönmez,5 şişe içende alışıksa başı dönmez,ama 10 şişe içen başı döner zaten araç kullanmaması lazım ama devlet 1 şişe içene veya 3 şişe içip başı dönmeyenede ceza yazıyor maksat para toplamak milleti fakirleştirmek amerika sağolsun
    bunlar bahane arıyor

Hahaha.Ben de diyorum bu ülke insanlarını niye sevmiyorum?Bakınız örnek bas bas alkollü araba kullananları savunuyor.He goçum he aslanım.

La liseliye bak. Liselinin de bir namusu şerefi olur arkadaş. Adam gelmiş ben içerim ama sarhoş olmam. O yüzden ben araba sürmem lazım diyor. Len 100 lerce kişi ayık araba sürerken kaza oluyor. Sarhoş sarhoş sürecen ondan sonra gidecen bir çocuğa çarpacan. 10 000 sene yaşasan her saniyesinde pişmanlık çekersin. Bundan daha mı kötü o ceza.

• keşke 6 ay değil de bi ömür ehliyetine el koysalarmış birinin anasına/babasına/eşine/çocuğuna çarpsan, öldürsen ya da felç bıraksan nolucaktı ? Ne cevap vericektin o insanlara ? Senin 2 gram keyfin yüzünden bir ömür içi buruk gözü yaşlı kalan insanlara ne diyecektin ?İnşallah bir daha vermezler sana ehliyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü halde gidip çoluklu çocuklu bir aileye vurduğunu düşün hem kendi hayatını hem onların hayatını bitireceksin.
    Buda sana bir ders olur.

• birine çarpmadığına şükret bak gör o zaman noluyodu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Kendin ölüp gitsen neyse de hiçbir suçu olmayan insanlara da zarar verebilirsin. Umarım insan olursun bu cezayla.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

arabayı ehliyetsiz sür

tövbe mi etsem ne yapsam lanet olası alkol yüzünden 2.73 promil alkollü çıktım off:/

üflemeyi bilmiyosun olum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForqotteN

Artık oyuncak araba sürersin

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelimB

keşke 6 ay değil de bi ömür ehliyetine el koysalarmış birinin anasına/babasına/eşine/çocuğuna çarpsan, öldürsen ya da felç bıraksan nolucaktı ? Ne cevap vericektin o insanlara ? Senin 2 gram keyfin yüzünden bir ömür içi buruk gözü yaşlı kalan insanlara ne diyecektin ?İnşallah bir daha vermezler sana ehliyeti.

gecenin 3 ünde birinin anası babası cocugu eşi ne arıyor sokaklarda. Ek olarak süremeyecek durumda olsaydım zaten binmezdim diye belirtmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

arabayı ehliyetsiz sür

tövbe mi etsem ne yapsam lanet olası alkol yüzünden 2.73 promil alkollü çıktım off:/

sınır 51 değil mi ?

hususi araçlar için 0.5 promil, ticari araçlar için 0 promil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 12 Temmuz 2012; 12:11:44 >
  • Dostun derinden uflemeyeceksin çektiğim havayı boğazında tutacaksin alete onu ufleyeceksin bide son gücünle ufle derler agizlığın bi kenarından çaktırmadan dışarı salacaksin

700 lira cezamı olur caydiriciliktan ziyade hayattan sogutur adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

içtin mi lan alkolu yoksa, eğer içtinse işin yaş biz depoya viski koyuyoruz benzinle aynı hesaba geliyor.... bu arada iyi olmuş trafikden men etseler daha iyi olurdu kesin sen bundan bir kaç yıl önce sol şeridi kapatan kuş serisi kullanan bu günde perdeli dobloya terfi edenlerdensin...

1. si sana argo konuşma yetkisini kim veriyor?

2. si kuş serisi araçları hayatımda kullanmadım.

3. sü partner kullanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.